Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Snart är det JUL!!!

Jag och Emmelie satt och småpratade om julen idag! Gissa vad vi båda blev sugna på och ska äta till kvällsmat!!!??? Janssons, köttbullar och ägghalvor!!! Gud vad jag börjar längta efter julmat!!! Eller ja hela julen är ju ett enda stort MYS!!! Vi har ine riktigt bestämt upplägget på vår Jul ännu! Benny är ledig men jag vet inte än riktigt!! Oavsett blir det ju julfirande i flera dagar. Så mysigt att bara mysa och vara med barnen. Kanske skulle ge mig ut och börja handla lite julklappar till Nellie och Emmelie!! Emmelie vet jag redan lite vad jag ska köpa, fast helt säker kan man aldrig vara! Och det är inte billigare att vara ute i tid!! För då köper man hela tiden till saker och då brukar det sluta på väldiga summor!! Nej nu får jag sluta prata Jul!  Ska lägga mig ner nu och vänta på att få energi skickat till mig!!

 

Söndagen den 26 september 2010 kl. 13:43

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [5] Kommentera detta inlägg

 

Sovmorgon!!!

Ja idag sov vi till klockan sex!!!! Sovmorgon kan man säga!!!(Elin!!! Om du Tova och Peter sovit till halv tio behöver du INTE ringa och berätta det!!!! Ha ha ha) Fast hela familjen har fått ställa in sin dygnsklocka efter tidigt vaknande!!! Igår gick vi nog till sängs vid halv tio! Fast Benny skulle ju upp och jobba idag!!! Man måste ju vara skapligt pigg när Nellie vaknar!! Och detta är ju en övergående period!!! Misstänker (hoppas)att hon snart blir morgontrött som sin syster!!

Idag har vi inget på schemat. Mamma kommer hem från Laholm idag så jag misstänker skarpt att hon kommer förbi en sväng! Dom bekanta dom varit hos odlar grönsaker så jag hoppas dom kommer med lite!! Brukar vara såååå fina grönsaker!!! Nellie älskar grönsaker!! Kokta som färska!! Emmelie gillar inga varma grönsaker!!! Eller rättare sagt fått för sig att hon inte gillar det!!! Är ju så det brukar vara när man inte gillar saker!! Tyvärr!!! Nellie smakar och vill smaka på allt hon ser på bordet! Jätte bra tycker vi och hoppas det hänger i sig!!!

Måste åka in till Tidaholm idag också. Mjölken är nästan slut!!! Det går över tre liter mjölk här på en dag, och då dricker inte jag så mycke mjölk, (tänker på figuren). Kanske skulle köpa oss en mjölkko!?  Kunde ju ha den i trädgården! Eftersom jag är rädd för inbrottstjuvar vore väl det en rätt så bra vakthund!!! Faktiskt kanske mer skrämmande än 3 pudlar!!! Om jag köper en tjur också så blir det kalvar och då har jag, mjök, kött och två rejäla vaktdjur ute i trädgården och tre mindre skrämmande inne!! Sen finns ju jag också!!! Jag i uppretad tillstånd är nog inte heller att leka med!! Trevlig dag!!!!

 

Söndagen den 26 september 2010 kl. 08:10

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [13] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Privata funderingar

Arkiv

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

 

ettfotoitimmen.se

 

Zoomin: Nyheter & feedback

.com/

 lingla.blogg.se/

frojered3-4.blogspot.com/

mallan.skolbloggen.se/

mumsan02.blogspot.com/

http://frojeredf-1.blogspot.com/

http://miasbloggning.blogspot.com/

http://www.fnissis.blogspot.com/

 http://patriciaaxelsson.blogg.se

 www.emmelie02.n.nu.

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 Här finns mina filmer!! Länkat och klart bara att klicka på länken nedan.

 www.youtube.com/wildanexy

 

 

Här är länken till instagram...

 instagram.com/anneliebj