Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Shopping!!

Ledig idag! Så vi åkte till Skövde och handlade, skor! Tre par till Emmelie, två par till mig och ett par till Nellie. Älskar att köpa skor!!! Var ju tvungen att köpa ett par nya "Dansskor", i morgon blir det ju SUMBA. Så jag passade på att köpa ny kläder också, eftersom i morgon när jag kommer hem har jag ju krympt ett par storlekar! Det gör dom på reklamen i alla fall. Dom blir bruna och får större bröst också. Så Sumba gör ju tydligen underverk... Ha ha ha! Jag, Elin och Anna får ju placera oss så vi inte ser varandra, det finns det ju risk för att man bryter ihop om man ser varandra, vilket vi gör ändå i speglarna. Men jag vet ju hur lätt jag börjar skratta... Elin lika lätt, men vi ska försöka bita ihop. Jag kan filma när vi blivit proffs!!! Så morgondagen är fullbokad, jobba först sedan dansa, efter dansen kan jag väl antagligen inte röra mig på tre dagar...

Efter shopping var det babysim, nu är det verkligen riktigt kul!!!! Idag fick hon dyka i från kanten sittande, (hon kan ju inte stå)... till oss. Så häftigt att se hur dom sprattlar iväg under vattnet. Sen lyfter man upp dom när dom kommer fram, Sen fick hon dyka mellan mig och Benny. Den ena håller henne, den andre ropar och sedan dyker hon själv i och kommer... FAN VAD HÄFTIGT!!! Gud vad jag älskar det. Nellie är totalt överlycklig när hon kommer in i ett badhus. Perfekt familje nöje, nått alla åldrar har glädje av när man vill hitta på nått kul.

Nej nu ska jag läsa lite bloggar sedan ska jag leta fram bastkjolen och det lilla netta linnet som jag ska ha i morgon... Ha ha ha. Ni som känner mig kan ju naturligtvis se en bild av mig iklädd detta framför er!!!

 

Tisdagen den 30 mars 2010 kl. 21:16

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Privata funderingar

Arkiv

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

 

ettfotoitimmen.se

 

Zoomin: Nyheter & feedback

.com/

 lingla.blogg.se/

frojered3-4.blogspot.com/

mallan.skolbloggen.se/

mumsan02.blogspot.com/

http://frojeredf-1.blogspot.com/

http://miasbloggning.blogspot.com/

http://www.fnissis.blogspot.com/

 http://patriciaaxelsson.blogg.se

 www.emmelie02.n.nu.

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 Här finns mina filmer!! Länkat och klart bara att klicka på länken nedan.

 www.youtube.com/wildanexy

 

 

Här är länken till instagram...

 instagram.com/anneliebj