Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

(Ingen rubrik)

Åh fortsatt fint väder kanske lite kyligare vindar idag. Medans Emmelie var i skolan var jag och Elin ute med barn och hundar. När jag hämtat Emmelie från skolan åkte vi hem och lagade mat. Jag försökte faktiskt få i Nellie "burkmat", för att underlätta lite för Benny när han går hemma, framförallt minska min ångest över att han mosar för stora bitar och att det blir för lite näring osv. Har försökt förut med burkmat och det har  gått sådär, men ju mer av vår mat hon kan smaka ju svårare blir det ju. Oftast har jag ju provat burkmat när inte vi ska äta, och det är klart annars när man lagar mat känner ju hon lukter och sätter det i samband med mat. Blir ju inte samma lukter som sprids av burkmaten. Men det är ju supersmidigt, och uppfyller ju alla näringsbehov osv. Man vet ju verkligen att dom får i sig det dom ska. Men nu gick det  inget bra. Stackarn hon satt där och tittade på vår mat. Så jag gav upp, det blev hemmalagat i stället! 

Vi äter alltid ihop med henne, så hon slipper att sitta själv att äta! Brukar passa bra i tiden. Kvällsgröten får hon ibland äta utan att vi äter något men vi försöker sitta med allihopa. Bra att få bra och mysiga rutiner runt bordet tycker jag. Samlingsplats!

Emmelie hade ju sin fest igår. Vi skrattade åt att det kosta pengar för jag trodde ju naturligtvis hon planerat att köpa något för dom. Men hon var smartare än så. Pengarna hon fick i inträde använde hon som PRISPENGAR! Det var tipspromenad, Benny vann med bara ett fel. Tvåa kom mormor med bara ett fel, trea kom jag... med bara ett fel!? Fast Nellie fick mest prispengar. Kändes som det var lite favorit tippat!? Hon är underbar!

Ikväll tog vi oss ett bad jag och tjejerna.  Var nog lika mycke vatten på golvet som i badkaret efter att Nellie skvätt runt. Hon älskar ju nästan lika mycket att bada i badkar som ibadhus. Nej nu blir det lite tv innan sängen!

 

Tisdagen den 16 mars 2010 kl. 20:37

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [3] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Privata funderingar

Arkiv

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

 

ettfotoitimmen.se

 

Zoomin: Nyheter & feedback

.com/

 lingla.blogg.se/

frojered3-4.blogspot.com/

mallan.skolbloggen.se/

mumsan02.blogspot.com/

http://frojeredf-1.blogspot.com/

http://miasbloggning.blogspot.com/

http://www.fnissis.blogspot.com/

 http://patriciaaxelsson.blogg.se

 www.emmelie02.n.nu.

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 Här finns mina filmer!! Länkat och klart bara att klicka på länken nedan.

 www.youtube.com/wildanexy

 

 

Här är länken till instagram...

 instagram.com/anneliebj