Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Någon har stökat ner i bilen!!

Så är det, Bennys bil (som jag använt) ser (såg) ut som en blandning mellan slagfält och soptipp!! Benny säger att bara för att jag använt den är det jag som skräpat ner!!! Fattar inte alls vad han menar!!!??? Skulle jag!!!??? Som tycker det är så kul med bilar och är såå rädd om dom!!! JAG VET INTE VEM DET ÄR MEN NÅGON ÄR DET, OCH DEN PERSONEN GILLAR TYDLIGEN COLA LIGHT!!!! Trodde nästan Benny skulle bryta ihop över mig, men han gjorde inte det... än! Men han tycker väl kanske inte jag ska rensa min plånbok och handväska på kvitton i bilen och lägga i facket på bildörren!!! Varför inte, undrar jag! Tänk om jag blir stående någonstans. Kan jag ta kvittona och använda för att tända en liten brasa, så jag kan hålla mig och mina barn varma!! Jag tycker han är känslig och gnällig. Hade inte någon skräpat ner i bilen hade inte han gått där ute i solen och städat bil idag!!! Kan ju säga att idag är det inte läge att be om nytt smink, nya kläder eller liknande. Jag håller mig lite på avstånd, ha ha ha!

Igår var det avslutning på babysimmet! Men det börjar igen nästa tisdag. Då blir det Benny som ska gå, eftersom jag JOBBAR. Eventuellt blir det två grupper, så en kanske börjar lite senare. Skulle ju passa så jag eventuellt kan hinna hem från jobbet! Även hundklubben börjar den veckan. På söndagsförmiddagar!! Morr!! Först får jag åka till fotbollen med Emmelie sedan direkt till Hjo till hundklubben! Fan vad jag blir aktiv! Ha ha ha! Ska bli kul i alla fall!

I kväll  ska jag åka till staden för att gå ut och gå med Anna. Tar bara med gamling hundarna, för vi gå 7km och det är lite långt för Wilda. Hon har redan fått sin promenad idag. Jag, Nellie och Wilda tog det på förmiddagen, (när Benny städa bil) Wilda har också blivit klippt idag, nu har hon börjat fatta att man ska stå still, börjar gå riktigt bra. Men då har jag ju tränat från början också. Men idag kunde jag faktiskt klippa hela hunden utan större problem.

Och så en liten hälsning till min man så här på avstånd... Du är verkligen jätte söt när du städar bil... Självklart ska jag aldrig mer slänga skräp i bilen...

 

Onsdagen den 10 mars 2010 kl. 14:42

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Privata funderingar

Arkiv

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

 

ettfotoitimmen.se

 

Zoomin: Nyheter & feedback

.com/

 lingla.blogg.se/

frojered3-4.blogspot.com/

mallan.skolbloggen.se/

mumsan02.blogspot.com/

http://frojeredf-1.blogspot.com/

http://miasbloggning.blogspot.com/

http://www.fnissis.blogspot.com/

 http://patriciaaxelsson.blogg.se

 www.emmelie02.n.nu.

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 Här finns mina filmer!! Länkat och klart bara att klicka på länken nedan.

 www.youtube.com/wildanexy

 

 

Här är länken till instagram...

 instagram.com/anneliebj