Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Varför lyssna!?

När jag och Benny bestämde att han skulle vara hemma i mars och jag jobba, sa jag...

-Se nu till att skriv papper på det på jobbet så det inte blir nått...

Men några sådana papper fanns inte så det var ingen ide. Jag hade på känn att "DETTA KAN/KOMMER STRULA". Och då är det rätt kört. Begär man förälraledigt två månader innan så kan man inte bli nekad. Är ju rätt viktigt att det blir som man bestämmer då vi har två arbeten och på mitt jobb begär man ledigt via papper så det blir inga fel. Nu var det då tydligen lite "körigt" med folk på Bennys åkeri fick han information om... Alltså, hade det förtetaget fungerat som andra och Benny stått på sig och skrivit papper hade jag inte ens behövt tänka på saken. Jag visste ju att det skulle kunna bli strul på vägen och bara tanken på det här gör att jag känner mig jävligt överkörd. Jag kan inte bara ringa till mitt jobb och säga att jag inte kommer. Jag kan inte bara skita i att jobba! Mitt jobb är ta me fan lika viktigt som hans. Men ibland känns det inte så! Om det nu skulle strula med hans ledighet undrar jag en sak. Klarar sig en sexmånaders bebis själv eller vem ska ta hand om henne när vi jobbar!? Kan ju slita på min mamma som är den enda släkting som kan ställa upp. Hon jobbar inte och Nellie känner henne på grund av att hon engagerar sig mycket i henne. Hon har ju tid och lust att göra det, så fungerar vår släkt! Syrran pluggar! Nathalie pluggar! Jag känner mig något uppretad, men bara mycket uppretad!

Annars har jag och Elin varit ute på promenad med hundar och barn. Ska ta kort nästa gång, ser ut som vi är ute med nått hunddagis! Fem hundar, två barnvagnar och så Emmelie! Av och till såg det nog lite kaotiskt ut när vi drog vagnarna över stora snöhögar, Elins hund lekte "kull" med Emmelie och puttade ner henne i snön och riktigt "grosade" henne!

Sedan åkte vi och vaccinerade Nellie, stackarn!! Har nu haft jätte ont i benet bara för det. Men hon fick en alvedon och massa goss av sin underbara stora syster så nu sover hon gott!!!

 

Tisdagen den 2 mars 2010 kl. 20:37

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [10] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Privata funderingar

Arkiv

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

 

ettfotoitimmen.se

 

Zoomin: Nyheter & feedback

.com/

 lingla.blogg.se/

frojered3-4.blogspot.com/

mallan.skolbloggen.se/

mumsan02.blogspot.com/

http://frojeredf-1.blogspot.com/

http://miasbloggning.blogspot.com/

http://www.fnissis.blogspot.com/

 http://patriciaaxelsson.blogg.se

 www.emmelie02.n.nu.

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 Här finns mina filmer!! Länkat och klart bara att klicka på länken nedan.

 www.youtube.com/wildanexy

 

 

Här är länken till instagram...

 instagram.com/anneliebj