Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Ålderskrämpor!!!

I morgon när jag vaknar kommer det inte gå lätt upp ur sängen! Kommer vara stel i lederna! När jag tittar mig i spegeln kommer jag inte längre känna igen mig! Kommer glömma allt som sägs! Sedan tar jag på mig en kort kjol stövlar med höga klackar! Sedan drar jag till krogen och raggar 20 åringar!!! När jag ragglar därifrån har jag brytit ena klacken på stöveln! Sminket hänger nere vid hakan! Tröjan fläckig av drycker för att jag dansat omkring så mycket och spilt överallt!! Så fungerar det när man hamnat i en ålderskris!!!!

Japp som sagt fyller 35! Jobbig ålder! Känns som det är nu man maste ta alla beslut! Sen är det för sent! Typ, Ska man ha fler barn, är det dags att börja fundera på det nu alltså inte att jag måste skaffa det nu utan det kan vänta lite men man måste ändå ta beslutet! Ska man studera, byta jobb,  frisyr,  klädstil, bil, hus, husvagn, gubbe... ha ha ha Ska man gå med i viktväktarna, köra GI, eller kanske nutrilett! Eller ska man bara skita i allt och "döna" vidare i samma stil!!!!????

Men jag ska fira min dag och vara glad och lycklig! För Emmelies skull! Hon älskar kalas!! Hon har hjälpt mig med smörgåstårta här ikväll! Så duktig! Hon har varit och spelat fotboll också!! Efter det åkte vi till macken i Värsås, där bjöd Mikael på glass!!! Tackar vi för! Gott var det!! Nej nu ska jag sova så jag orkar upp i morgon!!!

 

Onsdagen den 26 maj 2010 kl. 22:08

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [10] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Privata funderingar

Arkiv

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

 

ettfotoitimmen.se

 

Zoomin: Nyheter & feedback

.com/

 lingla.blogg.se/

frojered3-4.blogspot.com/

mallan.skolbloggen.se/

mumsan02.blogspot.com/

http://frojeredf-1.blogspot.com/

http://miasbloggning.blogspot.com/

http://www.fnissis.blogspot.com/

 http://patriciaaxelsson.blogg.se

 www.emmelie02.n.nu.

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 Här finns mina filmer!! Länkat och klart bara att klicka på länken nedan.

 www.youtube.com/wildanexy

 

 

Här är länken till instagram...

 instagram.com/anneliebj