Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Min underbara dotter har fixat sig själv ett "SKIT" jobb...

Idag bestämde Emmelie att om hon plockar upp och håller rent från hundbajs i trädgården vill hon ha 100 spänn i månaden, utöver allt annat!!! Hon är inte rädd för lite skit hon inte!!! Sagt och gjort! Självklart kan hon få hundra spänn extra för det!!! Självklart står jag för påsarna!!! Ha ha ha!!! Lite fint när dom själva kommer på sätt att tjäna pengar!!! Är ju inte den roligaste sysslan vi har här hemma med tre hundar!!! Nexy börjar lukta veterinärbesök!!!!! Hon har ätit något som vi inte har en aning om vad det är! Ser ut på magen som om hon svalt en flodhäst, fast dom är så svårfångade här ute i Orleka. Fiser värre än jag! Fast hon är pigg och dricker inte massa vatten som annars brukar vara ett observandum! Men vi avaktar och ser vad som händer! Hon äter ju mycke skit hon hittar så den magen tål nog lite!!!

 

Onsdagen den 8 september 2010 kl. 20:04

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [6] Kommentera detta inlägg

 

Misstänker arbetskamrat!!!!

Idag fick jag en liten present på posten!!!! En kylskåpsmagnet!!!!

Ha ha!!!! En tacker en tacker!!!! Vet inte om min man tycker att den stämmer med verkligheten!!!! Hälsa familjen och katterna FRU JÖNSSON!!!! Du är starkt misstänkt!!!!!!

 

Onsdagen den 8 september 2010 kl. 18:17

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [6] Kommentera detta inlägg

 

Perfekt tid på dygnet!!!

Ja i natt fick Nellie för sig att vara vaken mellan halv två och halv fyra! Inte direkt ledsen eller arg, bara vaken!!! Antingen är det tänder som spökar eller så vaknade hon och kunde helt enkelt inte bara sova, sånt händer ju oss ibland. Sen vaknade hon igen halv sex men somnade om och blev väckt av mitt alarm jag ställt för att ringa till skolam, Emmelie får vara hemma idag också! I morgon har dom gympa men Emmelie brukar vara duktig på att känna efter hur mycket hon klarar! Annars håller lärarna lite extra koll på det! Så nöjd med hennes lärare! Skönt!!!! Det är ju många år som ska tillbringas i skolan och trivs dom med lärare och så vidare så gör man ju skolgången mycket lättare! Emmelie har ju haft lite svårt att ta för sig eftersom hon alltid varit lite blyg, men det blir bara bättre!

För övrigt tycker jag att jag är så smart!!! Emmelie ska byta och gå med i en annan boklubb med lite mer böcker för lite större barn ni vet. Hon ville jätte gärna vara med. Tänkte lite för mig själv... Ett bokpaket i månaden nu kommer det samlas massa böcker i hennes rum som aldrig blir lästa. Eftersom detta blir lite svårare böcker är det inte säkert det hinns läsa ut på en månad. Och då kommer hennes bokhylla se ut som den gör nu. Kanske 50 böcker hon inte tittat i! Då kom jag på det... vi ska göra så att när hennes först bok kommer avbeställer vi nästa bokpaket tills dess att hon läst ut boken, då får hon det nästkommande bokpaket. Bara den lilla detaljen att det ska avbeställas, vilket jag aldrig tidigare lyckats med trots att jag bestämt det!!! Men nu ska det bli skärpning!!! Sporrar man hennes läsande ytterligare lite! Såklart lurades man till att gå med på grund av att hon får en mp3 spelare!!!! Nellie är ju såklart också med i bokklubb! Och hon är verkligen tokig i böcker! Flera gånger per dag kommer hon bärandes på böcker och man ska sitt med henne och läsa och bläddra! Säkert sammanlagt en tilla om dagen sitter man med henne och hennes böcker! Pappa är bäst på att läsa! Då ligger dom i en hög på golvet och läser!

 

Onsdagen den 8 september 2010 kl. 09:04

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [7] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Privata funderingar

Arkiv

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

 

ettfotoitimmen.se

 

Zoomin: Nyheter & feedback

.com/

 lingla.blogg.se/

frojered3-4.blogspot.com/

mallan.skolbloggen.se/

mumsan02.blogspot.com/

http://frojeredf-1.blogspot.com/

http://miasbloggning.blogspot.com/

http://www.fnissis.blogspot.com/

 http://patriciaaxelsson.blogg.se

 www.emmelie02.n.nu.

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 Här finns mina filmer!! Länkat och klart bara att klicka på länken nedan.

 www.youtube.com/wildanexy

 

 

Här är länken till instagram...

 instagram.com/anneliebj