Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Färdig firat!!!

Och nu ska ni veta!!! (Alla som tror ni känner mig!!) Jag har spelat sällskapsspel!!!! Utan att bli riktigt arg på mina lagkamrater eller motlagen! Sa någon gång jäkla pensionärer till motståndarna men det är ju rätt ok. Och jag tyckte det var kul!!!!!! Mer ett barnspel men passar lika bra till ett gäng omogna vuxna! Var från tio år. Hett nog "från A-Ö"!!! Kan jag rekomendera! Alla kan vara med!! (även jag som hatar sällskapsspel och är världens sämsta förlorare!)Man fick kort där det stod olika saker man skulle komma på. Sen skulle man då försöka få in alla bokstäver i alfabetet. Tex vi fick "saker som finns i ett bibliotek-

Böcker, Hyllor, Lådor. Då fick man markera B; H och L osv. Jag sa alkolister och japaner också men det blev underkänt!!! Herregud! Klart det finns alkolister och Japaner på ett bibliotek. Dåliga förlorare är vad dom är!

Sen höll det på tills någon täckt hela alfabetet. Gick på tid och ibland fick man plocka bort från motståndarna osv.  Rörigt förklarat!!! Jag vet!!! Men jag vill egentligen bara säga att det var fegt att underkänna mina alkolister och japaner. Men tji fick dom för VI VANNN!!!

Emmelie har varit nöjd med sin dag!! Nu ligger hon ock sover sååå gott! Nöjd med sina paket!!! Ett extra plus för henne var ju såklart att Nathalie kom!!! Det är ju en av Emmelies favoriter!! Hon har fler men Nathalie har alltid betytt sååå mycket för henne!!!

Ha det gott alla!!!!!

Sista gången på hundklubben idag!! bara en avslutningsdag kvar men det är för alla! Har varit kul och Wilda börjar bli riktigt duktig!!

 

Söndagen den 23 maj 2010 kl. 22:33

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

ÅTTA ÅR!!!!!

Ja här är här händer det saker!!! Emmelie fyller åtta!!! Underbara unge!!!

Igår hade vi en riktigt ute och slappar dag!!! Var ute och njöt i solen hela dagen!!!! Nellie fick besök i badbaljan!!! Man blir aldrig för stor för att busa i vatten!!! Dom hade det sååå skönt!!! Och kul såklart!!!! Vi åt färskpotatis och sill till lunch och till kvällen grilla vi kött med klyftpotatis, parmesan och vitlöks creme fraiche m.m. Har ni inte testat den creme fraichen???? GÖR DET!!! FUNKAR TILL ALLT!!! (Precis som silvertejp, funkar på allt)

Idag blir det hundklubben på förmiddagen, (mormor barnvakt)!! Lite tråkigt när Emmelie fyller år men hon tyckte det gick bra!!! Mormor är ju barnvakt!! Sedan blir det KALAS för hela slanten!!!

 

Söndagen den 23 maj 2010 kl. 08:13

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [3] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Privata funderingar

Arkiv

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

 

ettfotoitimmen.se

 

Zoomin: Nyheter & feedback

.com/

 lingla.blogg.se/

frojered3-4.blogspot.com/

mallan.skolbloggen.se/

mumsan02.blogspot.com/

http://frojeredf-1.blogspot.com/

http://miasbloggning.blogspot.com/

http://www.fnissis.blogspot.com/

 http://patriciaaxelsson.blogg.se

 www.emmelie02.n.nu.

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 Här finns mina filmer!! Länkat och klart bara att klicka på länken nedan.

 www.youtube.com/wildanexy

 

 

Här är länken till instagram...

 instagram.com/anneliebj