Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Shopping!!

Ledig idag! Så vi åkte till Skövde och handlade, skor! Tre par till Emmelie, två par till mig och ett par till Nellie. Älskar att köpa skor!!! Var ju tvungen att köpa ett par nya "Dansskor", i morgon blir det ju SUMBA. Så jag passade på att köpa ny kläder också, eftersom i morgon när jag kommer hem har jag ju krympt ett par storlekar! Det gör dom på reklamen i alla fall. Dom blir bruna och får större bröst också. Så Sumba gör ju tydligen underverk... Ha ha ha! Jag, Elin och Anna får ju placera oss så vi inte ser varandra, det finns det ju risk för att man bryter ihop om man ser varandra, vilket vi gör ändå i speglarna. Men jag vet ju hur lätt jag börjar skratta... Elin lika lätt, men vi ska försöka bita ihop. Jag kan filma när vi blivit proffs!!! Så morgondagen är fullbokad, jobba först sedan dansa, efter dansen kan jag väl antagligen inte röra mig på tre dagar...

Efter shopping var det babysim, nu är det verkligen riktigt kul!!!! Idag fick hon dyka i från kanten sittande, (hon kan ju inte stå)... till oss. Så häftigt att se hur dom sprattlar iväg under vattnet. Sen lyfter man upp dom när dom kommer fram, Sen fick hon dyka mellan mig och Benny. Den ena håller henne, den andre ropar och sedan dyker hon själv i och kommer... FAN VAD HÄFTIGT!!! Gud vad jag älskar det. Nellie är totalt överlycklig när hon kommer in i ett badhus. Perfekt familje nöje, nått alla åldrar har glädje av när man vill hitta på nått kul.

Nej nu ska jag läsa lite bloggar sedan ska jag leta fram bastkjolen och det lilla netta linnet som jag ska ha i morgon... Ha ha ha. Ni som känner mig kan ju naturligtvis se en bild av mig iklädd detta framför er!!!

 

Tisdagen den 30 mars 2010 kl. 21:16

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

Benny-FARLIG????

Såddär lite lagom i tiden kom det ju nya rön om att PAPPOR var farliga för sina barn! Det sades nog faktiskt att innan barnen var ett år skulle papporna absolut inte vara hemma och ta hand om barnen. Så jag avbröt mitt arbete och går nu hemma igen, Benny fick åka och jobba! Vill ju inte det ska hända henne nått... Ha ha ha skoja bara! Är inte särskilt orolig faktiskt. Förvisso har han ju slarvat bort en hund som Linda kom hem med... Igår trampade han på Wilda så hon haltar ännu, är det inte ok i morgon får han åka till djursjukhuset med henne i morgon. Hon haltar som sagt lite men man känner inget och hon reaggerar inte vid berörning på något speciellt ställe på benet/tassen. Vi hoppas det är ok i morgon.

Helgen har varit lugn, badhus och massa skräpmat hela helgen. MC Donalds, kinamat, grillad kyckling, kebab... Suck, har la gått upp 37 kilo istället, går inte jätte bra med min bantning, får ta nya tag i morgon... Ska kompletera mina promenader med SUMBA på onsdag. Ni har väl sett reklamen, dom blir jätte smala och vältränade med en gång!! Självklart är det så det kommer bli även på mig!!! Vilken BIKINIKROPP jag kommer få! Ha ha ha, vi ska dit och prova i alla fall. Bra att kompletera promenaderna med något. Jag går ju långt, men vad hjälper det när jag äter som 37 flodhästar. Igår tex gick jag sex kilometer, tre uppför och tre nedför, men som ner ser på matlistan för helgen växer ju kroppen ändå.

Nej nu ska jag hoppa in i duschen, ska ju iväg och JOBBA! Lämna min farliga man hemma hos barnen! Har ju lite bloggar jag följer som jag ska sätta mig och läsa så fort jag hinner!!

 

Söndagen den 28 mars 2010 kl. 12:24

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [5] Kommentera detta inlägg

 

Valpkurs!!

Idag var första gången på hundklubben. Idag utan hund. Ska bli kul att komma igång. Har ju blivit några kurser genom alla år som hundägare, lika kul varje gång.

Ska jobba i morgon kväll sedan blir det två dagars ledighet, ska sitta fint! Eventuellt blir det lite husvagn, får se.

 

 

Onsdagen den 24 mars 2010 kl. 21:04

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

PUDEL!!!

Nu är det som allra mysigast att ha hund! Tre styckern, var av en valp som är ute ofta!! Ni ska inte tro att man behöver torka tassar, golv, mm i dessa tider. Vår gård ser ut som en leråker. Mina förut så renliga pudlar har ju blivit smittade av Elins hundar och älskar numer lera och vatten! När man tror dom är torra och fina och dom går och lägger sig någonstans kan man spåra var dom sovit för där ligger det grus! Väldigt trevligt eftersom Nellie älskar att ligga på golvet och leka! Ha ha ha fast jag ska ju inte gnälla, det kunde varit värre!!! Dom kunde fällt HÅR OCKSÅ!!! Det gör ju inte pudlar! Sen är det ju Benny som får ta endel också, för jag är ju inte hemma lika mycke nu när jag jobbar. Se kunde allt hitta lite fördelar med att jobba! Ha ha ha.

Som sagt man märker ju nu att det är en underbar stämning på min arbetsplats, ja egentligen på hels sjukhuset. Är ju litet och alla känner alla. Kan fortfarande gotta mig i att många blev så glada över att se mig, nu kanske dom spela, men det gjorde dom bra, och jag blev ju glad över det ha ha ha.

Benny märker ju redan skillnad på Nellie, som tidigare varit en riktig mammegris. Har inte alls velat vara hos någon annan än mig när jag varit i närheten. Men igår sträckte hon ut armarna mot honom även när hon var hos mig! Måste ju känts lite bra för han. Idag ska dom på babysim! Jäkla orättvist!!!!!

Emmelie tycker att det går bra också, hon skvallrar till mig över saker som inte är som hon tycker det ska vara! Alla orättvisor... Om han skällt på henne osv osv. Vissa saker håller hon mig helt utanför, tex, att pappa ger henne bara flingor på morgonen, det får hon inte för mig, hon måste äta macka också. Jämt (även om jag är hemma) så är det något hon vill ha, typ godis eller liknande så frågar hon ALLTID Benny. Hon är ärlig också för jag fråga varför hon gör så.

-Vad tror du, du säger ju alltid nej, pappa säger oftast ja!

 

Tisdagen den 23 mars 2010 kl. 11:31

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [6] Kommentera detta inlägg

 

RESPEKTLÖST!!!

Hur kan man med?? Eller rättare sagt hur kan jag med!? Klockan kvart över sex fick jag ett sms, från Anna. "Hej har du glömt promenaden?"

Visst ja!!! Skulle ju träffat henne klockan sex för att gå ut och gå. Jag hade GLÖMT!!! Var hemma och dammsög i lugn och ro!!! Så det blev ingen promenad med Anna idag! Fy på mig, men det är varken det första eller det sista jag glömmer. Fy jag är verkligen ett hopplöst fall! Sen är det andra saker som händer runt mig, vissa saker glömmer jag aldrig. Ibland kan jag och Benny prata om saker, och då kan jag komma ihåg EXAKT vad och hur han sa, så använder jag det sedan för at måla in han i ett hörn. Så blir han sur och går ut och skruvar loss ett däck på en bil eller nått annat ha ha ha, jag går kvar här inne och river mitt hår för att sedan gå ut och säga något annat jag kommer ihåg, ha ha ha. Mycket bra för då kan han ju prata emot sig själv. Bra med ett jobb där man använder sig av talet, Beny vill aldrig disskutera saker med mig!? Märkligt!!

Idag har vi varit i Skövde och köpt en vedkap!!! GUD VAD TRÅKIGT!!!!!! Lägga ut massa pengar på nått sånt tråkigt, sånt borde man ju få betalt för att hämta!!! Hade jätte gärna lagt dom pengarna på nått roligare! Men nu har Emmelie och Benny varit ute och jobbat, Emmelie är inte rädd för att hjälpa till!

I veckan måste jag åka till Skövde och köpa nya skor till Emmelie, hon behöver minst tre par!!! Nellie måste också ha skor hon har inga alls!!! Har förklarat för Benny hur farligt det är att ärva skor!!! Får fel gång av det, måste ju gälla även ett halvår innan dom kan gå! Älskar att köpa skor!!! 

 

Måndagen den 22 mars 2010 kl. 19:11

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [3] Kommentera detta inlägg

 

Trött!!!

Då var helgen över. Jobbat fyra dagar nu! Hjälp vad trött man blir! Inte som när man går hemma och kan sova mitt på dagen. Sen ammar jag ju fortfarande när jag har möjlighet, och när Nellie vill. Nätterna känner hon att hon vill... Så sömnen blir något bruten, men som sagt det är bara att bita ihop. Ligger efter i läsandet med de bloggar jag följer också. Ska kolla in alla nya inlägg i morgon. Ikväll blir det Falk och sedan sängen. Emmelie har spelat bingo Lotto ikväll! Hon vann en resa... som vi får betala själva... Skoja bara hon vann inte det. Men jag är otroligt rese sugen. Vore skönt att komma iväg.

Inlägget blir inte längre än så här. Kanske något kryare hjärna i morgon, men det kanske inte jag ska förvänta mig. Ha det bra alla som läser. Skulle bara förmedla att både jag och mina underbara barn lever och har hälsan i behåll ännu!!! Fniss!! Och vet ni, Nellie får mat, den är mosad av Benny och hon sätter inte i halsen!!!

 

Söndagen den 21 mars 2010 kl. 21:32

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

Två pass gjorda!!

Jo det går som hejsan, dagarna går riktigt fort på jobbet faktiskt. Fast jag saknar ju livet här hemma, har svårt att koppla av på jobbet, blir lätt lite ofokuserad. Enligt Benny går det bra här hemma också. Fast det är ju kul att komma till ett jobb där man blir väl mottagen. Känns ju alltid kul att höra

-Vad kul att se dig...

-Åh vad roligt att du ska jobba lite...

Bara att mötas av glada leende utav sina arbetskamrater både på min avdelning och andra avdelningar värmer faktiskt. Det är när man varit borta ett tag man faktiskt märker att, DET ÄR EN RIKTIGT HÄRLIG PERSONALGRUPP!!!! Detta gör ju dagarna mycket lättare såklart. Man tänker faktiskt tanken på vad ett leende och några vänliga ord kan värma och få en att må bra. Man reflekterar också över vad dålig man är på att uppmuntra och uppskatta varandra i det dagliga livet. Jag tycker själv att jag är otroligt mån om att visa mina barn att jag älskar dom otrolig tmycket att det finns inget som betyder så mycket för mig som dom.

Emmelie fick en "Underbara, duktiga, fina,  dotter, storasyster, present idag. En locktång, hon blev jätte glad.

Idag har hon äntligen sett Patricias lille pojk på kort, gissa om hon tyckte han var söt, gissa om hon var glad över att hon såg honom före mig! GRATTIS PATRICIA!!!!

 

 

Fredagen den 19 mars 2010 kl. 21:31

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

I morgon börjar allvaret!

14.45 börjar jag jobba i morgon! Färdig slappat, nu kan jag inte bara ta dagarna som dom kommer, inte sova på dagen med snuttan på magen. Inte gå ut och gå när det passar. Nej nu får man rätta in sig i arbetslivet igen!

För att dryga ut ledigheten kan jag tänka mig att jobba lite extra de veckorna Benny är ledig, med betoning på lite. Sen har jag ju min underbara mamma!!!! Hon kan säkert ställa upp som barnvakt ibland. Nellie träffar ju henne i princip varje dag. så det skulle fungera att ha henne som barnvakt. Mormor tittar ju nästan dagligen förbi för att umgås lite med sina barnbarn. Gissa om hon är stor favorit. Fast det är ju inte bara mormor som håller kontakt. Emmelie ringer dagligen till henne och pratar lite och kollar hur hon mår. Alltid försökt lära henne om att allt  i livet handlar om att GE OCH TA! Man kan inte bara förvänta sig att andra ställer upp och man aldrig ger något  tillbaka! Hoppas verkligen jag lyckas lika bra med Nellie för Emmelie är verkligen så mån om andra. Hon reagerar starkt på orättvisor. Hon gör alltid små saaker eller köper små presenter så fort hon får möjlighet för att visa att hon bryr sig. Så i morgon ska jag köpa en liten present till henne som jag vet hon kommer tycka massa om, tänker inte skriva vad det är  ifall hon läser!

Promenad med hundarna på förmiddagen blev det. Jätte skönt, men nu börjar det bli lerigt på vissa fläckar, då vet man att man har tre pudlar, dammsugaren och våt torken går varm. Blir små tassar även om man torkar! Har faktiskt tagit en sväng på motionscykeln också. Handtagen runt midjan växer och jag med dom... SUCK!!!

 

Onsdagen den 17 mars 2010 kl. 21:04

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [7] Kommentera detta inlägg

 

(Ingen rubrik)

Åh fortsatt fint väder kanske lite kyligare vindar idag. Medans Emmelie var i skolan var jag och Elin ute med barn och hundar. När jag hämtat Emmelie från skolan åkte vi hem och lagade mat. Jag försökte faktiskt få i Nellie "burkmat", för att underlätta lite för Benny när han går hemma, framförallt minska min ångest över att han mosar för stora bitar och att det blir för lite näring osv. Har försökt förut med burkmat och det har  gått sådär, men ju mer av vår mat hon kan smaka ju svårare blir det ju. Oftast har jag ju provat burkmat när inte vi ska äta, och det är klart annars när man lagar mat känner ju hon lukter och sätter det i samband med mat. Blir ju inte samma lukter som sprids av burkmaten. Men det är ju supersmidigt, och uppfyller ju alla näringsbehov osv. Man vet ju verkligen att dom får i sig det dom ska. Men nu gick det  inget bra. Stackarn hon satt där och tittade på vår mat. Så jag gav upp, det blev hemmalagat i stället! 

Vi äter alltid ihop med henne, så hon slipper att sitta själv att äta! Brukar passa bra i tiden. Kvällsgröten får hon ibland äta utan att vi äter något men vi försöker sitta med allihopa. Bra att få bra och mysiga rutiner runt bordet tycker jag. Samlingsplats!

Emmelie hade ju sin fest igår. Vi skrattade åt att det kosta pengar för jag trodde ju naturligtvis hon planerat att köpa något för dom. Men hon var smartare än så. Pengarna hon fick i inträde använde hon som PRISPENGAR! Det var tipspromenad, Benny vann med bara ett fel. Tvåa kom mormor med bara ett fel, trea kom jag... med bara ett fel!? Fast Nellie fick mest prispengar. Kändes som det var lite favorit tippat!? Hon är underbar!

Ikväll tog vi oss ett bad jag och tjejerna.  Var nog lika mycke vatten på golvet som i badkaret efter att Nellie skvätt runt. Hon älskar ju nästan lika mycket att bada i badkar som ibadhus. Nej nu blir det lite tv innan sängen!

 

Tisdagen den 16 mars 2010 kl. 20:37

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [3] Kommentera detta inlägg

 

Nedräkning!!!

Ja nu är det nära, riktigt nära! Hjälp på torsdag kväll börjar jag! Nu varnar dom ju för RS-virus också! Så nu ska ni se att mina guldkorn blir sjuka också. Hur ska det gå???? Gud måste jag ju informera Benny om hur man ger näsdroppar, Alvedon, och tar febern på dom. Inte för att han inte kan det, eller inte har gjort det, utan mer att jag känner ett visst behov av att säga det. Han känner sig inte nått INKOMPETENT! Han verkligen älskar när jag talar om allt! Som igår eller när det nu var då jag informerade honom om att han inte ammade så han var tvungen att ta med mat om dom åkte någonstans! Tänk att det hade han inte en aning om... att han inte ammade alltså!!!

Hoppas ju såklart att han är riktigt lat och bekväm och inte ger henne våran mat som jag gör. Utan burkmat, man kan aldrig vara säker på att han mosar tillräckligt mycke eller på rätt sätt! I potatispress ska det vara ju!!!! Tänk om han mosar på annat sätt (fel sätt)!? Nej nu får jag sluta skoja om detta annars börjar jag tjata på honom på riktigt igen... Har fullständig fobi för det där med att sätta i halsen. Kvävning och drunkning är dom vanligaste dödsorsakerna! Benny ska gå på babysim, ska tala om för honom sedan att hon inte kan simma och att han inte får lämna henne själv i polen! Ha ha ha!!!

Förutom att oroa mig för hur det ska gå när jag jobbar har jag och Elin varit ute me dhundarna. Jätte skönt. Undertiden kikade Benny på forden något som pajat under. OBS nog faktiskt inget jag har gjort! Inte vad han sagt i alla fall, och det hade han ju gjort!

Nej nu ska jag gå upp till Emmelies rum, hon ska ju ha fest där! 10 kronor kostar det dessutom. Förs var Nellie gratis men nu i ekonomikrisen blev det ändrat, hon kostar 1 krona!

 

Måndagen den 15 mars 2010 kl. 17:35

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

Nu är det söndagsmys!

Emmelie är ledig från skolan i morgon så vi kan sitta och mysa i soffan. Vi kollar Wipe out, och äter soppa! Ja soppa jag älskar soppa! Vi har gjort en stor gryta kött och grönsakssoppa. Med massa vitlök i såklart!

På förmiddagen var Emmelie och tränade fotboll, jag passade på att gå en sväng med hundarna under tiden. Jätte skönt väder idag också.

I kväll har vi inte gjort något, Emmelie har grejat på sitt rum, hon förbereder någon fest hon ska ha i morgon... för oss här hemma. Tror hon är i behov av pengar för det kosta tydligen tio kronor att komma. Nellie går gratis. Emmelie har också skaffat hemsida...Hon lägger ut lite bilder hon tagit själv och så "bloggar" hon. Finns bland mina vänner om ni vill kika!

Hon är åtta år och börjar prata om att gå med i Facebook. Men det är inte läge tycker inte jag. Vill ju gärna kunna begränsa lite vad hon har möjlighet att läsa. Så gott det nu går. Eller är jag fel ute? ???? Ska en 8 åring ha det?? Jag vet ju inte hjälp mig!! Men hon nöjde sig med hemsida, Malin har ju det så då var det ok.

Nej nu börjar det på tv igen. Ha det bra.

 

Söndagen den 14 mars 2010 kl. 20:33

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [6] Kommentera detta inlägg

 

Lugn alla Orleka bor, Benny är ok!!!!

Vilket underbart väder! I morse hade Benny köpt med räkmackor som vi åt till frukost, sedan tog vi på oss och gick ut. Och nu till det mystiska som hänt. Jag och Emmelie fick med oss självaste BENNY BJÖRK ut och gå. Han protesterade inte ens. Emmelie åkte skidor så det blev lagom tempo för Benny. Men för er som såg oss behöver ni inte oroa er, han är ok, har inte drabbats av någon konstig sjukdom eller liknande, inte utöver det som redan finns i alla fall!

Idag blir det en mycket lugn lördag, (som alla andra). Passa på att gå ut en sväng till sedan efter maten. Man kan ju inte få nog av frisk luft dessa dagar!

Blir sååå ridsugen, men mina hästar är inte skoddo så det blir inget med det. Tänkte sätta igång dom när jag jobbat mina FEM veckor. Tog av mina hästar täcket förut i solen. Dom fick riktiga vårkänslor dom också...

Nej nu ska jag laga mat åt mina godingar.

 

Lördagen den 13 mars 2010 kl. 13:17

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [9] Kommentera detta inlägg

 

Första discot!

Ja nu har hon kommit hem från första discot! Självklart hel nöjd!

Allt hade varit perfekt! Själv är jag nöjd så länge hon går på oskyldiga skoldanser! Sen hoppas jag det är stopp! Nej nu ska vi mysa i soffan jag och Emmelie, hon har laddat upp med massa godis och så ska vi sitta och kolla let´s dance. Där amatörerna dansar. Dom är ju inga proffs som Emmelie och hennes kompisar i skolan!!

 

Fredagen den 12 mars 2010 kl. 20:35

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

Nu snöar det!!

Och jag som tyckt det luktat vår. När man varit ute på promenad med hundarna har man verkligen känt attt det snart är VÅR. Sist när jag och Elin var ute sa vi just det, och på vissa stälen på vägen var det bara grusväg, ingen snö eller is. Där trampade vi lite extra! Men lite bakslag får man ju räkna med!

Fick ett sms i morse där det stod. Blir det klädparty på söndag? Visst ja, hon som ska ha partyt ska bli mamma vilken dag som helst så det är inställt. Tänk om jag varit så smart att jag även informerat mina gäster om det!!!! Men det har jag såklart glömt! Skyller på att jag nyss blivit mamma, när jag inte kan skylla på det längre får jag skylla på att jag är småbarnsförälder, när Nellie är 15 och jag inte kan säga att jag är småbarnsförälder kan jag börja skylla på min ålder!

Funderar på att åka in till Tidaholm idag och köpa något till Emmelie, kanske nått nytt hon kan ha på sig ikväll när hon ska på disco! Hon är så mån om alla andra och gör små paket till oss här hemma så hon kan behöva lite tillbaka! Hon älskar överraskningar. Får se vad det blir!

 

 

Fredagen den 12 mars 2010 kl. 08:18

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

Någon har stökat ner i bilen!!

Så är det, Bennys bil (som jag använt) ser (såg) ut som en blandning mellan slagfält och soptipp!! Benny säger att bara för att jag använt den är det jag som skräpat ner!!! Fattar inte alls vad han menar!!!??? Skulle jag!!!??? Som tycker det är så kul med bilar och är såå rädd om dom!!! JAG VET INTE VEM DET ÄR MEN NÅGON ÄR DET, OCH DEN PERSONEN GILLAR TYDLIGEN COLA LIGHT!!!! Trodde nästan Benny skulle bryta ihop över mig, men han gjorde inte det... än! Men han tycker väl kanske inte jag ska rensa min plånbok och handväska på kvitton i bilen och lägga i facket på bildörren!!! Varför inte, undrar jag! Tänk om jag blir stående någonstans. Kan jag ta kvittona och använda för att tända en liten brasa, så jag kan hålla mig och mina barn varma!! Jag tycker han är känslig och gnällig. Hade inte någon skräpat ner i bilen hade inte han gått där ute i solen och städat bil idag!!! Kan ju säga att idag är det inte läge att be om nytt smink, nya kläder eller liknande. Jag håller mig lite på avstånd, ha ha ha!

Igår var det avslutning på babysimmet! Men det börjar igen nästa tisdag. Då blir det Benny som ska gå, eftersom jag JOBBAR. Eventuellt blir det två grupper, så en kanske börjar lite senare. Skulle ju passa så jag eventuellt kan hinna hem från jobbet! Även hundklubben börjar den veckan. På söndagsförmiddagar!! Morr!! Först får jag åka till fotbollen med Emmelie sedan direkt till Hjo till hundklubben! Fan vad jag blir aktiv! Ha ha ha! Ska bli kul i alla fall!

I kväll  ska jag åka till staden för att gå ut och gå med Anna. Tar bara med gamling hundarna, för vi gå 7km och det är lite långt för Wilda. Hon har redan fått sin promenad idag. Jag, Nellie och Wilda tog det på förmiddagen, (när Benny städa bil) Wilda har också blivit klippt idag, nu har hon börjat fatta att man ska stå still, börjar gå riktigt bra. Men då har jag ju tränat från början också. Men idag kunde jag faktiskt klippa hela hunden utan större problem.

Och så en liten hälsning till min man så här på avstånd... Du är verkligen jätte söt när du städar bil... Självklart ska jag aldrig mer slänga skräp i bilen...

 

Onsdagen den 10 mars 2010 kl. 14:42

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

Underbar dotter!!

Idag när Emmelie kom hem från skolan gratta hon mig på kvinnodagen. Fick ju naturligtvis ta svansen mellan benen och gratta henne också! Sedan när hon och Benny varit i staden kom hon med ett kort där hon skrivit "gratis på kvinodagen mamma" VISST ÄR HON UNDERBAR!!!???  Hon fick sedan ett paket av mig med, lite pengar!

Jag och Elin tog en sväng med hundarna också, Wilda fick inte följa med, hon hade varit ute så mycket under dagen att hon var lite trött.

Hade också beställt lite kläder till Nellie, gör man sig till och beställer lite "Ville valla " kläder. Två tunikor och två taights! Vad får man, jo en jacka i storlek 140! Får man vänta ännu längre! Det som är skönt är att det var inte jag som gjorde fel!!! Brukar vara det annars. Som när jag beställde underkläder. Skulle köpa en förpackning med två BH:ar i, en lila och en vit. Vad kom, jo fem sådana paket, vilket innebar tio styck BH!! Visst fem vita är ok, men det vad fasen fem lila!! När jag beställer hästsaker blir det alltid fel! Men som sagt nu var det inte mitt fel, jag hade gjort allt rätt.  Ha det gott!!!

 

Måndagen den 8 mars 2010 kl. 21:04

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

Husvagn!

I helgen åkte vi till husvagn! Varit riktigt fint väder, kanon skönt i solen. Vi har inte gjort något speciellt. Var på badhuset i Lördags. Och sedan lång promenader med hundarna så klart!

Nellie har ju fyllt sex månader i helgen!!!! Hjälp vart tar tiden vägen!!! Måste kunna bromsa den på något sätt. Emmelie är fortfarande lite snuvig och hes, men ingen feber. Hon är mycket uppless på att vara halv krasslig.

Nej nu ska jag ta mig en dusch sedan intar jag nog sängläge och väntar på att tiden ska lugna ner sig. Att dom två veckorna som kommer nu ska gå riiktiiigt saaaaaaakta! För den artonde mars 14.45 börjar jag JOBBA! Kommer väl dit och efter första kvällen är man på gång och då känns det säkert inte ens som man varit borta! Är ju så klart fortfarande inte säker på att Benny ska göra allt rätt här hemma, eller rättare sagt på "mitt vis", som måste vara det enda rätta????? Lider av ett visst kontrollbehov. Vet inte hur mång gånger jag redan sagt...

-Du får inte låta henne sova i vagnen ute själv!! En katt kan nämligen hoppa upp i vagnen och kväva henne! Har såklart också talat om att man måste se till att maten är riktigt mosad så hon inte sätter i halsen. (sorry Petra barn och olycksfalls kursen hjälpte inte).

Ska också informera honom om att hon når saker på bordet om hon sitter i "gå stolen". Som ni alla förstår är Benny en människa som inte förstår något själv... ??? Skoja bara, men det känns ändå väldigt skönt att få säga allt några gånger, för då tror jag ju att han gör precis så. Jag vet att han går och lägger sig bredvid mig på kvällen och tänker,

-Bara inte Annelie sätter igång och diskutera hur jag ska göra när hon jobbar!!! Tror han börjar få lite "gå och lägga sig ångest"... Undra om det på något sätt kan påverka hans förmåga att vara pappaledig??????

 

Söndagen den 7 mars 2010 kl. 21:42

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

Frisk...

Den höga febern berodde på sprutan! Idag vaknade hon pigg, glad och feberfri!!! Skönt! Emmelie var jätte glad och sa.

-Slipper jag fundera på min lilla syster hela dagen!

Emmelie min underbara unge!!!

 

Torsdagen den 4 mars 2010 kl. 09:09

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [5] Kommentera detta inlägg

 

Fortsatt feber!!!

Min lilla guldklimp har fortsatt feber. Så synd om henne. Emmelie är så mån om sin lilla syster nu när hon är sjuk (annars också). Gör allt för hon inte ska vara ledsen. Emmelie sa förut att det gör ont i hennes mage också när hon ser Nellie må dåligt. Min underbara Emmelie! Nellie är lyckligt lottad som har henne som stora syster. Snart dags för en "Emmelie dag". Vi har det ibland, då får Emmelie bestämma hela dagen vad som ska göras och ätas osv. Kan lova att det brukar vara fullt upp!

Nu ska jag se färdigt på tv sedan kryper jag upp till mina tjejer och hoppas dom får en bättre natt än natten innan!

 

Onsdagen den 3 mars 2010 kl. 21:23

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Stackars mina godingar!!!

Nellie har i princip inte sovit något i natt, jag tror det varit en kombination av väldigt ont i benet efter vaccinationen samt ont i magen då hon är väldigt hård i magen. Han hade 39,1 i feber... igen! Fast denna gången kan det ju bero på sprutan. Så hon har skrikit, gnölat och gnällt den lilla stackarn, hon samnade endast till korta stunder för att sedan vakna med ett ryck och skrika. Såååå synd om henne. Stackars Emmelie vaknade ju flera gånger på grund av det så hon lär väl vara trött i skolan idag. Nästan att jag övervägde att låta henne vara hemma. Nellie har fortfarande ont i benet, hon reaggerar direkt vid berörning!

Elin har bjudit hit sig på kaffe idag, men det är väl inte säkert hon vill komma nu när man inte vet vad Nellies feber beror på! Vill väl inte att lilla Tova ska bli sjuk!

 

Onsdagen den 3 mars 2010 kl. 08:51

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [6] Kommentera detta inlägg

 

Varför lyssna!?

När jag och Benny bestämde att han skulle vara hemma i mars och jag jobba, sa jag...

-Se nu till att skriv papper på det på jobbet så det inte blir nått...

Men några sådana papper fanns inte så det var ingen ide. Jag hade på känn att "DETTA KAN/KOMMER STRULA". Och då är det rätt kört. Begär man förälraledigt två månader innan så kan man inte bli nekad. Är ju rätt viktigt att det blir som man bestämmer då vi har två arbeten och på mitt jobb begär man ledigt via papper så det blir inga fel. Nu var det då tydligen lite "körigt" med folk på Bennys åkeri fick han information om... Alltså, hade det förtetaget fungerat som andra och Benny stått på sig och skrivit papper hade jag inte ens behövt tänka på saken. Jag visste ju att det skulle kunna bli strul på vägen och bara tanken på det här gör att jag känner mig jävligt överkörd. Jag kan inte bara ringa till mitt jobb och säga att jag inte kommer. Jag kan inte bara skita i att jobba! Mitt jobb är ta me fan lika viktigt som hans. Men ibland känns det inte så! Om det nu skulle strula med hans ledighet undrar jag en sak. Klarar sig en sexmånaders bebis själv eller vem ska ta hand om henne när vi jobbar!? Kan ju slita på min mamma som är den enda släkting som kan ställa upp. Hon jobbar inte och Nellie känner henne på grund av att hon engagerar sig mycket i henne. Hon har ju tid och lust att göra det, så fungerar vår släkt! Syrran pluggar! Nathalie pluggar! Jag känner mig något uppretad, men bara mycket uppretad!

Annars har jag och Elin varit ute på promenad med hundar och barn. Ska ta kort nästa gång, ser ut som vi är ute med nått hunddagis! Fem hundar, två barnvagnar och så Emmelie! Av och till såg det nog lite kaotiskt ut när vi drog vagnarna över stora snöhögar, Elins hund lekte "kull" med Emmelie och puttade ner henne i snön och riktigt "grosade" henne!

Sedan åkte vi och vaccinerade Nellie, stackarn!! Har nu haft jätte ont i benet bara för det. Men hon fick en alvedon och massa goss av sin underbara stora syster så nu sover hon gott!!!

 

Tisdagen den 2 mars 2010 kl. 20:37

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [10] Kommentera detta inlägg

 

Skulle kunna tro...

Man skulle kunna tro att det är VINTER!! Nu snöar det igen, tur man har undrbara grannar. Han är just nu här och kör av all snö, sörja och åter snö och sörja på våran gård. Utan han hade vi varit jäkligt insnöade!!!

Hur länge kan hästa hålla sig flytande??? (Har inte gått på babysim med dom!) För när all snö ska smälta bort lär dom stå i en flod! Mina hundar kommer komma in i huset som ler monster. Nexy som tidigare inte tyckte om smuts och vatten, badar numer gärna i dypölar. Tack för det Elin, Scott och Eddie!!! Elins hundar har nämligen lärt Nexy hur kul det är att skita ner sig så mycket som går, min förut så renliga pudel!!Typ som synes på kortet från i höstas!!! Kul när andras hundar gör så!

Nu är det Nellies tur att vara sjuk. Hade 39,3 i natt. Fick lite alvedon. Det var ju väntat eftersom vi alla varit/är förkylda nu. Emmelie är i skolan idag i alla fall. Frisk nu. Skönt för henne.

Nej nu ska jag ta en låång promenad i snöovädret med gamling hundarna. Wilda och Nellie får bli hemma. Ha det såå gott!!

 

Måndagen den 1 mars 2010 kl. 10:33

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [3] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Privata funderingar

Arkiv

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

 

ettfotoitimmen.se

 

Zoomin: Nyheter & feedback

.com/

 lingla.blogg.se/

frojered3-4.blogspot.com/

mallan.skolbloggen.se/

mumsan02.blogspot.com/

http://frojeredf-1.blogspot.com/

http://miasbloggning.blogspot.com/

http://www.fnissis.blogspot.com/

 http://patriciaaxelsson.blogg.se

 www.emmelie02.n.nu.

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 Här finns mina filmer!! Länkat och klart bara att klicka på länken nedan.

 www.youtube.com/wildanexy

 

 

Här är länken till instagram...

 instagram.com/anneliebj