Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

UNIVERSEUM!!!!!

Åh idag blev det bokat!!! 4/11. Åker Jag, Emmelie, Sara och Malin till Göteborg och Universeum!!! Ska bli riktigt kul och en riktig heldag!!! Mysigt!!!! Ska bli så kul att åka dit var riktigt längesedan jag var där!!!!

Att åka dit med dessa goa tjejer gör ju inte saken sämre!!!!

 

Fredagen den 24 september 2010 kl. 20:50

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [6] Kommentera detta inlägg

 

Arenan!!!

Ja nu har vi kommit hem från Skövde badet!! Var verkligen super!!! Har inga kort med hem jag kan visa eftersom det är totalt kamera förbud på badhuset!!! Behöver ju inte gå in på varför det ska behöva vara så för det är ju ren för JÄVLIGT!!! Men samhället ser ut som det gör!! Emmelie fattade inget förrän vi kom fram! Hon trodde överraskningen var Elin och Tova!! Som också hängde på! Vi hade det super mysigt!! Tack Elin och Tova!!! Fast nästa gång ska vi ta med Benny och Peter. fanns många häftiga saker man kunde gjort om vi kunde turats om med Nellie och Tova! Då hade det blivit åka av kan jag lova! Himla smart grej var att när man gick in fick man en lite bricka som hängde i ett band som man kunde hänga på fötterna! Jag och Elin fattade NOLL kan jag säga. Så vi höll på att inte ta oss in, fast det var inte det som var det smarta. Det smarta var att den var laddad med 300 kronor, så om man ville handla gjorde man det med den, behövde alltså inte springa och hämta plånbok osv. Så skulle man betala när man gick ut sedan! Jag och Elin fattade inte ens hur vi skulle låsa skåpen, men det var snälla människor där som visade oss. Vi fattade inte ens att vi kunde ta av den frpån foten... skoja bara, det var typ det enda vi fattade!! Men bra var det, nu i efterhand när man lärt sig. Ha ha ha!!!Duscha och bada fixade vi riktigt bra! Vi har inte glömt något, höll bara på attt krocka två gånger och körde bara fel en gång!!! Så det var ju en bra dag! Tyvärr syndade vi rejält med att äta på MAX!!! Och då var det ju inte den minsta menyn och inte utan godsaker efteråt heller! Så i morgon blir det extra promenad och en springrunda!!! Ska knäppa mig själv på fingrarna också!

Nej nu ska jag och Emmelie sätta oss i soffan lite med en påse chips! har ju redan förstört min kropp idag så jag fortsätter lite till!!!

 

 

Fredagen den 24 september 2010 kl. 20:47

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [9] Kommentera detta inlägg

 

Badhuset!!!

Idag planerar jag överraska Emmelie lite när hon kommer hem från skolan! Planerar att stå färdig med packade badväskor! Åka till badet i Skövde tänkte jag. Där är det som ett äventyrsbad. Vi har inte varit där förut! Både jag och barnen ÄLSKAR att gå till badhuset så det är den perfekta överraskningen för Emmelie! Brukar försöka bada när vi är i Ulricehamn, gillar deras badhus, men eftersom vi är hemma i helgen blir det perfekt att dra till skövde! Inte ens tre mil dit!!! Vi kommer få en RIKTIG mysdag alla tre!  Så mysigt att överraska Emmelie! Bad står alltid högst upp på hennes "vad hon vill göra " lista!!! Alltid nyttigt att göra något som jag vet att hon blir glad för! Hon är så otroligt mån om sin lilla syster!! Omhändertagande så att hon nästa glömmer sig själv! Det är inte bra! Nellie är lyckligt lottad som har sin stora syster!! Nellie avgudar verkligen henne också! Så häftigt att se Nellies reaktion när Emmelie komme rhem från skolan! När hon ser henne i fönstret bara hon tjuter, sprattlar och blir verkligen tokig!!! När Emmelie kommer innanför dörren, kastar hon sig över henne och kramas och pussas! Sen tar hon med henne till datorn för då ska hon sätta på musik och så ska dom dansa!! Nellie älskar musik, men blir helt spattig när man sätter på ROLANDZ!!!! Tack för att du introducerade mina barn i denna skit Fredrik Oskarsson!!! Han som fick Emmelie tilla tt lyssna på det och Nellie blir som sagt tokig!!! Så här spelas det Rolandz och barnmusik! Emmelie poppar loss lite till Larz Kristers och timotej ibland också! Inte konstigt jag är som jag är!!! Skönt när barn hittar sin egen musik stil... Ha ha ha!!! Nej nu blir det lite mer kaffe och vänta på att piggheten och energin ska ramla över mig så det blir lite gjort!!!

 

Fredagen den 24 september 2010 kl. 08:06

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [7] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Privata funderingar

Arkiv

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

 

ettfotoitimmen.se

 

Zoomin: Nyheter & feedback

.com/

 lingla.blogg.se/

frojered3-4.blogspot.com/

mallan.skolbloggen.se/

mumsan02.blogspot.com/

http://frojeredf-1.blogspot.com/

http://miasbloggning.blogspot.com/

http://www.fnissis.blogspot.com/

 http://patriciaaxelsson.blogg.se

 www.emmelie02.n.nu.

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 Här finns mina filmer!! Länkat och klart bara att klicka på länken nedan.

 www.youtube.com/wildanexy

 

 

Här är länken till instagram...

 instagram.com/anneliebj