Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Bad mellan skurarna!!

I GT tror jag det var stod det att man inte skulle bada eller duscha när blixten SLÅR ner!!!! Öh nu vet vi det, det svåra är väl bara att veta när den slår ner. Lite kul skrivet tycker jag. När man är ledig såhär så har man ju tid med sånt!

Som sagt det har ju varirt lite åskoväder, men mellan dessa har det varit fint väder. Igår gick jag och Wilda fram till stan, så varmt så jag trodde jag skulle flyta bort. Men när jag gick hemmåt öppnade himelen sig, gissa om det var skönt att gå där i fullständigt ösregn!? DET VAR DET!!!! Super skönt. Igår blev det Thaimat till lunch och på kvällen grillat som vanligt! Finns en thai här där man kan köpa lunchbuffe för 55kr om man hämtar, och 65kr om man äter där!! Sju rättersbuffe!!!! Våran sommarbuffe kan man säga. Vill gärna slinka ner lite thaimat när vi är här!

Emmelie sover inne hos Madde och Gabriella i natt. Träffas man hela dagarna och kvällarna måste man ju även sova ihop...

För Nellies del "knallar" det på!!! (Oj visst tid för dåliga skämt också) Hon går lite varje dag, fast än är ju krypning den stilen som tar henne framåt fortast. Och hon gillar när det går fort!

Hon är inte riktigt lika mammig längre. Pappa duger och även mormor. Hon gör allt för att få uppmärksamhet från halva campingen. Så det jag försöker säga är att hon inte är riktigt lika blyg! I morse när jag gick upp var det riktigt molningt och grått, men nu klarnar det upp ser jag! Skönt!  Sedan midsommar har Emmelie kunnat badat varenda dag, och även jag och Nellie! Super sommar.

Emmelie är väldigt duktig på att gå upp ur vattnet när hon fryser, kompisarna stannar ju gärna längre, dom fryser oftast inte riktigt lika lätt, ha ha ha!

 

Onsdagen den 14 juli 2010 kl. 08:26

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Privata funderingar

Arkiv

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

 

ettfotoitimmen.se

 

Zoomin: Nyheter & feedback

.com/

 lingla.blogg.se/

frojered3-4.blogspot.com/

mallan.skolbloggen.se/

mumsan02.blogspot.com/

http://frojeredf-1.blogspot.com/

http://miasbloggning.blogspot.com/

http://www.fnissis.blogspot.com/

 http://patriciaaxelsson.blogg.se

 www.emmelie02.n.nu.

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 Här finns mina filmer!! Länkat och klart bara att klicka på länken nedan.

 www.youtube.com/wildanexy

 

 

Här är länken till instagram...

 instagram.com/anneliebj