Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

GRATTIS!!!!!

Idag fyller denna otroligt vackra kvinna 35!!!!!! Grattis från oss alla!!!!!!!!!! Ha en riktigt bra dag!!!!!!! Kvällstid på prången ser hon ut så här!!!

Dagtid lever hon för sina barn!

På mornarna när hon inte gjort sig i ordning och är vresig får hon sitta i bur!! Då kryper hon ofta på alla fyra!!!

 

Torsdagen den 19 augusti 2010 kl. 09:37

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

Förstoppade...

Ja igår åkte vi iväg för att plocka JÄTTEBLÅBÄR!! Dom är så goda! Kan ju säga att jag och Nellie åt mer än vi plocka, men Emmelie var duktig på att plocka våra hinkar fulla! Som om vi inte ätit nog åt vi såklart blåbär och mjälk när vi kom hem, för att sedan fortsätta dagen med att gå och äta blåbär. Kan ju informera om att ingen av oss har kunnat gå på toa än!!! Köpte två buskar också! Som jag och Emmelie planterade igår.Så jag hoppas ju på storskörd så småning om. Jag har ju förhoppningar om att det ska gå att plocka till Nellies födelsedag  (inte på mina i år alltså). Men det är nog på håret hon fyller ju 6 september. Emmelie vill ju alltid ha jordgubbstårta när hon fyller år för då har dom kommit i affärerna 23 maj. Tänkte att det då skulle passa bra med blåbärstårta när Nellie fyller år. Ett jorgubbsbarn och ett blåbärsbarn!!! Födelsedagar är viktigt och måste planeras in i minsta detalj när det gäller barnen!!! Mig skiter jag i! Jag blir bara äldre!! I min ålder börjar man prioriteras bort överallt!!! Typ i sjukhusköer och sånt!! Ha ha ha!!

Idag "bär" (gud vad jag är rolig halv sju på morgonen) det iväg till Ulricehamn! Dit och kolla till det och klippa lite gräs osv. Bara mysa och ta det lugnt! Emmelie ska ha med sig Malin så dom tar det väl antagligen inte lika lugnt! Inga problem att få Emmelie i säng igår, hon tyckte det var lika bra att lägga sig tidigt och sova för då gick tiden fortare fram tills vi ska åka! På fredag blir det badhuset med tjejerna! Har inte varit där på länge så nu längtar jag också dit. Misstänker att Nellie gör det också!

I morgon gör vi ett nytt försök att fiska kräftor! Håll tummarna!!!! Nej nu är det lite bloggara att läsa!!! Ha det bra och en trevlig helg!!!! 

 

Torsdagen den 19 augusti 2010 kl. 06:40

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Privata funderingar

Arkiv

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

 

ettfotoitimmen.se

 

Zoomin: Nyheter & feedback

.com/

 lingla.blogg.se/

frojered3-4.blogspot.com/

mallan.skolbloggen.se/

mumsan02.blogspot.com/

http://frojeredf-1.blogspot.com/

http://miasbloggning.blogspot.com/

http://www.fnissis.blogspot.com/

 http://patriciaaxelsson.blogg.se

 www.emmelie02.n.nu.

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 Här finns mina filmer!! Länkat och klart bara att klicka på länken nedan.

 www.youtube.com/wildanexy

 

 

Här är länken till instagram...

 instagram.com/anneliebj