Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

 Lösenordskyddat inlägg

Detta blogginlägg är publicerat under kategorin "Privata funderingar", som är skyddad med ett lösenord. Ange korrekt lösenord i fältet nedan och klicka på "OK".

Tisdagen den 22 juni 2010 kl. 13:20

Privata funderingar | Permalänk | Kommentarer [16] Kommentera detta inlägg

 

Syndernas förlåtelse...

Vi kom iväg till skåne! När vi varit på vårdcentralen och fåt det konstaterat att det var virus, släppte febern och vi drog iväg på fredag. Väl framme fick hon feber igen 40,2! Fy vad jag kände mig usel och oansvarlig, men det fungerade och hon blev bättre och är nu feberfri. Lite snuva och hosta kvar bara!

Vi var ju tre familjer och tre husvagnar. Barnen hade jätte kul, lekte och bada från morgon till kväll. På söndagen var vi på dop. Där prästen pratade om hur viktigt det är att förlåta varandras synder. Han tog som exempel att man skulle förlåta dom som brutit sina äktenskap. Tyckte jag var rätt komiskt!!! Med tanke på att...

Dopet hölls för Bennys bror Eddies tvillingar, han och Malin har tvillingarna och en dotter på två år gemensamt. Och var sitt äldre barn sedan tidigare äktenskap. Jag och Benny var där med min Emmelie, Bennys Linus och våran Nellie. Jerry och Åse  (jerry är Bennys andre bror) var det med Jerrys son sedan tidigare och Åse med sina två döttrar sedan tidigare. Dom har inga gemensamma! Bara Bennys syster som är gift med samme man och har gemensamma barn... Men dom fick ju då heller ingen förlåtelse, ha h aha. Fast vi har inte barn med varandras syskon osv så det blir ju inte fullständig katastrof kring jul osv, ha ha ha!!

Fast vi hade mycket kul. Jätte trevligt faktiskt!!

Emmelie missade sin fotbollsavslutning igår för vi hann inte hem. Men hon var också precis slut... Sov till 12.00 idag!!! Var verkligen behövligt! Nellie sov också gott i natt, när hon varit sjuk sover hon ju inte så bra och inte jag heller... Men i natt fick vi sova!! Min skötväska som varit borta är funnen. Låg kvar på där Emmelie tränar fotboll!

Fick på omvägar också höra att det var svårt att få in barn på dagis i Fröjered!!! Ringde idag till kommunen men rektorn för dagis ska ringa upp mig. Blir såååå jävla arg ledsen och besviken. När jag ställde henne i kö till fröjered sa hon som jag pratade med att det är alltid svårt att få plats i fröjered. Vore det då inte bättre att öka verksamheten där och minska där det inte behövs lika mycket. Blir så arg på att det ska vara så jäkla trångsynta politiker. Vore väl inte så jäkla svårt att placera personal där behovet är störst och minska där det inte är så stort. Inte tänker man på barnens bästa i alla fall. Emmelie fick ju två inskolningar på grund av detta!!! Varje gång jag hört rektorn för Emmelies skola prata, typ skolavslutning nått annat möte osv har han alltid nämt det "positiva" (not)  att... FRÖJERED ÄR EN KRYMPANDE SKOLA!!! Väldigt uppmuntrande! Men är det så konstigt när dom inte tar in folk! Jag ska alltså eventuellt lämna Emmelie på ett ställe och sedan vidare till nästa. För att sedan hinna till falköping till sju!!! BAJS!!!!! Man skulle kunna tro jag målar fan på väggen!!! Och det gör jag!!!

Så nu fick dom som är intresserad lite uppdatering om min helg! Ser på kommentarer att flera undrar över Emmelies hjärta. Då hon ibland läser det jag skrivit kommer jag skriva mer om det under kategori lösenordsskyddat inlägg... "Privata funderingar" För er som vill läsa och följa det mailar jag gärna lösenordet maila bara mig att ni vill ha det så mailar jag lösenordet tillbaka! mail fricco00@hotmail.com. För er som har nummret går det ju bra att messa eller ringa! Bara det att jag vill skydda henne från detaljer och onödig oro!

 

 

Tisdagen den 22 juni 2010 kl. 12:39

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [3] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Privata funderingar

Arkiv

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

 

ettfotoitimmen.se

 

Zoomin: Nyheter & feedback

.com/

 lingla.blogg.se/

frojered3-4.blogspot.com/

mallan.skolbloggen.se/

mumsan02.blogspot.com/

http://frojeredf-1.blogspot.com/

http://miasbloggning.blogspot.com/

http://www.fnissis.blogspot.com/

 http://patriciaaxelsson.blogg.se

 www.emmelie02.n.nu.

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 Här finns mina filmer!! Länkat och klart bara att klicka på länken nedan.

 www.youtube.com/wildanexy

 

 

Här är länken till instagram...

 instagram.com/anneliebj