Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Underbara dagar

Detta är livet!!! Haft ett underbart midsommar väder! Som vi firat med massa trevliga människor! Superkul!!! Tacka alla som varit med och förgyllt midsommar helgen!!! Om ni hade lika trevligt som vi hade har vi verkligen lyckats!!!! Vilket väder vi fick!!! Har ju varit badväder! Med 15 meter till stranden har det blivit åtskilliga timmar där. Jag, Emmelie och Nellie har inte förmått oss att åka hem än. Benny har varit hemma några vändor och fixat med djuren! Så tack vare han har vi bara kunnat fortsätta att njuta! Idag när det varit lite sämre väder har vi haft en riktig slappar dag. Åkte till Torpa stenhus och tog en fika på eftermiddagen annars har vi inte gjort något. Emmelie har läst och pysslat!! Varit fullt ös för henne så hon behövde en dag att komma till ro. Vi hoppas på badväder i morgon!! På Lördag åker vi hem, får se hur länge vi blir hemma!

Jag och Emmelie tycker det är lite kallt i vattnet, Nellie vill inte gå upp! Så jag och Emmelie står väl för badkrukeriet! Men badat har vi, säkert runt 20 grader i vattnet!! Åh vill aldrig sommaren ska ta slut!!! Jag älskar verkligen detta!!!! Allt blir lättare!!!

Benny var dum nog att ställa sig på vågen efter midsommar!! Han hade inte minskat i vikt!!!!! Med tanke på att vi åt och drack gott från det vi vakna till långt in på nätterna!!!! Grillat varje kväll!! Midsommar mat, tårta!!! Ja allt man kan tänka sig har vi smällt i oss! Dom som varit störst i maten är väl jag och Elin Prutt, så jag vågar inte tänka på vad vågen står på!!! Nej nus ka jag läsa lite bloggar, har inte suttit vid datorn på hela midsommar så nu finns det lite att läsa!!! Ha det gott!!!! Självklart har jag massa härliga kort som ska läggas in men det får bli när jag tagit mig hem!!!!!

 

Onsdagen den 30 juni 2010 kl. 21:14

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [8] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Privata funderingar

Arkiv

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

 

ettfotoitimmen.se

 

Zoomin: Nyheter & feedback

.com/

 lingla.blogg.se/

frojered3-4.blogspot.com/

mallan.skolbloggen.se/

mumsan02.blogspot.com/

http://frojeredf-1.blogspot.com/

http://miasbloggning.blogspot.com/

http://www.fnissis.blogspot.com/

 http://patriciaaxelsson.blogg.se

 www.emmelie02.n.nu.

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 Här finns mina filmer!! Länkat och klart bara att klicka på länken nedan.

 www.youtube.com/wildanexy

 

 

Här är länken till instagram...

 instagram.com/anneliebj