Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Sålt häst!

Ja idag klockan runt ett satte vi ut annons på Lillan våran minishettis! Klockan fyra var hon såld! Kunde nog sålt tio stycken! Kändes riktig bra. Dom var precis så som jag hade hoppats på. Inte kommer hon bo så jätte långt härifrån heller! Detta är ju Emmelies häst så nu blev hon rik...

Var senare på eftermiddagen och kolla lite nationaldagsfirande. Tog en ficka med min mamma och pappa också. Nu ska Nellie sova, sedan blir det Emmelies tur. Ha det jätte bra alla som läser!!!

 

Söndagen den 6 juni 2010 kl. 20:12

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [6] Kommentera detta inlägg

 

...

Då har Smulan haft besök, inget idag heller! Vi gör ett nytt försök i morgon fast då ska vi vara hemma hos Mia och Daniel! Se om vi har bättre tur då.Men det kommer bli världens sötaste valpar om det skulle ta sig. Hoppas dom blir lika Truls...

Igår var jag hos min chef och åt super god mat. En arbetskamrat ska gå i pension, så fruktansvärt tråkigt! Han är verkligen en klippa! Men det blir säkert skönt för honom. Vet bara att ett helt sjukhus kommer tycka att det är tråkigt. Han är så omtyckt.

Emmelie vaknade med hjärklappning i morse!!! Så nu ligger hon på soffan! Hon får det om hon har för dåligt vätske eller matintag, eller om hon är sjuk. Det är kontrollerat och blodet tar en annan väg genom hjärtat på nått sätt när hon druckit eller ätit för dåligt. Andra kan få denna åkomman vid andra situationer, tex om dom äter för mycket, men det är tydligen olika från person till person som har detta felet. Det går operera men det är en större apparat än att äta och dricka ordentligt. Så läkaren tyckte vi skulle avstå det när hon faktiskt på egen hand kan se till att inte detta kommer. men nu har det varit ett par varma dagar. Hon är ute hela tiden hoppar studsmatta eller någon annan aktivitet, vi promenerar mycket och så har hon antagligen inte fått i sig tillräckligt! Idag blir det projekt uppvätskning!!

Vi har också fyra kattungar som två kattmammor delar på. Dom hade sina egna förut men nu har dom fyra tillsammans! tror att det står Mia på den vita!

 

Söndagen den 6 juni 2010 kl. 11:40

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [7] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Privata funderingar

Arkiv

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

 

ettfotoitimmen.se

 

Zoomin: Nyheter & feedback

.com/

 lingla.blogg.se/

frojered3-4.blogspot.com/

mallan.skolbloggen.se/

mumsan02.blogspot.com/

http://frojeredf-1.blogspot.com/

http://miasbloggning.blogspot.com/

http://www.fnissis.blogspot.com/

 http://patriciaaxelsson.blogg.se

 www.emmelie02.n.nu.

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 Här finns mina filmer!! Länkat och klart bara att klicka på länken nedan.

 www.youtube.com/wildanexy

 

 

Här är länken till instagram...

 instagram.com/anneliebj