Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Sommar barn!!!

Finns det något som är mer underbart än höra två glada fnissiga tjejer!!! Har haft två stycken här hemma under kvällen! Så glada, fnissiga hela livet verkligen leker inom dom. Så härligt vilken energi dom har!!! Kan vara ute i timmar och bara greja, var så mysigt att sitta här inne och lyssna på dom. Ha ha dom hade nog inte en tanke på att jag råkade sitta här och lyssna. Men som sagt även om livet leker så har dom sina funderingar dom också!Tack Malin, Mikael, och Sara ni har verkligen förgyllt våran dag!!! Mest Malin såklart... fniss!!!! Men det krävs ju ett par föräldrar för att få till en Malin!!!! Och det har dom verkligen "fått till"!!!!

 

Onsdagen den 23 juni 2010 kl. 23:16

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [5] Kommentera detta inlägg

 

Pryd...

Vore jag inte sååå pryd ska jag ta kort på min rumpa och lägga in här. Den har nämligen cyklat 6 km två dagar i rad i Jeans. 6km är absolut inget men min rumpa är skinnflådd på vissa ställen!!!

AJ!!!! Min kropp är inte gjord för cykel! Den ska gå!!!

 

Onsdagen den 23 juni 2010 kl. 15:01

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [9] Kommentera detta inlägg

 

Onsdag!!

I morse fick jag väcka både Nellie och Emmelie klockan halv tio! Emmelie hade nämligen bestämt träff med Malin. Vi hade bestämt oss för att cykla dit och gjorde så. Nexy var med. Måste bara berätta en så mysig och söt sak som Malin sa igår när vi var där...

-Om Emmelie hade varit kille hade jag frågat chans på henne!!

Visst är det mysigt sagt??? Spontant och härligt!!!

 Jag stannade också på vägen och drack kaffe hos Anna-Karin!!Väl hemma har jag fortsatt min tvätt av alla kläder jag hade med till Skåne, dom ska nu packas om och åka till Ulricehamn i morgon! Där ska vi fira midsommar i flera dagar med goda vänner. Har blivit en jätte mysig tradition nu att vi träffas där nere!

Har för övrigt gått och retat upp mig på saker idag! Funderar på att folk får olika sjukdommar, cancer, misshandel, övergrepp ja allt möjligt otäckt kan drabba människor som går ett helt liv och bara är snälla och tänker och bryr sig om andra. Kanske dör unga av sjukdommar. Sen finns det dom som aldrig sagt ett vänligt ord till någon, inte gjort annat än sårat och skadat andra!!! Aldrig försökt bättra sig!!! Dessa människor kan gå ett helt liv utan att få några besvärliga, dödliga hemska sjukdommar. Bara friska!!! Då blir jag sååå förbannad!! Och känner att livet bara är sååå jävla orättvist! Just nu när vissa saker händer i ens liv som jag inte kan påverka blir dessa tankar så påtagliga!

Funderar på vad lätt vi gnäller och tycker att saker är besvärligt! Hur vi retar upp oss över små jäkla bagateller hur man lätt kan göra småsaker till stora saker som gör att man till slut nästan blir osams med grannar vänner eller liknande...

Grannen parkerar snett, grannens häst smet och trampade sex hål i min gräsmatta, luktar skit när bönderna gödslar, fan fick fågelskit på rena tvätten, grannens hund smet och skällde på mina hönor. Typiskt sånt vi retar upp oss på, eller hur... Nått av dessa har man garanterat hört eller rent av själv retat upp sig på!

Hur dåliga är vi inte på att glädjas åt det vi har!!!??? Kanske man skulle tänka på det lite oftare. Ibland är det svårt att ta till vara på det. Ibland sårar man folk utan att tänka sig för... Lätt att bli avundsjuk på att andra har det bättre. Tänk om man vaknar upp om 25 år och bara är bitter... För att man haft svårt att leva i nuet!!

 

Blev ett konstig inlägg det här men mina tankar är väldigt konstiga nu.

 

Onsdagen den 23 juni 2010 kl. 14:48

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [8] Kommentera detta inlägg

 

 Lösenordskyddat inlägg

Detta blogginlägg är publicerat under kategorin "Privata funderingar", som är skyddad med ett lösenord. Ange korrekt lösenord i fältet nedan och klicka på "OK".

Onsdagen den 23 juni 2010 kl. 14:22

Privata funderingar | Permalänk | Kommentarer [6] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Privata funderingar

Arkiv

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

 

ettfotoitimmen.se

 

Zoomin: Nyheter & feedback

.com/

 lingla.blogg.se/

frojered3-4.blogspot.com/

mallan.skolbloggen.se/

mumsan02.blogspot.com/

http://frojeredf-1.blogspot.com/

http://miasbloggning.blogspot.com/

http://www.fnissis.blogspot.com/

 http://patriciaaxelsson.blogg.se

 www.emmelie02.n.nu.

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 Här finns mina filmer!! Länkat och klart bara att klicka på länken nedan.

 www.youtube.com/wildanexy

 

 

Här är länken till instagram...

 instagram.com/anneliebj