Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Så typiskt!!

Benny är just nu ute och fixar med husvagnen som vi har här hemma och åker runt i. KYLSKÅPET vill inte starta! Så typiskt eftersom vi planerat att åka på semester med den på söndag till näsa söndag. Vi kan liksom inte vara utan kylskåp, det fungerar bara inte. Så vi får se om han lyckas lösa det på något sätt!

Tanken är att vi ska åka först till Hökhult (vet inte riktigt) sen därifrån vidare till High chaparall! Där ska vi möta upp Bennys syster, man och barn. Vi ska vara där från onsdag till söndag! Så nu håller jag tummarna för att kylskåpet går att fixa!!!! Chaparall är liksom redan betalat och klart!!!! Så man förlorar ju även massa pengar!!!

Igår kväll kom Elin, Peter, Petra, Tomas och deras barn hit. Vi beställde pizza för enkelhetens skull. Ett tu tre så var klockan precis just det 03.00. Så idag har det varit en mycket seg och lång dag!!! Tiden går fort när man har roligt!! Nej nu ska jag återgå till maten... Köttfärslimpa och potatis idag!!!!

 

Fredagen den 30 juli 2010 kl. 16:03

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [3] Kommentera detta inlägg

 

Sol igår regn idag!!

Igår sken solen!! Men började städa på övervåningen istället för att njuta av solen! Idag pissregnar det!!! KUL!!! Ska ta tag i nerevåningen också. Ska snart byta rum till alla också. Nellie ska få sova i eget rum och för att det ska fungera som bäst ska vi flytta ner vårat sov rum. Emmelie tar vårat gamla, Linus tar Emmelies nuvarande! Så det blir ett jäkla flyttande! Emmelie längtar redan! Hon frågar varje dag om hon inte ska börja packa lite!!! Men först ska vi röja på Linus rum, sedan ska vi flytta ner, sen blir det hennes tur. Tror det är Containerläge när allt ska röjas!!!Självklart ska det målas och tapetseras också!!! Emmelie kommer garanterat hjälpa till!! Hon har ju varit med och "hjälpt" till sedan hon var pytte liten, och det märks när hon gör något. Så idag när hon skurade mina skåpsluckor fick lillasyster en trasa hon med! Hej och hå vad dom torkade!! Filmade också mitt "barnarbete" på mobilen! Så nu kan man sätta dit mig ordentligt!!! ha ha ha, Är inget barnarbete, för dom får nämligen inte betalt!!!

Nej vad som ska hända under resterande del av dagen har jag inte bestämt än, vet bara att det är sååå tråkigt med regn. Fast antagligen bara för att jag själv har bestämt mig för att det är så tråkigt och för att jag för tillfället är i en  "gör inte det bästa av situtationen" period. Blir bara sittande matt och UTTRÅKAD!!! SKÄRPNING!!!

Oj nu ropade nog Benny att vi skulle börja röja i rummen...

HA HA HA!!!!! Skoja bara! Nej ska det bli gjort blir det nog jag och Emmelie som får fram sopsäckarna, Benny och Linus får nog mer en nu rymmer vi känsla!!! Fast då får ju vi det som vi vill ha det!!!

Nej nu ska jag se om vi ska äta någon variant av korv!!!! SKOJADE IGEN!!!! Kommer ingen korv över mina läppar på ett halvår!!!!

 

Torsdagen den 29 juli 2010 kl. 11:53

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [5] Kommentera detta inlägg

 

Ingen operation i nuläget!!

SKÖÖÖÖÖNT!! Ingen operation i nuläget. Hjärtat är helt opåverkat och så länge det är det är det en stor apparat att operera så det var inget han tyckte vi skulle göra i nuläget! Bättre att bara ha koll!!! Tydligen ganska komplicerat att operera ett skenande hjärta! Som doktorn sa

-Vi ska inte tuta på och köra utan att vi verkligen vet vad vi gör!!!

Emmelie blev såklart supernöjd!! Nu känns allt lättare igen!!! Barnen är ju det finaste man har! Man blir ju helt tokig när allt inte är ok med dom!! Allt annat betyder så lite...

Igår var det poolparty hos Petra och Tomas!!! God mat och dryck och väldigt lite bad för dom vuxna. Var bara barnen som badade!! Vi hade med oss vår husvagn dit och sov i den!! Är ju kanske tre kilometer till dom genom skogen... Fast det fanns dom på festen som bodde 59 meter därifrån, och dom tog bilen ha ha ha!!! Så funkar det här ute i skogarna!!! Ha ha ha...

Jag var duktig jag!! Cyklade dit och hem!!! Med hundarna då såklart!!

Håller just nu på att laga mat!!! Korv och mos!!! Jag hatar korv!!!! Så trött på korv i alla dessa jävla former. Vi har ätit korv minst två gånger i vecka under sommaren!!! Den ska grillas, kokas, stekas eller så ska det vara stroganoff eller någon annan korvgryta. Starka korvar, smala korvar tjocka korvar, smaklösa korvar, fy fasen vad det finns mycke korv, URK!!!!Jag gillar korv IBLAND!!!! Men just nu står det mig upp i halsen! Men när Benny handlade igår så köpte han två falukorvringar och ett paket lunchkorv!! Den sistnämda blir det idag!! Suck!!! Duktig han är!!

Nej nu ska jag återgå till korvlagandet!!! ha det gött!!!

 

Onsdagen den 28 juli 2010 kl. 13:41

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [9] Kommentera detta inlägg

 

KANTARELLER!!

Mmmmm gott. Jag och Emmelie var ute en sväng på tomten och plocka ett par liter kantareller!! När vi gjort det tog hela familjen sig ut i skogen. vi cyklade en bit och gick sen. Hitta ytterligare någon liter. Nu ska det fixas i ordning så kanske det blir kantarell macka till kvällsmat! Hundarna var såklart med dom också.

I morgon ska vi till Petra och Tomas på Poolparty!! Det smäller högt det!!! Om vi nu är i form efter att Emmelie varit hos doktorn i morgon. Fast även om beskedet skulle bli jobbigt så hjälper det ju inte att sitta hemma och gräva ner sig... Så nu bestämmer jag helt enkelt att det blir poolparty!!

Benny fyller år idag också. Det firade vi igår med lite kalas i husvagnen, idag fick han paket av mig, Nellie och Emmelie. Emmelie hade bestämt att vi skulle gå till dressman, och Benny skulle vara kvar i vagnen. Sen när vi handlat färdigt skulle hon ringa han och säga att han fick komma fram till stan och hämta oss för hon hade såååå ont i benet. Självklart följde vi denna planering och Benny "fatta" ju självklart inget! När han hämtade oss på stan fick han sina paket och sedan gick vi och fikade!

Nej nu ska jag ta tag i kantarellerna, sedan ska Emmelie lägga sig i ett bad! Ha det bra alla!!!

Informerar såklart i morgon om hur det gått på sjukhuset med Emmelie!

 

Måndagen den 26 juli 2010 kl. 20:43

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

Sjötorp!

Sitter just nu bilen! Ska åka och kolla utmed götakanal! Passa på att äta något gott där också! Mamma har sin hantverks affär där också så vi passar nog på att överraska henne lite! Nellie har varit och gjort boeltest idag och det verkar som hon hör och ser det hon ska i den åldern! Nej nu ska jag sätta ögonen på vägen så inte benny kör fel.

 

Fredagen den 23 juli 2010 kl. 12:28

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [5] Kommentera detta inlägg

 

Hemma!!!

Så nu är vi hemma!!! Riktigt gött faktiskt!!! Ska tydligen bli dåligt väder i helgen så vi får se, vi kanske blir hemma!!!

Igår var vi i Borås djurpark!! Det var vi, Glenn, Carina med barn, Elin, Peter och Tova, mamma och pappa!  Hade det riktigt mysigt. Elin och Peter bestämde sig för att hänga med till husvagnen efteråt. Dom sov över så vi kunde sitta och ha det gött! Blev hemkörd pizza för enkelheten skull! Eftersom dom inte planerat någon övernattning tog dom vägen förbi Jysk och köpte lakan, filtar och två kuddar! Åkte även till affären för att köpa välling, gröt och mat till Tova. Och eftersom hon är mjölkallergiker visade det sig att det fanns ingen mjölkfri välling i Ulricehamn... Dåligt! Men gröt fanns det så det blev gröt i fast form och även i flytande form!!! Allt löser sig till slut om man inprovicerar lite och inte gör saker så jäkla komplicerat!! Allt behöver inte planeras! Skönt med spontana människor tycker jag!!! Ska verkligen bli lite mer åt det hållet jag också!!! Trevligt blev det i alla fall! Sju pers och tre pudlar i vår husvagn!! Tur vi hade Ac!!

Men nu är vi hemma och har ätit lite mat, Emmelie leker med Nellie och Benny klipper gräs. I morgon ska Nellie göra boeltest så vi får la se om hon hör nått!

På måndag fyller Benny år... och på tisdag är det helvetesdagen nummer ett!! Emmelie ska till doktorn! Visade sig att goda vänner ska dit med sin dotter på måndagen, så jag skickar massa extra kramar och tankar till dom!!!! Vet också att det kommer gå bra för båda tjejerna!!! Riktiga vikingar!!!!

Nej nu ska jag upp till tvättmaskinen så vi kan få lite rent på oss!!!

Måste bara berätta om en händelse nere vid husvagnen... jag har ju lite lätt för att skena iväg i mina tankar och tro det värsta!! Började med att Emmelie, Madde och Bella var nere och badade. Jag tittade till dom allt var lugn. Nästa gång jag tittar till dom möts jag av något en förälder inte vill se!!! Hos våra tre små tjejer hade det kommit en man som skvätte och lekte med dom!!!! Jag fick genast tankar på vad det det var för en man som tränger sig på tjejer i vattnet! Jag traskade naturligtvis ut i vattnet och skulle konfrontera honom med frågan vad han gjorde där!!!! Gick med bestämda steg ut i vattnet, när jag kommer närmare såg jag att det var Maddes och Bellas pappa!!!!! Gissa om jag kände mig lite dum!!! Till saken hör att Fredde badar aldrig (nästan). Och ingen hade ju sett honom gå ner till vattnet! Antagligen smög han ner för att inte riskera att någon av oss andra skulle komma och terra honom!!! Så nu är fredde vår egen "snuskgubbe"!! En alldeles ok sådan också!!!

Ja tänk så det kan bli, så blir det ofta när man lever med min hjärna!!

 

 

Torsdagen den 22 juli 2010 kl. 18:24

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [6] Kommentera detta inlägg

 

SVIN!!!!!!

Igår blev vi lite rastlösa och bestämde oss för att åka till Mössebergs djurpark! Mysigt, dom har lite djur och lekpark, även ett utsiktstorn.

Emmelie var ju tvungen att kela lite extra med grisarna. Vad händer!!!???? Jo hon stoppar in handen genom stängslet!!!! AJ AJ AJ!!! Emmelie blev såklar biten!!! Fick riktiga märken på handen, men som tur var gick det inte hål! Så typiskt min Emmelie!!!! Men med lite plåster kunde hon fortsätta sin dag!!!

Vi var såklart uppe i utkikstornet på mösseberg också. Men det var inte i närheten av det vi var upp i här i Ulricehamn.  Efter parken blev det lite fika och sedan hem en sväng! Nu är vi åter i husvagnen!!! Precis ätit massa mat! Nej nu ska jag ut och mysa med mina små "grisar"!!!!

 

Tisdagen den 20 juli 2010 kl. 15:25

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

Skakiga ben...

Idag på förmiddagen åkte jag, Nellie, Benny och Emmelie upp till ett utkikstorn. Det står högst upp i slalombacken... Gissa om det blev högt. Man är ju högt uppe redan innan menar jag. Benny klarade ca 1/3 av tornet sen var han tvungen att ge sig... och klättrade ner igen!

Emmelie kände inga obehag. Det gjorde jag!!! Väl uppe kände jag att jag blev skakig i benen. Var inte så att jag klara att stå där länge. Så högt har jag aldrig varit förut mer än när jag åkt flygplan!!

Varit uppe i någon fyr på öland men det är ju inget jämnfört med detta!!! Aldrig mer. Emmelie åker gärna dit igen!

Helgen har vi tillbringat med Petra, Tomas och Alva. Självklart var det fler som anslöt på fredagkvällen, så det blev ett riktigt gäng. Trevligt hade vi det i alla fall!

Idag kom Mark, Linda och Theo för att bada! Blev ett bad i alla fall. Idag var det inte mer än 21 grader i vattnet och inte jätte varmt ute.

 

Söndagen den 18 juli 2010 kl. 17:42

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

REGN!!!

Oj vilken skur det kom alldeles nyss. Det fullkomligt vräkte ner!!! Hoppas det klarnar upp och inte blir lika tråkigt hela dagen!!!

Tänkte försöka ta en sväng till slalombacken idag. Där är det ett utsiktstorn. Goda campingvänner var där igår och kunde verkligen rekomendera det. Blir säkert jätte utsikt eftersom tornet ligger på ett berg!!

Hoppas Petra, Tomas och Alva är sugna dom också!!

Igår blev det lite god dryck och tjöt hela kvällen och ja långt in på natten...

Får se om någon av våra kära grannar stör sig och blir gnälliga! Vissa ska ju gnälla på allt! Ibland kan det ju vara bättre för vissa och ha en liten stuga i skogen. Slipper man förstöra sin semester med att störa sig på andra!!

En gång per år kan man väl få lov att sitta uppe. Blir ju liksom aldrig riktigt tyst på en campingplats!

 

 

Lördagen den 17 juli 2010 kl. 09:42

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [5] Kommentera detta inlägg

 

 Lösenordskyddat inlägg

Detta blogginlägg är publicerat under kategorin "Privata funderingar", som är skyddad med ett lösenord. Ange korrekt lösenord i fältet nedan och klicka på "OK".

Torsdagen den 15 juli 2010 kl. 13:03

Privata funderingar | Permalänk | Kommentarer [5] Kommentera detta inlägg

 

Grått!!!!

Ja hade man vetat att det skulle bli en sån här grå och regning dag skulle man passat på att gjort någon utflyk. Universeum hade suttit fint tror jag! Var också inne lite på Åsarps forntidsby, men misstänker att det inte blir något gjort...

Emmelie kom upp ur sängen vid halv tolv... Tar på krafterna att leka med alla kompisar!!!

På fredag kommer Petra, Tomas och Alva... Ska bli kul!

Nej nu måste jag komma på något att göra!!! Känner mig rastlös!!!

Sitta inne såhär ger så mycket tid till jobbiga funderingar och det klarar jag mig bra utan...

Emmelie relaterar så mycket till läkarbesöket... Igår när hon började fundera på Bennys födelsedag kom det direkt...

-Det är ju dagen innan jag ska till doktorn...

Nej nu ska jag rycka tag i mig..

Skriver ikväll om vad det blev för något gjort... (antagligen inget)

 

Torsdagen den 15 juli 2010 kl. 12:41

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

Bad mellan skurarna!!

I GT tror jag det var stod det att man inte skulle bada eller duscha när blixten SLÅR ner!!!! Öh nu vet vi det, det svåra är väl bara att veta när den slår ner. Lite kul skrivet tycker jag. När man är ledig såhär så har man ju tid med sånt!

Som sagt det har ju varirt lite åskoväder, men mellan dessa har det varit fint väder. Igår gick jag och Wilda fram till stan, så varmt så jag trodde jag skulle flyta bort. Men när jag gick hemmåt öppnade himelen sig, gissa om det var skönt att gå där i fullständigt ösregn!? DET VAR DET!!!! Super skönt. Igår blev det Thaimat till lunch och på kvällen grillat som vanligt! Finns en thai här där man kan köpa lunchbuffe för 55kr om man hämtar, och 65kr om man äter där!! Sju rättersbuffe!!!! Våran sommarbuffe kan man säga. Vill gärna slinka ner lite thaimat när vi är här!

Emmelie sover inne hos Madde och Gabriella i natt. Träffas man hela dagarna och kvällarna måste man ju även sova ihop...

För Nellies del "knallar" det på!!! (Oj visst tid för dåliga skämt också) Hon går lite varje dag, fast än är ju krypning den stilen som tar henne framåt fortast. Och hon gillar när det går fort!

Hon är inte riktigt lika mammig längre. Pappa duger och även mormor. Hon gör allt för att få uppmärksamhet från halva campingen. Så det jag försöker säga är att hon inte är riktigt lika blyg! I morse när jag gick upp var det riktigt molningt och grått, men nu klarnar det upp ser jag! Skönt!  Sedan midsommar har Emmelie kunnat badat varenda dag, och även jag och Nellie! Super sommar.

Emmelie är väldigt duktig på att gå upp ur vattnet när hon fryser, kompisarna stannar ju gärna längre, dom fryser oftast inte riktigt lika lätt, ha ha ha!

 

Onsdagen den 14 juli 2010 kl. 08:26

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

 Lösenordskyddat inlägg

Detta blogginlägg är publicerat under kategorin "Privata funderingar", som är skyddad med ett lösenord. Ange korrekt lösenord i fältet nedan och klicka på "OK".

Söndagen den 11 juli 2010 kl. 11:59

Privata funderingar | Permalänk | Kommentarer [7] Kommentera detta inlägg

 

Njuter!!!

Underbara underbara Sol!!!!Ja detta är verkligen livet!!! Emmelie njuter i fulla drag. Pendlar mellan lek och bad! Har verkligen jätte kul med alla sina kompisar. I gårkväll var dom och cyklade omkring på campingen, verkade ha riktigt kul! Innan dom cykla hade dom myskväll! Dom satte sig vid ett bord på stranden så fick vi föräldrar bidraga med något. Godis, popcorn dricka osv.

Som vuxen sitter manoch smäller i sig massa god mat!!! Kilona bara rasar på mig!!! Satsar på hösten!

Igår var vi på jourcentralen med Emmelie för att ta ett EKG under tiden hon hade hjärtklappning!! Så nu är det avklarat!

Nej nu ska jag häva mig på marken lite!!! Ha det gott!!

 

Söndagen den 11 juli 2010 kl. 11:50

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

God morgon!!!

Sitter i husvagnen. Bara jag och Nellie vakna, Benny och Emmelie sover gott. Benny gick på semester igår så han tycker nog det är "gött å söva" lite. Just nu är det lite molningt men dom har lovat fint väder så det hoppaas vi på!

Slappa och ha det skönt!

Nu är det många campare ute för campingen är i princip full! Fast där vi har våran plats är det bara året runt campare så vi berörs aldrig av det vi märker knapt när folk kommer eller åker. Det är skönt, fast lite kul är det ju att sitta och kika när folk kommer också. Åt bil länge, trötta och sega, ungarna antingen trötta eller fulla av överskottenergi. I detta tillstånd ska folk sätta upp förtält som dom kaske gör en gång om året... Brukar kunna bli kaos!!! Kaos som ofta slutar med att dom sitter med varsitt glas vin och skrattar åt eländet när det är lite halvfärdigt. Ungarna har fått varsinn tjuga och dratt för att köpa glass. Ha ha ha...

Igår tog Nellie lite fler steg, fast varje gång vi skulle filma satte hon sig ner, ha ha ha. Men det var så att Emmelie åtminstone fick se, hon har ju varit besviken över att hon missa dom första. Men igår fick hon se som mest sex steg, och flera gånger.

Öh tittade precis ut genom förtältsfönsttret, vad ser jag. Jo Nexy (den stora hunden) som tydligen tror hon är jäkligt liten, stå på vårat ute bord. Ett sänt där plastbord, Hur sjutton kom hon upp där??? Eller vad sjutton sysslar hon med??? Hade mobilen framme så jag lyckades fånga henne på bild. Ska se om jag kan föra över det till datan och lägga in det. Galna hund, hon får lite lustiga ideer, dels är hon pudel och så ska hon snart börja löpa!! Nej nu ska jag ge Nellie lite gröt, själv blir det en kopp morgonkaffe!!!! Den ska sitta som ett smäck!!!

Ha det riktigt skönt för det ska vi ha!!!!

 

Fredagen den 9 juli 2010 kl. 08:58

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

 Lösenordskyddat inlägg

Detta blogginlägg är publicerat under kategorin "Privata funderingar", som är skyddad med ett lösenord. Ange korrekt lösenord i fältet nedan och klicka på "OK".

Onsdagen den 7 juli 2010 kl. 22:30

Privata funderingar | Permalänk | Kommentarer [12] Kommentera detta inlägg

 

Inte den rundan mer...

Nej det var sista gången jag och Elin tog denna promenaden. Tog den rundan där vi trodde vi såg vildsvin som visade sig vara brunnar, och där vi trodde vi såg en skadad svan som visade sig vara vit plast!!! Idag när vi gick där skulle Elin stanna för att fixa nått i barnvagnen. Då börjar hon skrika, hoppa och stampa!!! Vart hade hon ställt sig... Jo mitt i värsta myrstigen!!! Vi såg att det var myror, ha ha riktiga myror...

Fick veta efter att jag läste inlägg från förra bloggen att det tydligen var avstängda vägar inne i Tidaholm. Hoppas jag verkligen inte att det var när jag, Emmelie och Nellie var inne, för om det var det så missade jag det.

Efter att vi handlat åkte vi till Badet i Fröjered... Iskallt!!! Omöjligt att bada, hade jag gjort det hade jag fått rimmfrost mellan benen! Emmelie bada medans jag och Nellie satt på stranden och åt jordgubbar som är Nellies stora favorit. Idag fick hon smaka på Saras nektarin, det tyckte hon också mycket om. Bra att hon gillar frukt!!!

Ikväll hat jag och Emmelie ätit taccos!! Mumma, med massa vitlöksdressing till!!! SÅKLART!!!

Nu ska vi hoppa ner i sängen är riktigt trött faktiskt!!! Ska bli riktigt skönt att sova!! Dröm sött alla läsare!!! Ha ha ha!!! (litet internt skämt till Elin)

 

Onsdagen den 7 juli 2010 kl. 22:16

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [5] Kommentera detta inlägg

 

Promenad...

Emmelie gick upp klockan 11 så då hade Nellie hunnit både vakna och somnat om igen för att sedan vaknat!!!

På förmiddagen blir det en promenad med Elin och hundarna!! Var ett tag sedan vi gick ihop så det blir väl full fart... (på hundarna) Eller runt 12 i alla fall! Förmiddagarna blir lite förskjutna så här på sommaren! Eller rättare sagt hela dygnet blir förskjutet!!!

Måste åka till staden också och handla lite också! Fy så tråkigt!! Nödvändigt ont!!! Nej nu ska jag fixa i ordning inför promenaden!!!

Ha en trevlig dag!!!

 

Onsdagen den 7 juli 2010 kl. 11:04

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

Tyst!!!

Nu har Nellie gått och lagt sig! Inga nya steg i dag heller! Hon tyckte nog det gick på tok för sakta, för fort ska det gå! Emmelie har haft en riktig strosar dag. Bara gått och myst och lekt med sina dockor! Märks att hon behöver ladda sina batterier efter midsommarhelgen som blev 1 1/2 vecka!

Idag gjorde vi en super snabb lunch. strimlade kött och stekte, hällde sedan på MRS CHENG`S Thai Satay. Är typ en färdig grytbas. Så smidigt och blev så gott. Kokade nudlar till! Både Emmelie och Nellie åt som tokar! Den var ganska stark så blir det lite knip vet jag vart det kommer ifrån, men både Emmelie och Nellie är vana vid stark mat sedan dom hamna i min mage! Tack för tipset LINDA!!

 

Tisdagen den 6 juli 2010 kl. 21:08

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

Teknisk begåvning!!!

Ja det glömdes tydligen bort att konstruera dit lite av den begåvningen till mig! I morse (Nellie tyckte att 06.00 var en bra tid att gå upp) tänkte jag att då är det ju perfekt för mig och Nellie att gå ut och klippa hundarna medans Emmelie låg och sov. Så jag började med Smulan, när det var dags för "finliret" tänkte jag att hon kan få vila, så jag satte trimmern i Wilda i stället. När hon var klipt till ca 1/3 tappade jag själva klipp- huvudet! Tror ni jag fick dit det!!!!!???? Nej och nej inte alls! Är en omöjlighet för mig och min hjärna att få till det!! Till saken hör at jag också blir sååå frusterad och tappar tålamodet och då går det ännu sämre!! Så om mina hundar brukar se lite lustiga ut när jag klippt dom kan jag informera om att det är inget mot vad dom ser ut i dag!!! Så minst två timmar sammanlagt kommer jag idag gå och pilla lite på den där jä... trimmern och vara irriterad över att jag inte får ihop den!! Instruktionspappret är också borta! Ytterligare en av mina smarta drag!!! Allt ligger i en lien låda UTOM INSTRUKTIONSPAPPRET!!! DET ÄR BORTA!!!  Undra vem som tagit det!! Är ju så många mer än jag som klipper mina hundar och kan vara intresserade av det pappret... Eller????

 

 

 

 

 

Tisdagen den 6 juli 2010 kl. 09:05

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [5] Kommentera detta inlägg

 

Nellie tog sina första steg!!!

4 Juli tog hon sina första steg. Först fyra och sedan två. Jag, Benny, mormor och morfar hade turen att se det allihopa. Tyvärr missade Emmelie det och det är hon väldigt besviken över! Så typiskt hade verkligen varit kul om hon också sett det.

Idag kom jag, Emmelie och Nellie hem!!! Åh vad vi haft det skönt!!!! Badat och haft det såå skönt!!! Så skönt att jag inte uppdaterat här alls! Vi har ätit gott och myst!!! Detta är livet! Emmelie har badat en massa. Nellie är tokig i vatten så skönt att kunna gå ner och svalka dom! Emmelie har sovit i tält en natt också med Alexander. Vi har verkligen kunnat suttit ute till sent på kvällarna. Till efter tolv på kvällarna har vi varit ute. Så idag ska jag försöka komma i säng!! Så gött att sitta där och umgås med massa "goa" människor!!!

Emmelie är knall brun!! Jag fjällar på ryggen!!! Så duktigt att vara 35 år och bränna upp sig!!! Begåvat!!! Jag är kass på att skydda mig!!!! Barnen skyddar jag men glömmer mig själv.

Men nu är vi hemma och laddar batterierna!! Medans vi ändå laddar dom kan jag lova att tvättmaskinen går på högtryck!!! Har lite tvätt kan man säga, efter en och en halv vecka!!!

Nu ska jag lägga upp lite kort sedan läsa bloggar jag följer!!! Ha det gott alla som läser!!!!!!

 

Måndagen den 5 juli 2010 kl. 22:33

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [9] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Privata funderingar

Arkiv

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

 

ettfotoitimmen.se

 

Zoomin: Nyheter & feedback

.com/

 lingla.blogg.se/

frojered3-4.blogspot.com/

mallan.skolbloggen.se/

mumsan02.blogspot.com/

http://frojeredf-1.blogspot.com/

http://miasbloggning.blogspot.com/

http://www.fnissis.blogspot.com/

 http://patriciaaxelsson.blogg.se

 www.emmelie02.n.nu.

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 Här finns mina filmer!! Länkat och klart bara att klicka på länken nedan.

 www.youtube.com/wildanexy

 

 

Här är länken till instagram...

 instagram.com/anneliebj