Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Hemma!!!

Så nu är vi hemma!!! Riktigt gött faktiskt!!! Ska tydligen bli dåligt väder i helgen så vi får se, vi kanske blir hemma!!!

Igår var vi i Borås djurpark!! Det var vi, Glenn, Carina med barn, Elin, Peter och Tova, mamma och pappa!  Hade det riktigt mysigt. Elin och Peter bestämde sig för att hänga med till husvagnen efteråt. Dom sov över så vi kunde sitta och ha det gött! Blev hemkörd pizza för enkelheten skull! Eftersom dom inte planerat någon övernattning tog dom vägen förbi Jysk och köpte lakan, filtar och två kuddar! Åkte även till affären för att köpa välling, gröt och mat till Tova. Och eftersom hon är mjölkallergiker visade det sig att det fanns ingen mjölkfri välling i Ulricehamn... Dåligt! Men gröt fanns det så det blev gröt i fast form och även i flytande form!!! Allt löser sig till slut om man inprovicerar lite och inte gör saker så jäkla komplicerat!! Allt behöver inte planeras! Skönt med spontana människor tycker jag!!! Ska verkligen bli lite mer åt det hållet jag också!!! Trevligt blev det i alla fall! Sju pers och tre pudlar i vår husvagn!! Tur vi hade Ac!!

Men nu är vi hemma och har ätit lite mat, Emmelie leker med Nellie och Benny klipper gräs. I morgon ska Nellie göra boeltest så vi får la se om hon hör nått!

På måndag fyller Benny år... och på tisdag är det helvetesdagen nummer ett!! Emmelie ska till doktorn! Visade sig att goda vänner ska dit med sin dotter på måndagen, så jag skickar massa extra kramar och tankar till dom!!!! Vet också att det kommer gå bra för båda tjejerna!!! Riktiga vikingar!!!!

Nej nu ska jag upp till tvättmaskinen så vi kan få lite rent på oss!!!

Måste bara berätta om en händelse nere vid husvagnen... jag har ju lite lätt för att skena iväg i mina tankar och tro det värsta!! Började med att Emmelie, Madde och Bella var nere och badade. Jag tittade till dom allt var lugn. Nästa gång jag tittar till dom möts jag av något en förälder inte vill se!!! Hos våra tre små tjejer hade det kommit en man som skvätte och lekte med dom!!!! Jag fick genast tankar på vad det det var för en man som tränger sig på tjejer i vattnet! Jag traskade naturligtvis ut i vattnet och skulle konfrontera honom med frågan vad han gjorde där!!!! Gick med bestämda steg ut i vattnet, när jag kommer närmare såg jag att det var Maddes och Bellas pappa!!!!! Gissa om jag kände mig lite dum!!! Till saken hör att Fredde badar aldrig (nästan). Och ingen hade ju sett honom gå ner till vattnet! Antagligen smög han ner för att inte riskera att någon av oss andra skulle komma och terra honom!!! Så nu är fredde vår egen "snuskgubbe"!! En alldeles ok sådan också!!!

Ja tänk så det kan bli, så blir det ofta när man lever med min hjärna!!

 

 

Torsdagen den 22 juli 2010 kl. 18:24

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [6] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Privata funderingar

Arkiv

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

 

ettfotoitimmen.se

 

Zoomin: Nyheter & feedback

.com/

 lingla.blogg.se/

frojered3-4.blogspot.com/

mallan.skolbloggen.se/

mumsan02.blogspot.com/

http://frojeredf-1.blogspot.com/

http://miasbloggning.blogspot.com/

http://www.fnissis.blogspot.com/

 http://patriciaaxelsson.blogg.se

 www.emmelie02.n.nu.

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 Här finns mina filmer!! Länkat och klart bara att klicka på länken nedan.

 www.youtube.com/wildanexy

 

 

Här är länken till instagram...

 instagram.com/anneliebj