Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Vaccin=feber!!!!

Japp då hade Nellie feber!! Fått vaccin idag då kommer febern som ett brev på posten!!! Ont i sina ben och ville inte äta välling!

Läkarbesöket idag slutade såklart med en extra tid för vägning då hon inte går upp i vikt som hon ska! Själv är jag faktiskt inte det minsta orolig denna gång! Emmelie har alltid varit mycket tunnare än hon ska, faktiskt jag också fram tills jag fyllde 30! Men om hon fortsätter att inte gå upp som hon ska blir det lite glutenprover osv!! Samma som med Emmelie! Fast som doktorn sa, han är inte heller orolig utan det måste ändå göras eftersom kurvan ser ut som dom gör. Absolut bättre att kolla en gång för mycket än en för lite!!!

Trevlig kväll!!!

 

Torsdagen den 16 september 2010 kl. 20:48

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

Stackars Elin!!!

Ja hon har då inte haft det lätt. Började med att jag skulle hämta henne halv nio, vi skulle till BVC! Hon vaknade typ halv nio. Men all heder till henne! Det gick undan och vi kom iväg! Väl på Bvc, gick vi till våra respektive tider. Lagom till Elin kom ut till väntrummet satt vi där också för Nellie skulle vaccineras!! Jag höll Nellie, sköterskan stack. Nellie gallskrek i kör med Elin som också satt och grät!! Hi hi, så sött! Sen gick vi och fikade! När vi fikat handlade vi lite. Väl framme i bilen kom vi på att vi båda hade glömt lite papper på BVC. Elin sprang in och jag plockade in i bilen. Hon fick tag i våra papper och hittade också en brun klocka! Skojade lite med sköterskan inne på BvC om att det inte bara var vi som glömde utan att det kanske var Benny som glömt klockan!! Ha ha ha!!! Det var det inte för den som glömt sin klocka det var jag! Dom skrattade gott på BVC när jag kom inspringande och hämtade min klocka! Men nu är vi alla hemma! Har inte glömt något mer vad jag vet!!! Ha det gott!!! Skriver igen om jag glömt nått!!!

 

Torsdagen den 16 september 2010 kl. 12:18

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Privata funderingar

Arkiv

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

 

ettfotoitimmen.se

 

Zoomin: Nyheter & feedback

.com/

 lingla.blogg.se/

frojered3-4.blogspot.com/

mallan.skolbloggen.se/

mumsan02.blogspot.com/

http://frojeredf-1.blogspot.com/

http://miasbloggning.blogspot.com/

http://www.fnissis.blogspot.com/

 http://patriciaaxelsson.blogg.se

 www.emmelie02.n.nu.

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 Här finns mina filmer!! Länkat och klart bara att klicka på länken nedan.

 www.youtube.com/wildanexy

 

 

Här är länken till instagram...

 instagram.com/anneliebj