Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Emmelie långledig!!

Det ska såklart firas! Vi börjar med fotbolsmatch ikväll! Efter det åker vi direkt till husvagnen! Äta lite gott och bara ha det skönt. Emmelie hoppas ju såklart på att kompisarna ska vara där. Fredag blir det badhuset om alla är friska. Är Nellie snorig tror jag att jag tar en sväng dit med Emmelie. Så kan hon få lite "mamma" tid.

På morgonen var jag ute på en långpromenad med hundarna. Känns skönt nu när förkylningen är på väg bort så jag kan komma igång ordentligt igen! Hoppas jag kan springa en sväng i morgon. Nu vet jag ju att jag kan, åtminstone 5km så nu måste jag ju ligga i!

Jag och min chef har pratat om att springa Lidingöloppet i september... så det vill till att börja hårdträna!! Ibland säger man ju liksom saker som...

-"Klart vi ska vara med där!" Utan att riktigt tänka... Men jag är inte den som backar ur!! Har jag sagt det får jag stå för det!!! Har också sagt ja till att gå pilgrimsleden 4 mil 13 juni! Vi staartar 5.30 på morgonen. Det sa jag också i ett svagt skede. Antagligen tidigt på morgonen!! Ha ha ha. Men lite kul med utmaningar så man ser vad man går för.

Om exakt två år har jag varit hundägare i 30 år!!!!! Jisses konstigt med tanke på att jag inte trodde jag var äldre än 25.

Idag när jag gick där och tänkte på det kändes det som en evighet!!! Insåg också att det inte bara varit mysigt. Dom bli sjuka, hittar på mycket fan skap, trotsiga., luktar ofta jävligt illa, äter snusk. Igår hittade vi dom broderligt dela på en stor JÄVLA RÅTTA!!!! Som tur är såg Emmelie det och jag kunde vråla nej och Emmelie  ta råttan och kasta! Fy 17 den var STOR. Den har don väl hittat död ute någonstans! Sen åt dom säkert lite kattskit för att sedan komma in och mysa lite!! Alltså 30 år med dessa djur! Djur man betalar massa pengar för!!! Ibland kan man förstå att folk tycker att vi hundägare är speciella!!! För att inte vara ärlig och säga KNÄPPA!!!! Men jag får väl vara knäpp, för samtidigt som allt det där så är det det djuret jag tycker ALLRA mest om!!!

 

 

Onsdagen den 12 maj 2010 kl. 10:58

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Privata funderingar

Arkiv

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

 

ettfotoitimmen.se

 

Zoomin: Nyheter & feedback

.com/

 lingla.blogg.se/

frojered3-4.blogspot.com/

mallan.skolbloggen.se/

mumsan02.blogspot.com/

http://frojeredf-1.blogspot.com/

http://miasbloggning.blogspot.com/

http://www.fnissis.blogspot.com/

 http://patriciaaxelsson.blogg.se

 www.emmelie02.n.nu.

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 Här finns mina filmer!! Länkat och klart bara att klicka på länken nedan.

 www.youtube.com/wildanexy

 

 

Här är länken till instagram...

 instagram.com/anneliebj