Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Husvagn!

I helgen åkte vi till husvagn! Varit riktigt fint väder, kanon skönt i solen. Vi har inte gjort något speciellt. Var på badhuset i Lördags. Och sedan lång promenader med hundarna så klart!

Nellie har ju fyllt sex månader i helgen!!!! Hjälp vart tar tiden vägen!!! Måste kunna bromsa den på något sätt. Emmelie är fortfarande lite snuvig och hes, men ingen feber. Hon är mycket uppless på att vara halv krasslig.

Nej nu ska jag ta mig en dusch sedan intar jag nog sängläge och väntar på att tiden ska lugna ner sig. Att dom två veckorna som kommer nu ska gå riiktiiigt saaaaaaakta! För den artonde mars 14.45 börjar jag JOBBA! Kommer väl dit och efter första kvällen är man på gång och då känns det säkert inte ens som man varit borta! Är ju så klart fortfarande inte säker på att Benny ska göra allt rätt här hemma, eller rättare sagt på "mitt vis", som måste vara det enda rätta????? Lider av ett visst kontrollbehov. Vet inte hur mång gånger jag redan sagt...

-Du får inte låta henne sova i vagnen ute själv!! En katt kan nämligen hoppa upp i vagnen och kväva henne! Har såklart också talat om att man måste se till att maten är riktigt mosad så hon inte sätter i halsen. (sorry Petra barn och olycksfalls kursen hjälpte inte).

Ska också informera honom om att hon når saker på bordet om hon sitter i "gå stolen". Som ni alla förstår är Benny en människa som inte förstår något själv... ??? Skoja bara, men det känns ändå väldigt skönt att få säga allt några gånger, för då tror jag ju att han gör precis så. Jag vet att han går och lägger sig bredvid mig på kvällen och tänker,

-Bara inte Annelie sätter igång och diskutera hur jag ska göra när hon jobbar!!! Tror han börjar få lite "gå och lägga sig ångest"... Undra om det på något sätt kan påverka hans förmåga att vara pappaledig??????

 

Söndagen den 7 mars 2010 kl. 21:42

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Privata funderingar

Arkiv

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

 

ettfotoitimmen.se

 

Zoomin: Nyheter & feedback

.com/

 lingla.blogg.se/

frojered3-4.blogspot.com/

mallan.skolbloggen.se/

mumsan02.blogspot.com/

http://frojeredf-1.blogspot.com/

http://miasbloggning.blogspot.com/

http://www.fnissis.blogspot.com/

 http://patriciaaxelsson.blogg.se

 www.emmelie02.n.nu.

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 Här finns mina filmer!! Länkat och klart bara att klicka på länken nedan.

 www.youtube.com/wildanexy

 

 

Här är länken till instagram...

 instagram.com/anneliebj