Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Pudleklipp!!

Ja idag fick alla mina tre pudlar sig en omgång av trimmern! Wilda såg ut som rymdfiguren Alf innan jag klippte henne! Var iväg på hundklubben idag också. Spårade, eftersom jag gjort det förut med Wilda var det inget speciellt utan allt gick bra!

På tal om att barn ibland kan tappa tron på vuxna... Idag ringde en mycket "nära" släkting, till Emmelie och ville prata med henne! Hon har nog inte pratat med honom på ett halvår... Märkligt att en vuxen människa kan strunta i att höra av sig under en lång period och sedan ringa och spela som inget har hänt!! Som om dom sågs varje dag. Emmelie är så stor nu så hon bryr sig inte mer än att hon numer kan skratta åt det! Fast det känns säkert ändå! Fast som tur är har hon SÅÅÅÅÅ många andra som älskar henne! Och det vet hon och faktum är att hon värdesätter faktiskt det!!! Min underbara unge!! Idag har hon tagit hand om sin sjuka lillasyster som jag lyckats smitta ner! Närmare 40 i feber och jätte förkyld. Nellie har tur som har en sån underbar syster!!!!

 

 

 

Söndagen den 9 maj 2010 kl. 22:09

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [6] Kommentera detta inlägg

 

Tragiskt!!!

Ja nu har det åter skett en katastrofal tragedi! En pappa som tagit livet av sina två barn och sedan sig själv! Hur kan man förklara det för sina egna barn? Emmelie har ju snappat upp det och vi känner två familjer som känner dom, varav den ena familjens son umgås mycket med den mördade sonen! Naturligtvis är det jätte jobbigt för dom just nu. Ett barn som förlorar en vän på ett sånt sätt! Emmelie tappar tron helt på vuxna människor. Hon frågade ju naturligtvis hur man kan göra något sånt. Jag försökte förklara att pappan blivit jätte sjuk. Då tittar Emmelie på mig och undrar, alla människor kan bli sjuka va mamma, det är vad du sagt förut!?

Vad säger man???  Emmelie har verkligen tagit in denna händelse! Berör henne jätte mycket. Hon tycker så synd om alla!  Mamman till barnen, våra vänner vars son som umgicks med pojken, ja alla. Hon har verkligen haft hundra frågor. Väldigt kloka frågor... En otäck fundering hon hade var... Hur vet man vilka vuxna som är snälla och vem kan man lita på! Ja som sagt har försökt svara så gott jag kan på hennes funderingar. Men man märker snabbt att barn har många tankar och vi vuxna har väldigt lite konkreta svar att ge och det är ju ofta det barn vill ha, konkreta svar på sina frågor.

 

Söndagen den 9 maj 2010 kl. 19:03

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [6] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Privata funderingar

Arkiv

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

 

ettfotoitimmen.se

 

Zoomin: Nyheter & feedback

.com/

 lingla.blogg.se/

frojered3-4.blogspot.com/

mallan.skolbloggen.se/

mumsan02.blogspot.com/

http://frojeredf-1.blogspot.com/

http://miasbloggning.blogspot.com/

http://www.fnissis.blogspot.com/

 http://patriciaaxelsson.blogg.se

 www.emmelie02.n.nu.

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 Här finns mina filmer!! Länkat och klart bara att klicka på länken nedan.

 www.youtube.com/wildanexy

 

 

Här är länken till instagram...

 instagram.com/anneliebj