Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Jag vill ha, jag vill ha, rotemos till middag...

Ja idag blev det rotmos och fläsklägg!! Nellie åt som hon inte sett mat förr! Tog rotmos 4 gånger. Hon åt lika mycke till middag idag som hon annars gör på en vecka!!! Får vi se vad magen säger om detta!!!

Emmelie hade inte haft "ont i hjärtat" under dagen, det hade hon glömt!!!! Som vanligt bara jag som har ont i magen när man blir osams!

Emmelie har haft kompis här efter skolan. Ikväll blir det nog ett bad för oss alla tre! Mysigt att sitta där och prata!

Inget att ha på tv! Emmelie får nämligen inte se på Idol uttagningen! Sakerna som dommarna säger till dom deltagande är inget jag tycker ett barn ska lyssna på! Det är inte ok att säga vad som helst till en annan människa! Hon får se på det sedan när det börjar bli final för då har inte dommarna så mycket elakt att säga! För mig är det viktigt att Emmelie är snäll mot andra människor oavsett. Blir lite svårt att förklara för henne hur dessa människor har rätt att säga så elaka saker till andra! Nej det blir badet för oss! Sen har vi börjat läsa "stora disney klassiker boken" Hon läser lite och jag lite! Bara har en mysig stund! Just nu är det Peter Pan. Emmelies komentar igår var...

-Den där kapten krok, den skulle dom inte få ha med i en barnbok! Han är ju elak!! Tur inte Nellie är med när vi läser, hon hade blivit rädd! Nej nu ska det mysas!!! Kan hända att det åker fram lite godis också... I morgon kommer ju Benny hem och då gör han anspråk på sina barn, så jag passar på när jag har dom för mig själv... ha ha ha!!!

 

Fredagen den 10 september 2010 kl. 18:06

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

SKIT MORGON!!!

Efter att tjatat några gånger mer än vanligt på emmelie att hon får börja skynda sig lite... (håller på med allt möjligt) så börjar man ju bli lite irriterad! Började till slut få brottom, då skulle hon ju såklart på toa också! Väl nere hade hon riktigt brottom. Då hittar hon inte sin jacka som hon kastat av sig någonstans! Då blev jag irriterad och så slutar allt med att vi blir osams... Emmelie gråtande ut och skulle iväg till busssen. Jag han stoppa henne, och köra henne så vi skulle hinna bli riktigt sams på vägen till skolan! Blir så fel när man blir osams på morgonen. Idag hade vi dessutom massa tid över från början! Emmelie och jag blev sams. Men när hon gick ur bilen tittade hon upp med sina hundvalpsögon och sa...

-Hoppas jag inte har ont i hjärtat hela dagen nu, för det kan bli lite jobbigt! (snyft). Ja dom vet vad dom ska säga för att få ett mamma hjärta att verkligen bara gå i bitar!!! Antagligen leker hon omkring som vanligt på skolan och här sitter jag och känner mig som en av världens sämsta mammor och är helt knäckt. Blir en lång dag idag. Åker till Elin vid 10 och får lite kaffe och tröst!!!

Sen ska det lagas rotmos och fläsklägg!!! Sånt vi äter när Benny inte är hemma, han får för sig att han inte gillar vissa saker vilket kan irritera mig!!! Fan vuxna människa är la bara att äta!  Vissa saker vet han inte ens vad det smakar utan bara fått för sig att han inte tycker om. Typ som en tonåring!!! Ha ha kan jag ju lindra mitt dåliga samvete med att säga högt för mig själv! Gud vilket dåligt inflytande han har på barnen!!!! Man ska smaka!!!! Ha ha ha!! Nu känns det mycket lättare!

Nellie har fått lite läkar och röntgen tider nu. Höften ska kontrolleras efter att hon föddes med höftledsfel! Så nu håller vi tummarna att allt är bra så slipper vi bekymmra oss mer för den saken! För man oroar sig hela tiden när man inte vet!!!

Nej nu ska jag börja förbereda mig inför resan till Elin! Börjar nog regna, men lite regn har aldrig skadat! Frisk luft behöver barnen ändå och hundarna behöver motion! Så kan vi gå där och känna hur duktiga vi är! Det är vi värda!!!

Måste också grattulera min mamma som gått ner mer än sex kilo!!!! (vill inte skriva här exakt för det vet jag inte om hon vill!!!) Hon har varit så duktig! Detta är en kvinna som bantat i hela sitt liv!!! Men aldrig lyckats gå ner!!! Nu har hon förhoppningsvis samlat motivation!!! Hon känner själv en sån skillnad!!!!! Har lättre för att både böja sig och röra på sig! Så nu när dieten tar slut tar promenaderna över!!!! Heja mamma!!!!!

 

Fredagen den 10 september 2010 kl. 09:35

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Privata funderingar

Arkiv

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

 

ettfotoitimmen.se

 

Zoomin: Nyheter & feedback

.com/

 lingla.blogg.se/

frojered3-4.blogspot.com/

mallan.skolbloggen.se/

mumsan02.blogspot.com/

http://frojeredf-1.blogspot.com/

http://miasbloggning.blogspot.com/

http://www.fnissis.blogspot.com/

 http://patriciaaxelsson.blogg.se

 www.emmelie02.n.nu.

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 Här finns mina filmer!! Länkat och klart bara att klicka på länken nedan.

 www.youtube.com/wildanexy

 

 

Här är länken till instagram...

 instagram.com/anneliebj