Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

God morgon!!!

Sitter i husvagnen. Bara jag och Nellie vakna, Benny och Emmelie sover gott. Benny gick på semester igår så han tycker nog det är "gött å söva" lite. Just nu är det lite molningt men dom har lovat fint väder så det hoppaas vi på!

Slappa och ha det skönt!

Nu är det många campare ute för campingen är i princip full! Fast där vi har våran plats är det bara året runt campare så vi berörs aldrig av det vi märker knapt när folk kommer eller åker. Det är skönt, fast lite kul är det ju att sitta och kika när folk kommer också. Åt bil länge, trötta och sega, ungarna antingen trötta eller fulla av överskottenergi. I detta tillstånd ska folk sätta upp förtält som dom kaske gör en gång om året... Brukar kunna bli kaos!!! Kaos som ofta slutar med att dom sitter med varsitt glas vin och skrattar åt eländet när det är lite halvfärdigt. Ungarna har fått varsinn tjuga och dratt för att köpa glass. Ha ha ha...

Igår tog Nellie lite fler steg, fast varje gång vi skulle filma satte hon sig ner, ha ha ha. Men det var så att Emmelie åtminstone fick se, hon har ju varit besviken över att hon missa dom första. Men igår fick hon se som mest sex steg, och flera gånger.

Öh tittade precis ut genom förtältsfönsttret, vad ser jag. Jo Nexy (den stora hunden) som tydligen tror hon är jäkligt liten, stå på vårat ute bord. Ett sänt där plastbord, Hur sjutton kom hon upp där??? Eller vad sjutton sysslar hon med??? Hade mobilen framme så jag lyckades fånga henne på bild. Ska se om jag kan föra över det till datan och lägga in det. Galna hund, hon får lite lustiga ideer, dels är hon pudel och så ska hon snart börja löpa!! Nej nu ska jag ge Nellie lite gröt, själv blir det en kopp morgonkaffe!!!! Den ska sitta som ett smäck!!!

Ha det riktigt skönt för det ska vi ha!!!!

 

Fredagen den 9 juli 2010 kl. 08:58

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Privata funderingar

Arkiv

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

 

ettfotoitimmen.se

 

Zoomin: Nyheter & feedback

.com/

 lingla.blogg.se/

frojered3-4.blogspot.com/

mallan.skolbloggen.se/

mumsan02.blogspot.com/

http://frojeredf-1.blogspot.com/

http://miasbloggning.blogspot.com/

http://www.fnissis.blogspot.com/

 http://patriciaaxelsson.blogg.se

 www.emmelie02.n.nu.

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 Här finns mina filmer!! Länkat och klart bara att klicka på länken nedan.

 www.youtube.com/wildanexy

 

 

Här är länken till instagram...

 instagram.com/anneliebj