Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Nu är Emmelie fast!!!

Idag bonas det golv. Undervåningen tog jag när Emmelie var i skolan. Tog hallen sist så passade jag och Nellie på att gå ut efteråt. När Emmelie kom hem stack hon upp och börja röja på sitt rum. Jag fixade klart här nere, vi åt middag. Sen dags för övervåningen. Vi gick där och greja när jag insåg att boningsmedlet bara skulle räcka till hallen. Så jag bonade det golvet. Efter en stund tittade Emmelie på mig och frågade...

-Hur ska jag komma ner???

Japp hon är nu fast på övervåningen!!! "Inbonad"!!!! Ha ha ha!!! Fast det finns vatten att tillgå så hon kommer ju inte dö av törst!! Ha ha ha! Mat skickar jag upp i en korg, ha ha ha!! Nej hon blir fri om 60 minuter ungefär. Eller om jag ska dra ut på det lite!!!!Fniss!

Ikväll blir det fotbollsträning!

 

Måndagen den 26 april 2010 kl. 15:07

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

Hjälp vad tiden går...

Helgen tillbringade vi i husvagnen. Kanon väder!!! Passade på att köpa nya fotbollskor till Emmelie!! Vi var inte riktigt överens om storleken... jag ville hon skulle ha dom som var något mindre, barn ska inte ha för stora skor, Emmelie hävdade att dom inte var förstora... Expiditen tyckte nog att vi skulle ta dom som Emmelie tyckte kändes bäst... Märkligt va!!!??? Hoppas hon hinner använda dessa mer än två gånger!!! Men i år ska dom ju spela matsch en gång i veckan så det blir nog använt!!!!

Jag, Nellie och Emmelie var såklart en sväng på BADHUSET också, våran absoluta favoritplats!!!! Dom är som två små sjölejon bägge två!!!

Nästa helg är det en annan utav Emmelies favoritgrejer!! STOR LOPPIS i Ulricehamn! Där brukar hon shoppa loss! Hon har köpt allt från skidor till studsmatta, inlines osv... Så hon tänker ta med stora plånboken och åka dit och slåss med alla 72986 människor som river omkring där!! Får se vad hon shoppar mer.

Nellie kryper ju som svejsan!!! Fort går det, hon är överallt. Hon ställer sig upp mot allt, sen släpper hon taget och så ramlar hon, hon inser nämligen inte att hon inte kan stå. Vi kan inte lämna henne ur sikte en sekund!! Hon är närmare bestämt SJÖVILD!!!!Ha ha ha tur vi har god hjälp av stora syster...

Emmelie lekte en stund på eftermiddagen med grannens barn, kul när man bor så nära dom verkade ha jätte kul. Emmelie som alltid varit så blyg. Men när Johan ringde och frågade om dom kunde leka nappade Emmelie på det direkt. Så hon gick och mötte upp henne och leken var i full gång. Dom har nämligen aldrig pratat, bara sett varandra en gång... KUL!! 

Inser ju också att jag måste börja utföra det ABSOLUT värsta jag vet, Nellie måste börja få mat som innehåller små bitar. Så fruktansvärt otäckt tycker jag det är, fasar för det! Men vi köpte majskrokar som jag först testade nog så dom vekligen smälter sedan fick hon en medans jag satt beredd att rädda livet på henne. Tycker det är hemskt, men det gick bra, så nu är det gjort nu behöver hon inte tugga mer förrän hon fyller sju!!

 

 

Måndagen den 26 april 2010 kl. 08:07

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [3] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Privata funderingar

Arkiv

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

 

ettfotoitimmen.se

 

Zoomin: Nyheter & feedback

.com/

 lingla.blogg.se/

frojered3-4.blogspot.com/

mallan.skolbloggen.se/

mumsan02.blogspot.com/

http://frojeredf-1.blogspot.com/

http://miasbloggning.blogspot.com/

http://www.fnissis.blogspot.com/

 http://patriciaaxelsson.blogg.se

 www.emmelie02.n.nu.

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 Här finns mina filmer!! Länkat och klart bara att klicka på länken nedan.

 www.youtube.com/wildanexy

 

 

Här är länken till instagram...

 instagram.com/anneliebj