Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Avbrott i semestern...

Söndag till tisdag tillbringade vi i Hökhult, med goda vänner.Åt och drack gott! Barnen underhöll sig och verkade ha trevligt dom också. Var även inne i Linköping en dag och shoppade lite. Efter detta var tanken att vi skulle dra direkt till High Chaparall, vi hade bokat torsdag till söndag, men vi tänkte att vi kunde vara där två dagar extra. Men eftersom dom inte kunde garantera att vi fick behålla samma plats utan ev få byta på torsdag struntade vi i det. Bestämde oss för att åka till våran uppställda vagn i Ulricehamn istället.

Igår var vi på LEO`S lekland! Kan jag rekomendera!!!Vi var tre familjer och barnen hade SKITKUL. Det klättrades, hoppades och åktes som hejsan!! Inte nog med att barnen hade kul, även vi vuxna fick vara med. Fanns en egen liten vrå för dom små barnen, men Nellie var såklart hellre i det andra området, så idag värker kroppen kan jag lova, ha ha ha gamla tanter ska inte klättra!!! Inte nog med att det var kul, det var billigt också. 100 kr för barn. Vuxna och barn under ett år gratis. Alltså hade vi en kanon bra familje dag som kostade 100 kronor!!! Eller ja sen åt vi ju mat och fikade också...

På kvällen igår bjöd Annika på fest! Satt och pratade till runt två tror jag! Jätte trevligt!! Tack Annika för en mycket trevlig kväll!!!

Nu sitter vi då i bilen på väg till High Chaparall!! Där ska vi vara fram tills på söndag!!! Vi ska dit med Bennnys syster, man och barn!! Hoppas såklart på inte allt för mycket regn!!!

Jag är ju oftas ganska rak person, så idag konfronterade jag en "prången granne". Han hade tydligen uttryckt något i stil med att det vae synd om min dotter som var ett spädbarn och fick bo tillsammans med tre hundar!!! Självklart förstod han inte vad jag pratade om när jag frågade honom. Folk får gärna ha åsikter om vad dom vill, men barn mår inte dåligt av att bo med hundar, det är mer personangrepp än åsikter. Tycker åtminstone att man står för saker man säger!!! Kan jag inte stå för nått jag tycker inför beröd person, håller jag tyst och behåller den åsikten för mig själv!!! Rakhet och ärlighet kommer man långt med!!!!!

Nej nu börjar vi närma oss High Chaparall! Ha det bra alla ärliga och rakryggade läsare!!!

 

 

Torsdagen den 5 augusti 2010 kl. 14:15

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [11] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Privata funderingar

Arkiv

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

 

ettfotoitimmen.se

 

Zoomin: Nyheter & feedback

.com/

 lingla.blogg.se/

frojered3-4.blogspot.com/

mallan.skolbloggen.se/

mumsan02.blogspot.com/

http://frojeredf-1.blogspot.com/

http://miasbloggning.blogspot.com/

http://www.fnissis.blogspot.com/

 http://patriciaaxelsson.blogg.se

 www.emmelie02.n.nu.

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 Här finns mina filmer!! Länkat och klart bara att klicka på länken nedan.

 www.youtube.com/wildanexy

 

 

Här är länken till instagram...

 instagram.com/anneliebj