Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Underbara dagar

Detta är livet!!! Haft ett underbart midsommar väder! Som vi firat med massa trevliga människor! Superkul!!! Tacka alla som varit med och förgyllt midsommar helgen!!! Om ni hade lika trevligt som vi hade har vi verkligen lyckats!!!! Vilket väder vi fick!!! Har ju varit badväder! Med 15 meter till stranden har det blivit åtskilliga timmar där. Jag, Emmelie och Nellie har inte förmått oss att åka hem än. Benny har varit hemma några vändor och fixat med djuren! Så tack vare han har vi bara kunnat fortsätta att njuta! Idag när det varit lite sämre väder har vi haft en riktig slappar dag. Åkte till Torpa stenhus och tog en fika på eftermiddagen annars har vi inte gjort något. Emmelie har läst och pysslat!! Varit fullt ös för henne så hon behövde en dag att komma till ro. Vi hoppas på badväder i morgon!! På Lördag åker vi hem, får se hur länge vi blir hemma!

Jag och Emmelie tycker det är lite kallt i vattnet, Nellie vill inte gå upp! Så jag och Emmelie står väl för badkrukeriet! Men badat har vi, säkert runt 20 grader i vattnet!! Åh vill aldrig sommaren ska ta slut!!! Jag älskar verkligen detta!!!! Allt blir lättare!!!

Benny var dum nog att ställa sig på vågen efter midsommar!! Han hade inte minskat i vikt!!!!! Med tanke på att vi åt och drack gott från det vi vakna till långt in på nätterna!!!! Grillat varje kväll!! Midsommar mat, tårta!!! Ja allt man kan tänka sig har vi smällt i oss! Dom som varit störst i maten är väl jag och Elin Prutt, så jag vågar inte tänka på vad vågen står på!!! Nej nus ka jag läsa lite bloggar, har inte suttit vid datorn på hela midsommar så nu finns det lite att läsa!!! Ha det gott!!!! Självklart har jag massa härliga kort som ska läggas in men det får bli när jag tagit mig hem!!!!!

 

Onsdagen den 30 juni 2010 kl. 21:14

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [8] Kommentera detta inlägg

 

GLAD MIDSOMMAR!!!!!

Ja glad midsommar alla läsare!!! Nu åker vi till Ulricehamn och firar i fyra dagar! Sång,dans, god mat och dryck i princip dygnet runt! Glada vuxna och barn!!! Ska bli såå mysigt!!! Trevlig midsommar igen! Återkommer när firandet är över! Förhoppningsvis med massa fina kort på midsommar fina barn!!!!

 

Torsdagen den 24 juni 2010 kl. 10:47

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

Sommar barn!!!

Finns det något som är mer underbart än höra två glada fnissiga tjejer!!! Har haft två stycken här hemma under kvällen! Så glada, fnissiga hela livet verkligen leker inom dom. Så härligt vilken energi dom har!!! Kan vara ute i timmar och bara greja, var så mysigt att sitta här inne och lyssna på dom. Ha ha dom hade nog inte en tanke på att jag råkade sitta här och lyssna. Men som sagt även om livet leker så har dom sina funderingar dom också!Tack Malin, Mikael, och Sara ni har verkligen förgyllt våran dag!!! Mest Malin såklart... fniss!!!! Men det krävs ju ett par föräldrar för att få till en Malin!!!! Och det har dom verkligen "fått till"!!!!

 

Onsdagen den 23 juni 2010 kl. 23:16

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [5] Kommentera detta inlägg

 

Pryd...

Vore jag inte sååå pryd ska jag ta kort på min rumpa och lägga in här. Den har nämligen cyklat 6 km två dagar i rad i Jeans. 6km är absolut inget men min rumpa är skinnflådd på vissa ställen!!!

AJ!!!! Min kropp är inte gjord för cykel! Den ska gå!!!

 

Onsdagen den 23 juni 2010 kl. 15:01

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [9] Kommentera detta inlägg

 

Onsdag!!

I morse fick jag väcka både Nellie och Emmelie klockan halv tio! Emmelie hade nämligen bestämt träff med Malin. Vi hade bestämt oss för att cykla dit och gjorde så. Nexy var med. Måste bara berätta en så mysig och söt sak som Malin sa igår när vi var där...

-Om Emmelie hade varit kille hade jag frågat chans på henne!!

Visst är det mysigt sagt??? Spontant och härligt!!!

 Jag stannade också på vägen och drack kaffe hos Anna-Karin!!Väl hemma har jag fortsatt min tvätt av alla kläder jag hade med till Skåne, dom ska nu packas om och åka till Ulricehamn i morgon! Där ska vi fira midsommar i flera dagar med goda vänner. Har blivit en jätte mysig tradition nu att vi träffas där nere!

Har för övrigt gått och retat upp mig på saker idag! Funderar på att folk får olika sjukdommar, cancer, misshandel, övergrepp ja allt möjligt otäckt kan drabba människor som går ett helt liv och bara är snälla och tänker och bryr sig om andra. Kanske dör unga av sjukdommar. Sen finns det dom som aldrig sagt ett vänligt ord till någon, inte gjort annat än sårat och skadat andra!!! Aldrig försökt bättra sig!!! Dessa människor kan gå ett helt liv utan att få några besvärliga, dödliga hemska sjukdommar. Bara friska!!! Då blir jag sååå förbannad!! Och känner att livet bara är sååå jävla orättvist! Just nu när vissa saker händer i ens liv som jag inte kan påverka blir dessa tankar så påtagliga!

Funderar på vad lätt vi gnäller och tycker att saker är besvärligt! Hur vi retar upp oss över små jäkla bagateller hur man lätt kan göra småsaker till stora saker som gör att man till slut nästan blir osams med grannar vänner eller liknande...

Grannen parkerar snett, grannens häst smet och trampade sex hål i min gräsmatta, luktar skit när bönderna gödslar, fan fick fågelskit på rena tvätten, grannens hund smet och skällde på mina hönor. Typiskt sånt vi retar upp oss på, eller hur... Nått av dessa har man garanterat hört eller rent av själv retat upp sig på!

Hur dåliga är vi inte på att glädjas åt det vi har!!!??? Kanske man skulle tänka på det lite oftare. Ibland är det svårt att ta till vara på det. Ibland sårar man folk utan att tänka sig för... Lätt att bli avundsjuk på att andra har det bättre. Tänk om man vaknar upp om 25 år och bara är bitter... För att man haft svårt att leva i nuet!!

 

Blev ett konstig inlägg det här men mina tankar är väldigt konstiga nu.

 

Onsdagen den 23 juni 2010 kl. 14:48

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [8] Kommentera detta inlägg

 

 Lösenordskyddat inlägg

Detta blogginlägg är publicerat under kategorin "Privata funderingar", som är skyddad med ett lösenord. Ange korrekt lösenord i fältet nedan och klicka på "OK".

Onsdagen den 23 juni 2010 kl. 14:22

Privata funderingar | Permalänk | Kommentarer [6] Kommentera detta inlägg

 

 Lösenordskyddat inlägg

Detta blogginlägg är publicerat under kategorin "Privata funderingar", som är skyddad med ett lösenord. Ange korrekt lösenord i fältet nedan och klicka på "OK".

Tisdagen den 22 juni 2010 kl. 13:20

Privata funderingar | Permalänk | Kommentarer [16] Kommentera detta inlägg

 

Syndernas förlåtelse...

Vi kom iväg till skåne! När vi varit på vårdcentralen och fåt det konstaterat att det var virus, släppte febern och vi drog iväg på fredag. Väl framme fick hon feber igen 40,2! Fy vad jag kände mig usel och oansvarlig, men det fungerade och hon blev bättre och är nu feberfri. Lite snuva och hosta kvar bara!

Vi var ju tre familjer och tre husvagnar. Barnen hade jätte kul, lekte och bada från morgon till kväll. På söndagen var vi på dop. Där prästen pratade om hur viktigt det är att förlåta varandras synder. Han tog som exempel att man skulle förlåta dom som brutit sina äktenskap. Tyckte jag var rätt komiskt!!! Med tanke på att...

Dopet hölls för Bennys bror Eddies tvillingar, han och Malin har tvillingarna och en dotter på två år gemensamt. Och var sitt äldre barn sedan tidigare äktenskap. Jag och Benny var där med min Emmelie, Bennys Linus och våran Nellie. Jerry och Åse  (jerry är Bennys andre bror) var det med Jerrys son sedan tidigare och Åse med sina två döttrar sedan tidigare. Dom har inga gemensamma! Bara Bennys syster som är gift med samme man och har gemensamma barn... Men dom fick ju då heller ingen förlåtelse, ha h aha. Fast vi har inte barn med varandras syskon osv så det blir ju inte fullständig katastrof kring jul osv, ha ha ha!!

Fast vi hade mycket kul. Jätte trevligt faktiskt!!

Emmelie missade sin fotbollsavslutning igår för vi hann inte hem. Men hon var också precis slut... Sov till 12.00 idag!!! Var verkligen behövligt! Nellie sov också gott i natt, när hon varit sjuk sover hon ju inte så bra och inte jag heller... Men i natt fick vi sova!! Min skötväska som varit borta är funnen. Låg kvar på där Emmelie tränar fotboll!

Fick på omvägar också höra att det var svårt att få in barn på dagis i Fröjered!!! Ringde idag till kommunen men rektorn för dagis ska ringa upp mig. Blir såååå jävla arg ledsen och besviken. När jag ställde henne i kö till fröjered sa hon som jag pratade med att det är alltid svårt att få plats i fröjered. Vore det då inte bättre att öka verksamheten där och minska där det inte behövs lika mycket. Blir så arg på att det ska vara så jäkla trångsynta politiker. Vore väl inte så jäkla svårt att placera personal där behovet är störst och minska där det inte är så stort. Inte tänker man på barnens bästa i alla fall. Emmelie fick ju två inskolningar på grund av detta!!! Varje gång jag hört rektorn för Emmelies skola prata, typ skolavslutning nått annat möte osv har han alltid nämt det "positiva" (not)  att... FRÖJERED ÄR EN KRYMPANDE SKOLA!!! Väldigt uppmuntrande! Men är det så konstigt när dom inte tar in folk! Jag ska alltså eventuellt lämna Emmelie på ett ställe och sedan vidare till nästa. För att sedan hinna till falköping till sju!!! BAJS!!!!! Man skulle kunna tro jag målar fan på väggen!!! Och det gör jag!!!

Så nu fick dom som är intresserad lite uppdatering om min helg! Ser på kommentarer att flera undrar över Emmelies hjärta. Då hon ibland läser det jag skrivit kommer jag skriva mer om det under kategori lösenordsskyddat inlägg... "Privata funderingar" För er som vill läsa och följa det mailar jag gärna lösenordet maila bara mig att ni vill ha det så mailar jag lösenordet tillbaka! mail fricco00@hotmail.com. För er som har nummret går det ju bra att messa eller ringa! Bara det att jag vill skydda henne från detaljer och onödig oro!

 

 

Tisdagen den 22 juni 2010 kl. 12:39

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [3] Kommentera detta inlägg

 

Skåne ligger illa till!!!!???

På fredag skulle vi ju dra iväg... Tog febern på Nellie nu, hon verkade lite små gnällig. 39,1 i feber!!! Stackars liten docka. Har hon fortsatt feber i morgon stannar jag hemma från skåne! Så typiskt att dom ska bli dåliga när man ska iväg på nått. Jag hade faktiskt sett fram emot detta. Skulle nämligen ha sällskap med Åse, Jerry och barn samt Jessica, Jonas och barn. (Bennys syster och bror med familj.) Hade bokat på en camping med tempurerade pooler samt planerat djurparksbesök på lördagen. Dopet blir svårt att hinna med... Ha h ah a skoja bara hade verkligen sett fram emot att träffa Eddie och Malin samt deras barn  också. Men vi får väl se om det nu blir något!! Detta skriver jag nog bara för att ni ska ge mig och min dotter lite medlidande och tycka synd om oss... Fniss fniss...

 

Onsdagen den 16 juni 2010 kl. 19:24

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [5] Kommentera detta inlägg

 

Emmelie krasslig...

I morse vaknade hon med hjärtklappning igen... Blir oftare och oftare nu igen! Ringde faktiskt in till barnmedicin i morse. Hennes läkare ringer mig i morgon.Är ju inte meningen hon ska ha det så här. Men efter massa vätska och dryck piggade hon på sig. Fast det tar längre tid nu när hon är lite större än det gjorde när hon var liten. Nu leker hon med grannens dotter, sminkar sig just nu... Smink på hela övervåningen misstänker jag!!!

Vi ska packa i ordning husvagnen också. Förbereda lite mat som ska med i helgen! Tvätta lite kläder. Jag brukar lyckas packa endel. Förra året när vi åkte till öland hade Emmelie med sig sju skor, för att bara nämna hur min packning brukar vara. Tar med kläder så det skulle räcka till 5 ombyte per dag ungefär!!! Fast hellre för mycket än för lite...

 

 

 

 

 

Onsdagen den 16 juni 2010 kl. 18:12

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [5] Kommentera detta inlägg

 

Min duktiga dotter!!!

Helgen har vi tillbringat i husvagnen! Var ett tag sedan så det var skönt! Gjorde minsta möjliga bara satt och tog det lugn. Emmelie lekte med sina kompisar! Så där var det full fart! Mycket kläder gick det åt för dom var ju inte bara ute och lekte mellan skurarna utan även under tiden.

Idag har vi haft våran årliga "kapa ved dag" Men åhhh sååå kul... eller inte... Benny skötte vedmaskinen, med hjälp av brorsan. Jag och världens duktigaste tjej skötte lastmaskinen och körde fram all ved. Emmelie är jätte duktig på att köra lastmaskin. Mellan varven var även Emmelie inne och hjälpte mormor med Nellie. Så nu har hon tjänat ihop en slant som hon kan göra nått kul i skåne för. Vi ska nämligen dit till helgen. Ska till Bennys bror på barndop. I morgon blir det väl till att fixa lite inför det!

 

Tisdagen den 15 juni 2010 kl. 19:35

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

Sommarlov!!!

Nu har jag tio veckor ihop med mina underbara tjejer! Ska bli såååå skönt! Hopas på lite sköna utflykter och underbart soligt badväder...

Skolavslutningen var sååå fin, inte långdragen och tjatig... Värsta jag vet när man ska sitta på något sånt och man bara väntar på att få komma hem! Men så är det inte i Fröjered!! EFTER KYRKAN TRÄFFAS VI I FÖRSAMLINGSHEMMET OCH KÄKAR TÅRTBUFFE!!! Alla familjer tar med sig valfri tårta! Sen käkar vi loss! Nyttigt för mig som försökt gå ner i vikt sedan Nellie föddes men inte gått ner ett gram!! När jag ändå gjorde tårta till avslutningen passade jag på att göra en extra som vi kan ha här hemma!!! Bra jobbat!!!

Ska försöka åka ner till husvagnen i helgen mellan parningarna! Så nu siktar jag på att det ska sluta regna! Och att Truls får till hela prossesen med Smulan!!!

Kanske denna bild skulle kunna locka dom!!! Jag är en riktig mästerfotograf!!!

 

Torsdagen den 10 juni 2010 kl. 22:05

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [8] Kommentera detta inlägg

 

Blir aldrig som man tänkt...

Idag när jag skulle baka tårta för att fira Emmelies skolavslutning, röjde jag ur en kökslåda, så kan Nellie ha den till lite av sina saker. Då hon älskar att plocka ur och i lådor tänkte jag att detta blir ju en toppen sysselsättning medans jag bakar!!! Men Nelie tänkte annorlunda!!! Tur man har starkt hjärta!!!!

Jag har fått en till... apunge...

 

Torsdagen den 10 juni 2010 kl. 09:56

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [7] Kommentera detta inlägg

 

Ja men varför inte!!!

Jo idag skulle jag och elin ta med barnen och bada! Så vi hämtade Emmelie efter skolan och sen drog vi. Emmelie blev såklart överlycklig!! Hon visste nämligen inget innan! Först åt vi! Av någon anledning blev vi mycket hungriga!

Sen till badhuset... Vad tror ni vi möts av????

VECKA 22 OCH 23 ÄR FAMILJEBADET STÄNGT!!!! Är det inte typiskt! När vi skulle vända sa någon att det är vissa pooler som är öppna. Så varmvattenbassängen var öppen, samt simbassängerna. Men det var ju varmvattenpoolen vi var ute efter, lite synd för Emmelie som inte fick åka i strömmar osv men hon trivdes ändå!

Idag var det nära för Smulan och Truls så vi försöker igen i morgon!

Nu ska jag hoppa upp till tjejerna och krypa ner i sängen!

 

Onsdagen den 9 juni 2010 kl. 22:04

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

Shopping hot!!!

Ja nu stod dom där igen! Otäcka farliga beväpnade män som tvingade mig att handla i Falköping idag när jag var där med Monica, Jessica och Åse!!! Vi åkte egentligen för att köpa dop present och när det var klart gick vi och fika. Jag och Jessica åt bakad potatis och dom andra fika. Skit gott, hade kunnat äte tre till!! Det var när vi kom in på lindex dom beväpnade männen tvingade mig att köpa kläder både till Nellie, Emmelie och mig själv! Men nu har jag dop kläder i alla fall!

Hade varit jätte bra också när man är iväg på sånt här om jag haft min skötväska! Men den har jag slarvat bort! BRA JOBBAT!!! Tror den ligger kvar på Fröjevi efter träningen igår! Blir bara rätt så trött på mig själv!

Truls har varit här också, men man kan säga att Smulan jucka mer på han än vad han gjorde på henne! I morgon ska Smulan åka till Truls och vara där några timmar, kanske Daniel och Mia tänker visa hur det "går te"...

Ha det gott!!!

 

Tisdagen den 8 juni 2010 kl. 19:27

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

Ingen parning idag!!!

Nej det ville sig inte idag heller, men det känns som det är på G!!

På förmiddagen var jag och Elin ute och gick med hundarna. Vi klarade oss innan regnet.

När Emmelie kom hem från skolan skrev vi matlista och skulle åkt och handlat men det blev dusch av hundar istället.

Vi ska försöka med matlista nu ett tag och se hur det fungerar. Skriver upp vad som ska ätas för en vecka framåt samt inhandlar alla dessa ingredienser. Så slipper man stå och fundera varenda dag på vad som ska ätas! Nu vet alla och alla kan hjälpas åt att komma med förslag. Är int ejag hemma behöver ingen ringa och fråga...

-Finns det nått att äta!?

Ikväll när Emmelie kommer hem från träningen blir det potatissallad och revben. Men först kommer mormor hit. Hon har varit borta en helg. Så då har hon köpt lite saker till Emmelie och Nellie... Bortskämda som dom är!!!

 

 

Måndagen den 7 juni 2010 kl. 18:33

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

Sålt häst!

Ja idag klockan runt ett satte vi ut annons på Lillan våran minishettis! Klockan fyra var hon såld! Kunde nog sålt tio stycken! Kändes riktig bra. Dom var precis så som jag hade hoppats på. Inte kommer hon bo så jätte långt härifrån heller! Detta är ju Emmelies häst så nu blev hon rik...

Var senare på eftermiddagen och kolla lite nationaldagsfirande. Tog en ficka med min mamma och pappa också. Nu ska Nellie sova, sedan blir det Emmelies tur. Ha det jätte bra alla som läser!!!

 

Söndagen den 6 juni 2010 kl. 20:12

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [6] Kommentera detta inlägg

 

...

Då har Smulan haft besök, inget idag heller! Vi gör ett nytt försök i morgon fast då ska vi vara hemma hos Mia och Daniel! Se om vi har bättre tur då.Men det kommer bli världens sötaste valpar om det skulle ta sig. Hoppas dom blir lika Truls...

Igår var jag hos min chef och åt super god mat. En arbetskamrat ska gå i pension, så fruktansvärt tråkigt! Han är verkligen en klippa! Men det blir säkert skönt för honom. Vet bara att ett helt sjukhus kommer tycka att det är tråkigt. Han är så omtyckt.

Emmelie vaknade med hjärklappning i morse!!! Så nu ligger hon på soffan! Hon får det om hon har för dåligt vätske eller matintag, eller om hon är sjuk. Det är kontrollerat och blodet tar en annan väg genom hjärtat på nått sätt när hon druckit eller ätit för dåligt. Andra kan få denna åkomman vid andra situationer, tex om dom äter för mycket, men det är tydligen olika från person till person som har detta felet. Det går operera men det är en större apparat än att äta och dricka ordentligt. Så läkaren tyckte vi skulle avstå det när hon faktiskt på egen hand kan se till att inte detta kommer. men nu har det varit ett par varma dagar. Hon är ute hela tiden hoppar studsmatta eller någon annan aktivitet, vi promenerar mycket och så har hon antagligen inte fått i sig tillräckligt! Idag blir det projekt uppvätskning!!

Vi har också fyra kattungar som två kattmammor delar på. Dom hade sina egna förut men nu har dom fyra tillsammans! tror att det står Mia på den vita!

 

Söndagen den 6 juni 2010 kl. 11:40

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [7] Kommentera detta inlägg

 

Ute dag!!

Hämtade Emmelie på skolan idag klockan halv ett! Elin och Tova mötte också upp! Sen åkte vi till Atollen i Tidaholm som är ett litet mini mini zoo. Vi hade med oss kycklingsallad och kaffe! Så när vi gått och kikat på djuren. satte vi oss i gräset och fika.

Jätte mysigt hade vi det! Tack Elin och Tova för en jätte mysig dag!!! Nellie och Tova fika lite majskrok, Nellie både mata Tova och stal hennes krokar! Emmelie som älskar att fika ute njöt i fulla drag!

Ikväll är det bara jag och Emmelie hemma så det blir nog en slappar dag!!

 

Fredagen den 4 juni 2010 kl. 17:59

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [7] Kommentera detta inlägg

 

Jag har fått pris!!!

Japp mitt allra första pris!!! Tackar vi för!!! Tack till http://www.fnissis.blogspot.com/

Man skulle också lägga ut den bilden man laddade ner till sin hemsida som bild tio! Här är den... Det är Emmelie och Linus som leker på MC Donalds i Falköping!! En av de bilder jag laddade upp när jag staratde sidan! Jag startade sidan 2007-12-13 och haft 3611 besök sedan dess i skrivande stund!

 

 

Torsdagen den 3 juni 2010 kl. 21:41

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [6] Kommentera detta inlägg

 

Vildsvin!

För ett par dagar sedan var jag och Elin ute och gick och såg tre vildsvin långt bort på ett gärde! Man såg tydligt att det var tre stycken vildsvin. Elin ringde direkt till sin sambo och berätta. Vi tänkte gå tillbaka och kolla med kikaren men struntade i det sen. Men idag tog vi med oss kikare! Och gissa!!!??? Dom stod på samma ställe alla tre!!! Och kikaren såg jag att det var så det skulle förbli, för svinen var brunnar som stack upp!!!! Vi fick oss ett gott skratt!!! För ett tag sedan såg vi ju en skadad svan på den rundan som vi sprang för att rädda när vi kom fram visade det sig bara vara vit plast!

Kanske inte skulle gå den rundan mer?

Eller inte umgås alls??? För ett par dagar sedan låste nämligen Elin in sin dotter på altan medans vi andra stod kvar på utsidan! Vi fick upp Emmelie på något slags loft men alla möjliga vägar att ta sig in i huset var helt körda. Dom är noga med att låsa allt tydligen. Vi försökte trixa in en stege på den nybygda altanen, för vi tänkte få Emmelie att ta sig in sedan. Men när Tova började gråta spreds paniken och Elin drog upp dörren så träflisorna flög. Man blir visst väldigt stark. Precis när allt var klart kom Peter hem... Naturligtvis jätte nöjd och glad!! Nu fick dom ju äntligen byta dörr... som dom längtat!!!! Väldigt skönt att se andra klanta till sig! Man behöver inte känna sig så ensam då!

Idag gjorde vi en blåbärspaj också! DUMT!!! Men själen behövde det!! När vi var ute och gick med hundarna passade jag på att försöka få tag i en god vän för att tala om för henne att hennes häst var jätte halt. När jag inte fick tag i henne ringde jag hennes syster, som berättade att dom visste att hästen var halt. Men bättre att ringa en gång för mycket än bara skita i det!

Smulan har haft besök också, av världens sötaste lille plutt!Se om dom lyckas "få till det"! Idag ville han mer än Smulan kan man säga!! Hon är som matte lite svårflirtad!!!

 

 

Torsdagen den 3 juni 2010 kl. 20:04

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [14] Kommentera detta inlägg

 

Skärpning!!!

Jag har nog lyckats gå upp 38 kilo på en kvart! Nu är det skärpning igen!!! Att man har sååå dålig karaktär!! Äter som 45 vilda hästar!! Blir så arg och besviken på mig själv!!!

Helgen var vi i husvagnen från lördag till söndag! Emmelie hade klassbollen på lördagen!

Tog det bara lugnt i vagnen och slappade! Hade lite kalas på söndagen för Linus!

Idag har Emmelie haft cykeldag i skolan! Så jag gick dit och hämtade henne! Tog en extra liten sväng så det blev ca 7 kilometer! Nu ska jag iväg med Elin och gå en mil! Försöka få bort parisebullen jag smällde i mig efter "7" portioner isterband och stuvad potatis!!!! Suck!!!

Sedan måste jag klippa och bada pudlar! Dom luktar apa, men den förmågan har dom alltid! Tror att smulan börjat löpa, så det sk aundersökas närmare! Hoppas Emmelie kan få henne parad i år nu när vi hittat en pappa!

Nej nu ska jag förbereda mig och Emmelie för promenad! Han lär ju få motion idag... Cyklat hela dagen i skolan sedan hem och nu ut och gå en mil! Sover hon gott i natt!

 

Tisdagen den 1 juni 2010 kl. 15:27

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [5] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Privata funderingar

Arkiv

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

 

ettfotoitimmen.se

 

Zoomin: Nyheter & feedback

.com/

 lingla.blogg.se/

frojered3-4.blogspot.com/

mallan.skolbloggen.se/

mumsan02.blogspot.com/

http://frojeredf-1.blogspot.com/

http://miasbloggning.blogspot.com/

http://www.fnissis.blogspot.com/

 http://patriciaaxelsson.blogg.se

 www.emmelie02.n.nu.

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 Här finns mina filmer!! Länkat och klart bara att klicka på länken nedan.

 www.youtube.com/wildanexy

 

 

Här är länken till instagram...

 instagram.com/anneliebj