Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

BRIS INFO...

BRIS
Å nu blir det reklam!
Känns särskilt viktigt nu när klimatet i skolan tydligen är mer vansinnigt och kallt än tidigare (eller?)
Våga ♥ BRIS!
Till BRIS kan du höra av dig när du behöver prata med en vuxen som lyssnar. Alla upp till 18 år är välkomna till BRIS telefon, mejl och chatt. Men vi märker att äldre tonåringar inte hör av sig lika mycket som unga.
Därför ber vi dig som bloggar om hjälp: Publicera denna text i din blogg och uppmana dina vänner att göra detsamma. Säg att alla som har haft något på hjärtat vet att man kan prata med oss på BRIS
Telefonnummer: 116111
 

 

Lördagen den 21 augusti 2010 kl. 13:32

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

KAMERA!!???

Ja det var ju väntat!!! Kamera borta! Hade den senast igår kväll!!! Hoppas den ligger kvar i husvagnen vid kräftmetet!!! Jag tror att någon stulit den!? För jag förlägger aldrig något! Blir sååå trött på mig själv!!! Tror att någon elak människa hällde typ äggröra i min hjärna när jag var liten! För precis så funkar mitt huvud!! Som en enda ÄGGRÖRA!!! Hela jag är en enda stor röra! När Emmelie förlägger saker blir man irriterad!! Alltså hon har det ju efter mig!!! Så egentligen ska man tänka sig för både en och två gånger innan man blir irriterad på henne! Fast när jag tänker på det gång två har jag redan glömt att jag tänkte första gången så jag kommer bara till gång ett! Alla förstod va???? Fast jag har aldrig glömt bort eller slarvat bort mina barn eller djur! Jo jag glömde min labbe utanför en affär för många år sedan! I snöstormen! Då kände jag mig snäll när jag gick tillbaka och hämtade honom! Fast jag var rädd att jag skulle förlora en hund igår! Vi satt utanför vagnen igår och hade gjort upp en eld! Det sprakar ju och smäller endel och Nexy blev helt blockad och satte fart och började kuta hemmåt, jag efter! Mörkt var det! Wilda som trodde att matte fått fnatt sprang ju såklart efter och undrade vad jag gastade åt!!! Fast jag fick stopp på henne och vi kunde vända tillbaka! Men gud vad man hinner tänka mycket.

Vi fick Nexy som tvååring på halvfoder! Importerad från Holland. Vi vet inte vad hon råkat ut för, men hon är rädd för mycket. Jag har jobbat bort det mesta, fast lite kvarstår. Springer tex och gömmer sig när man slår flugor! Rädd för sopborstar och otrygg i närheten av män. Vissa mer än andra! Så man kan ju själv spekulera i vad som hänt! För övrigt världens snällaste hund. Fast det har varit mycket jobb att få henne som hon är idag! Fast det är det ju värt!

Ja här kunde jag ju lagt in lite kort nu om jag haft en KAMERA!!!! Suck nu ska jag försöka få till lite mat!!!

 

Lördagen den 21 augusti 2010 kl. 13:22

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [11] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Privata funderingar

Arkiv

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

 

ettfotoitimmen.se

 

Zoomin: Nyheter & feedback

.com/

 lingla.blogg.se/

frojered3-4.blogspot.com/

mallan.skolbloggen.se/

mumsan02.blogspot.com/

http://frojeredf-1.blogspot.com/

http://miasbloggning.blogspot.com/

http://www.fnissis.blogspot.com/

 http://patriciaaxelsson.blogg.se

 www.emmelie02.n.nu.

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 Här finns mina filmer!! Länkat och klart bara att klicka på länken nedan.

 www.youtube.com/wildanexy

 

 

Här är länken till instagram...

 instagram.com/anneliebj