Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

RESPEKTLÖST!!!

Hur kan man med?? Eller rättare sagt hur kan jag med!? Klockan kvart över sex fick jag ett sms, från Anna. "Hej har du glömt promenaden?"

Visst ja!!! Skulle ju träffat henne klockan sex för att gå ut och gå. Jag hade GLÖMT!!! Var hemma och dammsög i lugn och ro!!! Så det blev ingen promenad med Anna idag! Fy på mig, men det är varken det första eller det sista jag glömmer. Fy jag är verkligen ett hopplöst fall! Sen är det andra saker som händer runt mig, vissa saker glömmer jag aldrig. Ibland kan jag och Benny prata om saker, och då kan jag komma ihåg EXAKT vad och hur han sa, så använder jag det sedan för at måla in han i ett hörn. Så blir han sur och går ut och skruvar loss ett däck på en bil eller nått annat ha ha ha, jag går kvar här inne och river mitt hår för att sedan gå ut och säga något annat jag kommer ihåg, ha ha ha. Mycket bra för då kan han ju prata emot sig själv. Bra med ett jobb där man använder sig av talet, Beny vill aldrig disskutera saker med mig!? Märkligt!!

Idag har vi varit i Skövde och köpt en vedkap!!! GUD VAD TRÅKIGT!!!!!! Lägga ut massa pengar på nått sånt tråkigt, sånt borde man ju få betalt för att hämta!!! Hade jätte gärna lagt dom pengarna på nått roligare! Men nu har Emmelie och Benny varit ute och jobbat, Emmelie är inte rädd för att hjälpa till!

I veckan måste jag åka till Skövde och köpa nya skor till Emmelie, hon behöver minst tre par!!! Nellie måste också ha skor hon har inga alls!!! Har förklarat för Benny hur farligt det är att ärva skor!!! Får fel gång av det, måste ju gälla även ett halvår innan dom kan gå! Älskar att köpa skor!!! 

 

Måndagen den 22 mars 2010 kl. 19:11

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [3] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Privata funderingar

Arkiv

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

 

ettfotoitimmen.se

 

Zoomin: Nyheter & feedback

.com/

 lingla.blogg.se/

frojered3-4.blogspot.com/

mallan.skolbloggen.se/

mumsan02.blogspot.com/

http://frojeredf-1.blogspot.com/

http://miasbloggning.blogspot.com/

http://www.fnissis.blogspot.com/

 http://patriciaaxelsson.blogg.se

 www.emmelie02.n.nu.

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 Här finns mina filmer!! Länkat och klart bara att klicka på länken nedan.

 www.youtube.com/wildanexy

 

 

Här är länken till instagram...

 instagram.com/anneliebj