Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Sol igår regn idag!!

Igår sken solen!! Men började städa på övervåningen istället för att njuta av solen! Idag pissregnar det!!! KUL!!! Ska ta tag i nerevåningen också. Ska snart byta rum till alla också. Nellie ska få sova i eget rum och för att det ska fungera som bäst ska vi flytta ner vårat sov rum. Emmelie tar vårat gamla, Linus tar Emmelies nuvarande! Så det blir ett jäkla flyttande! Emmelie längtar redan! Hon frågar varje dag om hon inte ska börja packa lite!!! Men först ska vi röja på Linus rum, sedan ska vi flytta ner, sen blir det hennes tur. Tror det är Containerläge när allt ska röjas!!!Självklart ska det målas och tapetseras också!!! Emmelie kommer garanterat hjälpa till!! Hon har ju varit med och "hjälpt" till sedan hon var pytte liten, och det märks när hon gör något. Så idag när hon skurade mina skåpsluckor fick lillasyster en trasa hon med! Hej och hå vad dom torkade!! Filmade också mitt "barnarbete" på mobilen! Så nu kan man sätta dit mig ordentligt!!! ha ha ha, Är inget barnarbete, för dom får nämligen inte betalt!!!

Nej vad som ska hända under resterande del av dagen har jag inte bestämt än, vet bara att det är sååå tråkigt med regn. Fast antagligen bara för att jag själv har bestämt mig för att det är så tråkigt och för att jag för tillfället är i en  "gör inte det bästa av situtationen" period. Blir bara sittande matt och UTTRÅKAD!!! SKÄRPNING!!!

Oj nu ropade nog Benny att vi skulle börja röja i rummen...

HA HA HA!!!!! Skoja bara! Nej ska det bli gjort blir det nog jag och Emmelie som får fram sopsäckarna, Benny och Linus får nog mer en nu rymmer vi känsla!!! Fast då får ju vi det som vi vill ha det!!!

Nej nu ska jag se om vi ska äta någon variant av korv!!!! SKOJADE IGEN!!!! Kommer ingen korv över mina läppar på ett halvår!!!!

 

Torsdagen den 29 juli 2010 kl. 11:53

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [5] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Privata funderingar

Arkiv

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

 

ettfotoitimmen.se

 

Zoomin: Nyheter & feedback

.com/

 lingla.blogg.se/

frojered3-4.blogspot.com/

mallan.skolbloggen.se/

mumsan02.blogspot.com/

http://frojeredf-1.blogspot.com/

http://miasbloggning.blogspot.com/

http://www.fnissis.blogspot.com/

 http://patriciaaxelsson.blogg.se

 www.emmelie02.n.nu.

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 Här finns mina filmer!! Länkat och klart bara att klicka på länken nedan.

 www.youtube.com/wildanexy

 

 

Här är länken till instagram...

 instagram.com/anneliebj