Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Bara Benny!!

Jodå ännu är det bara Benny som blivit sjuk! Idag är han frisk igen fast trött och väldigt ont i magmusklerna. Gör riktigt ont när han skrattar. Jätte kul tycker jag som helt glömt bort att jag i går natt tyckte synd om honom!

Idag var Benny sugen på lite frisk luft fast orkade inte följa med ut på någon av mina promenader! Så jag och hundarna gick, medans Benny, Nellie och Emmelie åkte fyrhjuling!!! Såg säkert inte alls annorlunda ut. Tog en promenad på över en mil och passade såklart på att plocka svamp. En halv ICA på se ungefär. Så några åkte ner i köttsoppan som vi åt till middag. Emmelie hade beställt pannkakor till efterätt, så det fick det bli.

Hästarna fick lite nytt bete, vilket dom naturligtvis uppskattade!

Dom ringde från Bennys jobb och eftersom vi inte var i Ulricehamn fick han vara så snäll att börja jobba en dag tidigare än beräknat. Så i morgon klockan sex drar han iväg... SLUT PÅ SEMESTERN!!!!

Eftersom det är svårt att få in barn på dagis i Fröjered ringde jag rektorn igår. Vara bara tvungen att ifrågasätta detta. När Emmelie började för åtta år sedan fick hon börja i Tidaholm på grund av plastbrist, för att sedan skolas in igen när det blev plats i Fröjered. Två inskolningar, första gör man innan man börjar jobba, tar två veckor, det fungerar ju såklart. Men sen ska dom ju skolas in igen vilket inte blir lika lätt eftersom då är man ju redan igång och jobbar!

Denna platsbrist har då alltså varat i åtta år. Rektorn pratade ju om att det är politikerna som styr, då kontrade jag med ..

-Vem hon tyckte bar ansvaret att framföra detta till politikerna, hon höll med om att det nog var hon. Sen körde hon med att det var lite svårt ute på landsbyggden eftersom man inte visste riktigt hur många barn som föds för det är ju olika från år till år. Ha ha ha sa jag!! Självklart har dom koll på hur många barn som föds i hela kommunen! Så det hela slutade med att hon hör av sig till mig 18:de aug för att informera närmare. Annars hoppas jag på ett gäng tappra fröjeredsbor som slår oss ihop och aggerar.

Blir ju ett fasa pendlande för mig. Först släppa av Emmelie på fritids i Fröjered för att sedna åka till Tidaholm och lämna Nellie och sedan vara i Falköpin färdig ombytt och klar på avdelningen till klockan sju! Nej DET KALLAR JAG BAJS!!!

Igår började fotbollsträningen igen. Emmelie var jätte besviken att hon inte kunde gå, jag ville inte släppa iväg henne när Benny var sjuk och vi inte visste hur det skulle fortsätta!

 

Tisdagen den 10 augusti 2010 kl. 16:43

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [5] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Privata funderingar

Arkiv

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

 

ettfotoitimmen.se

 

Zoomin: Nyheter & feedback

.com/

 lingla.blogg.se/

frojered3-4.blogspot.com/

mallan.skolbloggen.se/

mumsan02.blogspot.com/

http://frojeredf-1.blogspot.com/

http://miasbloggning.blogspot.com/

http://www.fnissis.blogspot.com/

 http://patriciaaxelsson.blogg.se

 www.emmelie02.n.nu.

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 Här finns mina filmer!! Länkat och klart bara att klicka på länken nedan.

 www.youtube.com/wildanexy

 

 

Här är länken till instagram...

 instagram.com/anneliebj