Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Värsta sekunderna i mitt liv!!!!

Finns bara en enda sak att säga!!! Fy fan! Förut när vi satt och åt avslutade vi med äpple! Vi sitter där och småpratar. Vänder bort blicken från Nellie för att ge Emmelie äpple. Vänder mig tillbaka och möts av det värsta du som förälder kan mötas av. Skräck lyser i ögonen på Nellie och hon håller händerna rakt ut. Inte ett ljud ifrån henne. Fattar direkt att det sitter i halsen på henne, så länge man hör ljud är det oftast ingen fara, då får dom ju luft åtminstone lite. Men man hörde verkligen inte ett ljud. Var precis som hela huset bara frös till is! Fick inte upp henne direkt ur stolen då hon har ett bälte runt midjan eftersom hon alltid ställer sig upp. När jag tillslut fick upp henne så vände jag på henne och slog mella skuldrorna efter tredje slaget kom det upp!!! När jag såg hur färgen kom tillbaka kände jag bara hur det började skaka i hela kroppen på mig! Satte mig ner på golvet var rädd att svimma. När jag sitter där kom jag och tänka på Emmelie som sprungit och gömt sig! Hon låg i soffan och skakade som ett lite löv. Hon nästintill hyperventilerade och var totalt skräckslagen!!! Han hade inte lyckats höra att allt gick bra eftersom hon bara låg och skrek... Kan säga när något sånt här händer betyder saker runt en så lite! Detta var absolut de längsta och värsta sekunderna i mitt liv!!!!

Efter sånt här tappar man lite fokus och tänker på all grymhet i världen mot barn. I morse hörde jag hur en man häktats för grov våldtäkt på en tvååring!!! Fy fan vad grym världen är!!! Detta är saker som barn utsätts för varje dag!! Kränkningar, slag, utnyttjande och det ena värre än det andra! När man tänker på allt det där är då så man bara vill lägga sig ner och kräkas över mänskligheten.

Får också andra tankar på att man lägger så mycket energi på småsaker! Fast det har jag blivit bättre på! Som att Emmelie ville ha ett knallrosa rum, jag hittade minst tio färger som jag tyckte skulle vara bättre. Fast som Benny sa det är hennes rum, hon lägger sig inte i vilken färg du har i köket. Det är ju hon som ska bo där. Förut använde hon nästan bara rosa kläder. Hon helt enkelt älskar rosa! Fast där har jag också börjat tänka om. Det är hennes val vad hon vill ha för kläder,kommer att komma större problem i livet som man ska tampas med. Jag lägger krutet på att försöka bearbeta hennes klädstil om den är osmaklig på olika sätt, rosa överlever jag! Däremot inte kläder med märken på som gör reklam för droger osv... Nu vill hon tex ha vitt rum med en stor döskalle målad på ena väggen! Nej tänker man då!!! Fast återigen små bagateller!!! Hela världen är full av grymhet och omäskligheter. Man möter större motgångar med sina barn än döskallar på väggen!

 

Tisdagen den 14 september 2010 kl. 14:20

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [17] Kommentera detta inlägg

 

Som vanligt...

När vi väl bestämt oss för att köpa bilen, ringde Benny ca tio minuter försent! Då satt nämligen försljaren med en annan kund som tog bilen! Hade han ringt tio minuter tidigar, fatta, tio minuter!!!! Men man får väl börja leta igen!!! Detta är inte första gången det händer oss!!! Vi tänker, bollar och funderar tydligen lite för länge!! Ca tio minuter för länge!!!!  Det har hänt tidigare både med bilar och husvagnar!!!

I morse var jag ute på lite upptåg!!! Så ni som såg mig körandes vid den tiden på morgonen behöver inte bli jätte oroliga!!! Hade faktiskt ett ärende!! Typ en liten date kan man säga! Väldigt dåligt ställe att smygträffa andra karlar på, nämligen inte alls långt ifrån Bennys jobb, men väldigt nära fängelset. Men som tur var var vi snabba och det gick fort, säkert inte jätte många som såg oss!! Benny har inte en suck mot denne ljuse man! Sorry men det är sånt som händer i livet... Alla som funderar får fortsätta att fundera, förklaring kommer fast då såklart i en lösenordsskyddad blogg... Ha ha ha!!!!

Idag blir det att tömma kylen på saker man inte vill sak bli liggande längre. Då funkar köttgryta bra. Åker det med både lök, kål ,morötter, vitlök, ja allt som behöver ta slut!!!

Tänker också lite extra på en av mina goda vänner som har det jobbigt just nu!!! Hon har mitt i allt jäkla elände också blivit sjuk!!!Ta en stund i taget! Tänker på dig! Finns här när du vill!! Fortsätt ring när det känns hopplöst!! Och såklart annars också! Hopas vi kan ses på fredag!!Kramar från MIG!!!

 

Tisdagen den 14 september 2010 kl. 09:36

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Privata funderingar

Arkiv

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

 

ettfotoitimmen.se

 

Zoomin: Nyheter & feedback

.com/

 lingla.blogg.se/

frojered3-4.blogspot.com/

mallan.skolbloggen.se/

mumsan02.blogspot.com/

http://frojeredf-1.blogspot.com/

http://miasbloggning.blogspot.com/

http://www.fnissis.blogspot.com/

 http://patriciaaxelsson.blogg.se

 www.emmelie02.n.nu.

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 Här finns mina filmer!! Länkat och klart bara att klicka på länken nedan.

 www.youtube.com/wildanexy

 

 

Här är länken till instagram...

 instagram.com/anneliebj