Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Benny-FARLIG????

Såddär lite lagom i tiden kom det ju nya rön om att PAPPOR var farliga för sina barn! Det sades nog faktiskt att innan barnen var ett år skulle papporna absolut inte vara hemma och ta hand om barnen. Så jag avbröt mitt arbete och går nu hemma igen, Benny fick åka och jobba! Vill ju inte det ska hända henne nått... Ha ha ha skoja bara! Är inte särskilt orolig faktiskt. Förvisso har han ju slarvat bort en hund som Linda kom hem med... Igår trampade han på Wilda så hon haltar ännu, är det inte ok i morgon får han åka till djursjukhuset med henne i morgon. Hon haltar som sagt lite men man känner inget och hon reaggerar inte vid berörning på något speciellt ställe på benet/tassen. Vi hoppas det är ok i morgon.

Helgen har varit lugn, badhus och massa skräpmat hela helgen. MC Donalds, kinamat, grillad kyckling, kebab... Suck, har la gått upp 37 kilo istället, går inte jätte bra med min bantning, får ta nya tag i morgon... Ska kompletera mina promenader med SUMBA på onsdag. Ni har väl sett reklamen, dom blir jätte smala och vältränade med en gång!! Självklart är det så det kommer bli även på mig!!! Vilken BIKINIKROPP jag kommer få! Ha ha ha, vi ska dit och prova i alla fall. Bra att kompletera promenaderna med något. Jag går ju långt, men vad hjälper det när jag äter som 37 flodhästar. Igår tex gick jag sex kilometer, tre uppför och tre nedför, men som ner ser på matlistan för helgen växer ju kroppen ändå.

Nej nu ska jag hoppa in i duschen, ska ju iväg och JOBBA! Lämna min farliga man hemma hos barnen! Har ju lite bloggar jag följer som jag ska sätta mig och läsa så fort jag hinner!!

 

Söndagen den 28 mars 2010 kl. 12:24

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [5] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Privata funderingar

Arkiv

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

 

ettfotoitimmen.se

 

Zoomin: Nyheter & feedback

.com/

 lingla.blogg.se/

frojered3-4.blogspot.com/

mallan.skolbloggen.se/

mumsan02.blogspot.com/

http://frojeredf-1.blogspot.com/

http://miasbloggning.blogspot.com/

http://www.fnissis.blogspot.com/

 http://patriciaaxelsson.blogg.se

 www.emmelie02.n.nu.

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 Här finns mina filmer!! Länkat och klart bara att klicka på länken nedan.

 www.youtube.com/wildanexy

 

 

Här är länken till instagram...

 instagram.com/anneliebj