Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Tyst!!!

Nu har Nellie gått och lagt sig! Inga nya steg i dag heller! Hon tyckte nog det gick på tok för sakta, för fort ska det gå! Emmelie har haft en riktig strosar dag. Bara gått och myst och lekt med sina dockor! Märks att hon behöver ladda sina batterier efter midsommarhelgen som blev 1 1/2 vecka!

Idag gjorde vi en super snabb lunch. strimlade kött och stekte, hällde sedan på MRS CHENG`S Thai Satay. Är typ en färdig grytbas. Så smidigt och blev så gott. Kokade nudlar till! Både Emmelie och Nellie åt som tokar! Den var ganska stark så blir det lite knip vet jag vart det kommer ifrån, men både Emmelie och Nellie är vana vid stark mat sedan dom hamna i min mage! Tack för tipset LINDA!!

 

Tisdagen den 6 juli 2010 kl. 21:08

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

Teknisk begåvning!!!

Ja det glömdes tydligen bort att konstruera dit lite av den begåvningen till mig! I morse (Nellie tyckte att 06.00 var en bra tid att gå upp) tänkte jag att då är det ju perfekt för mig och Nellie att gå ut och klippa hundarna medans Emmelie låg och sov. Så jag började med Smulan, när det var dags för "finliret" tänkte jag att hon kan få vila, så jag satte trimmern i Wilda i stället. När hon var klipt till ca 1/3 tappade jag själva klipp- huvudet! Tror ni jag fick dit det!!!!!???? Nej och nej inte alls! Är en omöjlighet för mig och min hjärna att få till det!! Till saken hör at jag också blir sååå frusterad och tappar tålamodet och då går det ännu sämre!! Så om mina hundar brukar se lite lustiga ut när jag klippt dom kan jag informera om att det är inget mot vad dom ser ut i dag!!! Så minst två timmar sammanlagt kommer jag idag gå och pilla lite på den där jä... trimmern och vara irriterad över att jag inte får ihop den!! Instruktionspappret är också borta! Ytterligare en av mina smarta drag!!! Allt ligger i en lien låda UTOM INSTRUKTIONSPAPPRET!!! DET ÄR BORTA!!!  Undra vem som tagit det!! Är ju så många mer än jag som klipper mina hundar och kan vara intresserade av det pappret... Eller????

 

 

 

 

 

Tisdagen den 6 juli 2010 kl. 09:05

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [5] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Privata funderingar

Arkiv

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

 

ettfotoitimmen.se

 

Zoomin: Nyheter & feedback

.com/

 lingla.blogg.se/

frojered3-4.blogspot.com/

mallan.skolbloggen.se/

mumsan02.blogspot.com/

http://frojeredf-1.blogspot.com/

http://miasbloggning.blogspot.com/

http://www.fnissis.blogspot.com/

 http://patriciaaxelsson.blogg.se

 www.emmelie02.n.nu.

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 Här finns mina filmer!! Länkat och klart bara att klicka på länken nedan.

 www.youtube.com/wildanexy

 

 

Här är länken till instagram...

 instagram.com/anneliebj