Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Jag har fått pris!!!

Japp mitt allra första pris!!! Tackar vi för!!! Tack till http://www.fnissis.blogspot.com/

Man skulle också lägga ut den bilden man laddade ner till sin hemsida som bild tio! Här är den... Det är Emmelie och Linus som leker på MC Donalds i Falköping!! En av de bilder jag laddade upp när jag staratde sidan! Jag startade sidan 2007-12-13 och haft 3611 besök sedan dess i skrivande stund!

 

 

Torsdagen den 3 juni 2010 kl. 21:41

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [6] Kommentera detta inlägg

 

Vildsvin!

För ett par dagar sedan var jag och Elin ute och gick och såg tre vildsvin långt bort på ett gärde! Man såg tydligt att det var tre stycken vildsvin. Elin ringde direkt till sin sambo och berätta. Vi tänkte gå tillbaka och kolla med kikaren men struntade i det sen. Men idag tog vi med oss kikare! Och gissa!!!??? Dom stod på samma ställe alla tre!!! Och kikaren såg jag att det var så det skulle förbli, för svinen var brunnar som stack upp!!!! Vi fick oss ett gott skratt!!! För ett tag sedan såg vi ju en skadad svan på den rundan som vi sprang för att rädda när vi kom fram visade det sig bara vara vit plast!

Kanske inte skulle gå den rundan mer?

Eller inte umgås alls??? För ett par dagar sedan låste nämligen Elin in sin dotter på altan medans vi andra stod kvar på utsidan! Vi fick upp Emmelie på något slags loft men alla möjliga vägar att ta sig in i huset var helt körda. Dom är noga med att låsa allt tydligen. Vi försökte trixa in en stege på den nybygda altanen, för vi tänkte få Emmelie att ta sig in sedan. Men när Tova började gråta spreds paniken och Elin drog upp dörren så träflisorna flög. Man blir visst väldigt stark. Precis när allt var klart kom Peter hem... Naturligtvis jätte nöjd och glad!! Nu fick dom ju äntligen byta dörr... som dom längtat!!!! Väldigt skönt att se andra klanta till sig! Man behöver inte känna sig så ensam då!

Idag gjorde vi en blåbärspaj också! DUMT!!! Men själen behövde det!! När vi var ute och gick med hundarna passade jag på att försöka få tag i en god vän för att tala om för henne att hennes häst var jätte halt. När jag inte fick tag i henne ringde jag hennes syster, som berättade att dom visste att hästen var halt. Men bättre att ringa en gång för mycket än bara skita i det!

Smulan har haft besök också, av världens sötaste lille plutt!Se om dom lyckas "få till det"! Idag ville han mer än Smulan kan man säga!! Hon är som matte lite svårflirtad!!!

 

 

Torsdagen den 3 juni 2010 kl. 20:04

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [14] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Privata funderingar

Arkiv

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

 

ettfotoitimmen.se

 

Zoomin: Nyheter & feedback

.com/

 lingla.blogg.se/

frojered3-4.blogspot.com/

mallan.skolbloggen.se/

mumsan02.blogspot.com/

http://frojeredf-1.blogspot.com/

http://miasbloggning.blogspot.com/

http://www.fnissis.blogspot.com/

 http://patriciaaxelsson.blogg.se

 www.emmelie02.n.nu.

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 Här finns mina filmer!! Länkat och klart bara att klicka på länken nedan.

 www.youtube.com/wildanexy

 

 

Här är länken till instagram...

 instagram.com/anneliebj