Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

I morgon börjar allvaret!

14.45 börjar jag jobba i morgon! Färdig slappat, nu kan jag inte bara ta dagarna som dom kommer, inte sova på dagen med snuttan på magen. Inte gå ut och gå när det passar. Nej nu får man rätta in sig i arbetslivet igen!

För att dryga ut ledigheten kan jag tänka mig att jobba lite extra de veckorna Benny är ledig, med betoning på lite. Sen har jag ju min underbara mamma!!!! Hon kan säkert ställa upp som barnvakt ibland. Nellie träffar ju henne i princip varje dag. så det skulle fungera att ha henne som barnvakt. Mormor tittar ju nästan dagligen förbi för att umgås lite med sina barnbarn. Gissa om hon är stor favorit. Fast det är ju inte bara mormor som håller kontakt. Emmelie ringer dagligen till henne och pratar lite och kollar hur hon mår. Alltid försökt lära henne om att allt  i livet handlar om att GE OCH TA! Man kan inte bara förvänta sig att andra ställer upp och man aldrig ger något  tillbaka! Hoppas verkligen jag lyckas lika bra med Nellie för Emmelie är verkligen så mån om andra. Hon reagerar starkt på orättvisor. Hon gör alltid små saaker eller köper små presenter så fort hon får möjlighet för att visa att hon bryr sig. Så i morgon ska jag köpa en liten present till henne som jag vet hon kommer tycka massa om, tänker inte skriva vad det är  ifall hon läser!

Promenad med hundarna på förmiddagen blev det. Jätte skönt, men nu börjar det bli lerigt på vissa fläckar, då vet man att man har tre pudlar, dammsugaren och våt torken går varm. Blir små tassar även om man torkar! Har faktiskt tagit en sväng på motionscykeln också. Handtagen runt midjan växer och jag med dom... SUCK!!!

 

Onsdagen den 17 mars 2010 kl. 21:04

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [7] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Privata funderingar

Arkiv

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

 

ettfotoitimmen.se

 

Zoomin: Nyheter & feedback

.com/

 lingla.blogg.se/

frojered3-4.blogspot.com/

mallan.skolbloggen.se/

mumsan02.blogspot.com/

http://frojeredf-1.blogspot.com/

http://miasbloggning.blogspot.com/

http://www.fnissis.blogspot.com/

 http://patriciaaxelsson.blogg.se

 www.emmelie02.n.nu.

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 Här finns mina filmer!! Länkat och klart bara att klicka på länken nedan.

 www.youtube.com/wildanexy

 

 

Här är länken till instagram...

 instagram.com/anneliebj