Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

PUDEL!!!

Nu är det som allra mysigast att ha hund! Tre styckern, var av en valp som är ute ofta!! Ni ska inte tro att man behöver torka tassar, golv, mm i dessa tider. Vår gård ser ut som en leråker. Mina förut så renliga pudlar har ju blivit smittade av Elins hundar och älskar numer lera och vatten! När man tror dom är torra och fina och dom går och lägger sig någonstans kan man spåra var dom sovit för där ligger det grus! Väldigt trevligt eftersom Nellie älskar att ligga på golvet och leka! Ha ha ha fast jag ska ju inte gnälla, det kunde varit värre!!! Dom kunde fällt HÅR OCKSÅ!!! Det gör ju inte pudlar! Sen är det ju Benny som får ta endel också, för jag är ju inte hemma lika mycke nu när jag jobbar. Se kunde allt hitta lite fördelar med att jobba! Ha ha ha.

Som sagt man märker ju nu att det är en underbar stämning på min arbetsplats, ja egentligen på hels sjukhuset. Är ju litet och alla känner alla. Kan fortfarande gotta mig i att många blev så glada över att se mig, nu kanske dom spela, men det gjorde dom bra, och jag blev ju glad över det ha ha ha.

Benny märker ju redan skillnad på Nellie, som tidigare varit en riktig mammegris. Har inte alls velat vara hos någon annan än mig när jag varit i närheten. Men igår sträckte hon ut armarna mot honom även när hon var hos mig! Måste ju känts lite bra för han. Idag ska dom på babysim! Jäkla orättvist!!!!!

Emmelie tycker att det går bra också, hon skvallrar till mig över saker som inte är som hon tycker det ska vara! Alla orättvisor... Om han skällt på henne osv osv. Vissa saker håller hon mig helt utanför, tex, att pappa ger henne bara flingor på morgonen, det får hon inte för mig, hon måste äta macka också. Jämt (även om jag är hemma) så är det något hon vill ha, typ godis eller liknande så frågar hon ALLTID Benny. Hon är ärlig också för jag fråga varför hon gör så.

-Vad tror du, du säger ju alltid nej, pappa säger oftast ja!

 

Tisdagen den 23 mars 2010 kl. 11:31

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [6] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Privata funderingar

Arkiv

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

 

ettfotoitimmen.se

 

Zoomin: Nyheter & feedback

.com/

 lingla.blogg.se/

frojered3-4.blogspot.com/

mallan.skolbloggen.se/

mumsan02.blogspot.com/

http://frojeredf-1.blogspot.com/

http://miasbloggning.blogspot.com/

http://www.fnissis.blogspot.com/

 http://patriciaaxelsson.blogg.se

 www.emmelie02.n.nu.

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 Här finns mina filmer!! Länkat och klart bara att klicka på länken nedan.

 www.youtube.com/wildanexy

 

 

Här är länken till instagram...

 instagram.com/anneliebj