Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Ändrade planer...

Blir plastparty ikväll, fast Nellie får följa med! Emmelie och Benny ska ta med morfar på fotboll. EM kval för tjejer 18år. Skönt för Emmelie att hitta på något utan lilla syrran!

Vi har varit och ätit med mamma på hotellet idag. Gott, skönt att slippa laga mat ibland!

Även varit i Vartofta en sväng!

Vi har stora planer på att byta bil, var inte länge sedan vi bytte men jag kan inte trivas med den! Benny har väl tröttnat på mitt tjat, så nu är han på G! Tur jag vet vad jag vill ha!! Skönt att få rätt!! Han inser nog också att vi skulle gjort som jag sa från början, nästan i alla fall!!

Nej nu är det gröt dags för Nellie sedan blir det att köra Emmelie till träning!

Trevlig kväll!!!

 

Måndagen den 13 september 2010 kl. 16:26

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [6] Kommentera detta inlägg

 

Tomt...

Dagen igår blev väl ungefär som planerat! Stallet städat, var hos Claes och Therese en sväng, bakade lite bröd. Emmelie fick för sig att åka till mormor på kvällen för att sova där!!! Suck tänkte jag. Men hon stod på sig och ville verkligen. Hon har ju varit rädd för att sova borta sista åren eftersom hennes biologiska pappa är en stor klant och skrämde henne, enkelt, genom att låta henne ligga och gråta en halv natt utan att köra hem henne eller låta henne ringa till mig viket var bestämt! Jag kunde heller inte ringa henne för han hade blockerat mitt telefonnummer i hennes telefon. Det var uppgjort att han inte fick tvinga henne att stanna eftersom han inte då sett henne på ca ett halvår. Man kan inte tvinga ett barn att sova hos någon dom inte känner!!!! Detta har satt sig hårt i huvudet på henne sedan dess har hon inte velat sova någonstans! Fast här satt jag med skägget i brevlådan. Pratade med henne på kvällen och hon var fast besluten att sova där!!! Så här har jag legat hela natten och haft det tomt, bara jag och Nellie, fy det verkligen känns i hela huset att hon är borta! Fast man får väl berömma henne. Svårigheter är ju till för att övervinnas!!!! Bra jobbat min stumpa, (även om jag helst ser att hon är hemma, ha ha ha)

Idag åker jag till Therese och Claes en sväng på förmiddagen, sedan ska jag och mamma luncha i Tidaholm. Mamma följer nog med hit efteråt så kan jag klippa och färga håret på henne. Ikväll åker jag på plastparty, var jätte länge sedan jag var på det! I morgon är det hundklubben på kvällen så då ska mormor och Emmelie ta hand om Nellie. Kommer alltså vara borta två kvällar denna vecka, känns inte så lyckat, men jag stålsätter mig och tar steget ut i verkligheten.

Kom på idag vad jag önskar mig i julklapp!!! Presentkort på IKEA!!! Hoppas Benny inser att det är just exakt det han ska önska sig också!  Nej nu ska jag och Nellie äta frukost innan det bär i väg mot Vartofta!! Ha det gött!!!

Kom precis på att jag är uppbokad Onsdag kväll också!! Då ska jag på klädparty!!! Till Elin. Har även beställt lax utav henne i veckan så om jag skriver det såhär lite fint glömmer hon det inte!!! Ha ha ha Kram Elin, ska bli gott...

 

 

Måndagen den 13 september 2010 kl. 09:09

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Privata funderingar

Arkiv

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

 

ettfotoitimmen.se

 

Zoomin: Nyheter & feedback

.com/

 lingla.blogg.se/

frojered3-4.blogspot.com/

mallan.skolbloggen.se/

mumsan02.blogspot.com/

http://frojeredf-1.blogspot.com/

http://miasbloggning.blogspot.com/

http://www.fnissis.blogspot.com/

 http://patriciaaxelsson.blogg.se

 www.emmelie02.n.nu.

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 Här finns mina filmer!! Länkat och klart bara att klicka på länken nedan.

 www.youtube.com/wildanexy

 

 

Här är länken till instagram...

 instagram.com/anneliebj