Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Orm...

Idag har jag hunnit med två promenader. En på förmiddagen med Elin och hundarna och en tillsammans med Emmelie som åkte inlines. Sista promenaden blev dock bara tre kilometer. Lite lagom när det är andra gången hon åker lite längre. Mitt framför barnvagnen, ringlade det en Snok. Gissa om vi först blev rädda, man är ju inte så van vid att möta ormar. Det är jag ju iof väldigt tacksam för! Så en orm och en räv är dagens djur, räv i trädgården och orm på vägen... Klarar mig väldigt bra utan båda djuren!!!

 

Tisdagen den 31 augusti 2010 kl. 15:00

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

RÄV!!!

Tittade precis ut gemnom fönstret. Vad går det då i min träggård som om den bodde där!? Jo en RÄV!!! Vad är det med alla rävar? Varför ska dom bo i min trädgård. När jag fick fram kameran var den borta! Såg inte ut som om den hade skabb, (fast det har den väl antagligen, typ nysmittad). Självklart inser ju jag att det är inget normalt beteende på en räv att gå omkring i en trädgård mitt på ljusa dagen, har ju fullt av hundar inne. Den såg ut som den verkligen kände till allt, gick helt lugn. Alltså är den ju sjuk! Och farlig! Har antagligen rabies! Tänker bita mina barn eller djur, som sedan biter mina barn!!! Någon  kanske vill skjuta???

 

 

 

 

Tisdagen den 31 augusti 2010 kl. 10:05

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [6] Kommentera detta inlägg

 

Hjälp vad har jag gjort????

Som sagt Nellie blev ju förkyld, snorig, febrig och allt trevligt som hör en förkylning till... Eftersom hon är en riktig "gosa" ska det ju pussas och kramas... goda härliga snoriga pussar där både snor och saliv blandas, men vem kan motstå. Så igår, började jag känna mig lite krasslig, näsan rinner och frusen så jag har ståpäls på hela kroppen. Senare på dagen började Benny känna av samma symtom (fast mycke värre såklart)!! Han skyller det mesta på våran diet, ha ha ha. Jag har ju såklart borelia efter fästingen, därav min förkylning... ha ha ha!!Nellie går iof inte på diet! I natt kom Emmelie in och var täpt i näsan, tog nässpray och somnade om. I morse kände hon sig lite frusen, hade huvudvärk och lite snorig. Ingen feber... Hon tog faktiskt en huvudvärkstablett. Tyckte kanske hon skulle vara hemma...

-Nej nej mamma Malin är också förkyld, det har hon varit sedan förra söndagen... och så länge kan man inte vara hemma, nu är vi ju åtminstone två i klassen som kan snora ikapp.

Blev lite förvånad över hennes inställning till att vara hemma, då hon gärna vilar och ligger och slappar när hon inte mår bra. Funderade inte så mycket mer på det utan vi sa hej då och allt som hör "hejdå" ritualen till... När hon cyklade iväg skrek hon...

-MAMMA OM DU VISSTE VAD JAG LÄNGTAR TILLS PÅ TORSDAG!!!!

Då kom jag på det. Klart inte ungen vill vara hemma!? På Torsdag ska hon på bio med Malin!!! Vill väl inte riskera att bli (vara sjuk) så hon inte kan gå på det!!! Hon har ju även match på onsdag, det pratade hon också om i "förbi farten" i morse!!!!

Så nu sitter jag ju här och funderar på hur hon mår där i skolan!! Hoppas det är som hon säger inte så farligt att man behöver vara hemma!!

Ikväll blir det hundklubben! Mormor ska vara barnvakt, först gången någon annan ska söva henne, eller hon har aldrig varit bortlämnad!! Men det måste gå!!

 

 

Tisdagen den 31 augusti 2010 kl. 08:41

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [7] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Privata funderingar

Arkiv

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

 

ettfotoitimmen.se

 

Zoomin: Nyheter & feedback

.com/

 lingla.blogg.se/

frojered3-4.blogspot.com/

mallan.skolbloggen.se/

mumsan02.blogspot.com/

http://frojeredf-1.blogspot.com/

http://miasbloggning.blogspot.com/

http://www.fnissis.blogspot.com/

 http://patriciaaxelsson.blogg.se

 www.emmelie02.n.nu.

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 Här finns mina filmer!! Länkat och klart bara att klicka på länken nedan.

 www.youtube.com/wildanexy

 

 

Här är länken till instagram...

 instagram.com/anneliebj