Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Nedräkning!!!

Ja nu är det nära, riktigt nära! Hjälp på torsdag kväll börjar jag! Nu varnar dom ju för RS-virus också! Så nu ska ni se att mina guldkorn blir sjuka också. Hur ska det gå???? Gud måste jag ju informera Benny om hur man ger näsdroppar, Alvedon, och tar febern på dom. Inte för att han inte kan det, eller inte har gjort det, utan mer att jag känner ett visst behov av att säga det. Han känner sig inte nått INKOMPETENT! Han verkligen älskar när jag talar om allt! Som igår eller när det nu var då jag informerade honom om att han inte ammade så han var tvungen att ta med mat om dom åkte någonstans! Tänk att det hade han inte en aning om... att han inte ammade alltså!!!

Hoppas ju såklart att han är riktigt lat och bekväm och inte ger henne våran mat som jag gör. Utan burkmat, man kan aldrig vara säker på att han mosar tillräckligt mycke eller på rätt sätt! I potatispress ska det vara ju!!!! Tänk om han mosar på annat sätt (fel sätt)!? Nej nu får jag sluta skoja om detta annars börjar jag tjata på honom på riktigt igen... Har fullständig fobi för det där med att sätta i halsen. Kvävning och drunkning är dom vanligaste dödsorsakerna! Benny ska gå på babysim, ska tala om för honom sedan att hon inte kan simma och att han inte får lämna henne själv i polen! Ha ha ha!!!

Förutom att oroa mig för hur det ska gå när jag jobbar har jag och Elin varit ute me dhundarna. Jätte skönt. Undertiden kikade Benny på forden något som pajat under. OBS nog faktiskt inget jag har gjort! Inte vad han sagt i alla fall, och det hade han ju gjort!

Nej nu ska jag gå upp till Emmelies rum, hon ska ju ha fest där! 10 kronor kostar det dessutom. Förs var Nellie gratis men nu i ekonomikrisen blev det ändrat, hon kostar 1 krona!

 

Måndagen den 15 mars 2010 kl. 17:35

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Privata funderingar

Arkiv

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

 

ettfotoitimmen.se

 

Zoomin: Nyheter & feedback

.com/

 lingla.blogg.se/

frojered3-4.blogspot.com/

mallan.skolbloggen.se/

mumsan02.blogspot.com/

http://frojeredf-1.blogspot.com/

http://miasbloggning.blogspot.com/

http://www.fnissis.blogspot.com/

 http://patriciaaxelsson.blogg.se

 www.emmelie02.n.nu.

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 Här finns mina filmer!! Länkat och klart bara att klicka på länken nedan.

 www.youtube.com/wildanexy

 

 

Här är länken till instagram...

 instagram.com/anneliebj