Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Sova??

Ja nu ska jag springa upp och kasta mig i sängen och hoppas att jag in natt har en normal familj. Barn som sover och inte flyttar osv!! Idag har det varit fullt ös! Var ute och gick en stund efter att vi sovit förmiddag. Tog en stund för Nellie gick en bra bit själv!! Väl hemma var det middag för mig och Nellie. emmelie hade ätit så sent i skolan för dom hade varit och joggat. Hade gått jätte bra! Dom kom tvåa!!!! Tog ett tag innan jag frågade hur många lag dom var!! Dom var två lag... Sist är ju ett annat sätt att uttrycka sig! Fast det tyder på att hon är en optimist. Säger endel om hennes attityd faktiskt. Hennes glas är aldrig halv tomma! Dom är halvfulla!!!

Sen skulle Emmelie till miniorerna! Körde henne dit för att sedan ta med Nellie hem och sova ytterligare en timma. Åkte sedan och hämta Emmelie som då bestämt sig för att börja kören. Hem igen kasta mig in i duschen. Åkte efter det och hämta Emmelie. Hem med henne packade hennes väska för hon skulle  iväg på match, jag var inte med och såg utan mormor fick vara dagen stöd. Matchen hade gått bra!! Förlorade med 0-7. (hon är positiv)Själv var jag hos Elin på klädparty under tiden. Mormor körde dit Emmelie efter matchen. Så hon kom lagom till Elins goda fika! Var jätte trevligt Elin! Fikan var supergod!! Du är en fixare!!!

 

 

Onsdagen den 15 september 2010 kl. 22:16

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

Varför sova!!!!????

SOVA-Överreklamerat tycker Nellie. Låter underbart tycker jag! I natt bestämde  sig helt enkelt fröken för att... INTE SOVA!!!!! Hon var inte arg, eller ledsen, bara totalt full i sjutton!!! La över henne till mig för att det skulle vara lättare att somna om!!! HA HA trodde jag. Hon pussades! Spottade ut tutten i ansiktet på en, efter varje sak skrattade hon rått! Hur mysigt är det att tro att nu somnade hon nog, för att nästa sekund känna ett finger rätt upp i näsan. Eller liggaa och känna hur det blir blött i hela sängen för att hon knäppt upp blöjan!? Upp och bädda rent!!! Emmelie vaknar!!! Blir förbannad och började fräsa som en katt. Nellie börjar skratta åt henne! Emmelie blir ännu surare och säger högt. NU FLYTTAR JAG. Hon tog sin kudde och började gå ner för trappen. Där står jag med nedpinkade lakan. Rena lakan. Nellie som skrattade och busad i sängkläderna och en åttaåring som tänker sig flytta klockan 4 på natten! Hundarna började skälla, min flyttande dotter som då kommit halvägs ner för trappen blir livrädd och halkar!!! Slår sig börjar skrika och blir ännu mer förbannad! Nu börjar hon gasta nått om att föräldrar borde vara mer rädda om sina barn och inte låta dom gå i trappen på nätterna!!! Fast hon beslutar ändå att flytta upp i sängen igen trots sina  hemska föräldrar! När allt är klart och v kryper ner i sängen går det kanske en halvtimma (kändes som sju timmar) så börjar Nellies andning bli lugnare och jag känner hur jag är på väg att somna. Men då kommer jag på! Jag måste kissa!!!! Smyger upp ur sängen, utan att tända, man vill ju inte väcka den björn som sover! Vad händer??? Jo utanför dörren ligger det en HUND!!! Den ligger aldrig där! Jag snubblar och får tag i en hög böcker på Emmelies skrivbord som naturligtvis åker i backen! Nellie vaknar!!! Emmelie vaknar! Nellie börjar "sjunga" och gör rörelser till imse vimse spindel!!!! Det är just då jag känner det!!!??? Tur man inte ska upp och jobba!!! Denna natten säger ju egentligen en hel del om hela familjen! Är alltid nått tok som händer!!!! Men jag skulle aldrig vilja byta bort allt tok mot ett ständigt lugn heller!!!! Kram alla!!! Nu ska jag och Nellie snart sova förmiddag!!! Jag känner att det skulle kanske göra lite nytta åt min vakumförpackade hjärna!!!!

 

 

 

Onsdagen den 15 september 2010 kl. 08:36

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [13] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Privata funderingar

Arkiv

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

 

ettfotoitimmen.se

 

Zoomin: Nyheter & feedback

.com/

 lingla.blogg.se/

frojered3-4.blogspot.com/

mallan.skolbloggen.se/

mumsan02.blogspot.com/

http://frojeredf-1.blogspot.com/

http://miasbloggning.blogspot.com/

http://www.fnissis.blogspot.com/

 http://patriciaaxelsson.blogg.se

 www.emmelie02.n.nu.

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 Här finns mina filmer!! Länkat och klart bara att klicka på länken nedan.

 www.youtube.com/wildanexy

 

 

Här är länken till instagram...

 instagram.com/anneliebj