Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

VARMT!!

Jo nu är väl ryssvärmen här!! Äntligen lite värme, men åskan hänger i luften.

Igår spelade Emmelie match, tror dom förlorade med 17-1! Men dom håller humöret uppe ändå!! Så duktiga!!! Torbjörn(tränaren) gör verkligen ett kanon jobb. Ligger tjejerna i tror jag dom kan bli bra faktiskt. Jag och Elin gick till fotbollen!! När vi gick förbi skroten kom det en hund springaande, typ Rottis. Efter kom det en gubbe, och sa att hon är inte farlig. Så vi fortsatte att gå och han fortsatte ropa på sin hund! Jag vände mig om och såg att den hunden inte betedde sig riktigt normalt! Så jag stannar och säger till Elin, hunden kommer få stryk!!! Och visst helvete!! Gubben ställer sig och sparkar två gånger på en liggande hund! Jag släppte barnavagn och mina hundar och började vråla på gubben och gick dit!!! Vad tror ni han gör då!! Vänder och går!!! Så jag fick inte fatt i han. Men jag tänker minsann gå förbi där fler gånger!!! Skäms inte heller för fem öre att skriva så tydligt vem det är! Det är han som ska skämmas!! Kan man inget om hundars beteende ska man inte ha hund!!!! Att sparka på en hund är olagligt! Det kallas djurplågeri!!! Blir sååå arg på alla som skaffar djur utan att veta vad som krävs eller hur djuren fungerar. Jag är inte den som håller tyst!! Barn och djur rör man inte!!!!!

Jag rusade in i en husvagn där vuxna människor började slåss mitt i natten, när deras tolvåriga dotter såg på!! Benny, Glenn och Carina sprang efter!!!Benny ringde till polisen!!! Var samma där, folk gick och prata om att dom brukar slåss. men ingen sa nått!!! (Detta var två år sedan)

Idag kom mamma hit och vi hjälptes åt att röja i Emmelies rum. Min älskade dotter är en SAMLARE!!!! Vi slängde två och en halv sopsäck!!! Gösses!!!! Jag blir "klen i nerverna" av att se det!!!Hon har nog avverkat en hel regnskog själv!! Hon är besatt av papper! Hon skriver viker och klipper!!!! Fanns hur mycket som helst! Men nu är det fint. Hon var sååå tacksam!! Hon har varit där uppe och bara myst omkring!! Kul hon blev glad!!!

Sedan hjälpte Emmelie mig med Nellie medans jag fixade så hästarna fick lite att äta! Nu ska Emmelie få lite att äta sedan blir det sängen!!!

 

Torsdagen den 20 maj 2010 kl. 20:59

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [6] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Privata funderingar

Arkiv

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

 

ettfotoitimmen.se

 

Zoomin: Nyheter & feedback

.com/

 lingla.blogg.se/

frojered3-4.blogspot.com/

mallan.skolbloggen.se/

mumsan02.blogspot.com/

http://frojeredf-1.blogspot.com/

http://miasbloggning.blogspot.com/

http://www.fnissis.blogspot.com/

 http://patriciaaxelsson.blogg.se

 www.emmelie02.n.nu.

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 Här finns mina filmer!! Länkat och klart bara att klicka på länken nedan.

 www.youtube.com/wildanexy

 

 

Här är länken till instagram...

 instagram.com/anneliebj