Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Hemma!!!

Blev ingen akut operation. Då livmodern inte var jätte tydligt förstorad! Fast något är det ju eftersom hon blöder så vi fick PC behandling och en återbesökstid för ultraljud den 5 oktober!! Då ska dom även kolla upp ifall stenen hon har i magen kommit ut!!!! Ja som sagt man åkte dit med en livmoder och kommer hem med en sten!!! Konstigt!! Hon är inte hunden som äter sten! Bara snusk som kattskit, men inte sten eller saker!! Blev riktigt snopen! Hade det varit Wilda hade jag inte blivit minsta snopen om donm så hittat en gårdskylt i magen på henne! Hon skulle säkert kunnat stoppa i sig vad som helst! Vi har ändå berömt Wilda  så för hon har aldrig ätit sönder något inne direkt!! Fast vi såg härom dagen att hon käkat upp en halv utemöbel i trä!! Kanske inte en halv, men bitar saknas! Och det är inte jag!!! Annars äter jag det mesta!!! Såret på ryggen som dom tror börjat med något bett av något djur fick hon salva för! Så det ska nog bli bra det också!! Hon är så snäll och lugn att ha med på sådana ställen!! Min underbara vovve...

När vi kom hem åkte jag och Wilda till hundklubben! Gick bra det också! Trots att hon hade massa överskottsenergi!! Har ju liksom varit hemma sedan tolv utan att få aktiveras något! Brukar försöka rasta av henne ordentiligt inna kursen annars, fast omständigheterna gjorde att så blev det inte! Men nu ska jag sova gott tills litet monster vaknar innan tuppen i morgon!! Tack för alla värmande ord från er på mitt förra inlägg!!! Det värmer verkligen!!! Tack tack!!! Tänka vad små ord kan värma och uppmuntra någon!!! Inte är det särskilt svårt heller!!! Tack igen alla!!!

Så säger jag lycka till med nya jobbet!!!! (Menar då Mia på fröjeredsskolan!! Känner ju två Mia) Fast vi tycker det är jätte tråkigt att du slutar!!!!!

 

Tisdagen den 28 september 2010 kl. 22:27

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [5] Kommentera detta inlägg

 

Akut operation!!!

Nexy har fått brunaktiga flytningar! Är slö och trött! Med stor sannolikhet inflammation i livmodern!!! Fått tid i Skara halv två!! Antagligen blir det akut operation!

Så tiden fram till halv två kommer vara sååå lång! Är det inte också jävla typiskt att man är själv hemma när det händer något! Inte jätte lätt att åka och röntga och undersöka hund med två barn! Jag får inte ens vara med under röntgen för tillfället på grund av vissa omständigheter.

Mamma följer med och hjälper till, får nog hämta Emmelie lite tidigare så vi har tid på oss! Jag är urkass på att hitta. Nu ska jag göra Nellie och mig själv klar inför veterinärbesöket!! Håll tummarna för allt allt ska gå vägen för min underbara lilla Nexy!!! Ovissheten är bara sååå fruktansvärd!!!

 

Tisdagen den 28 september 2010 kl. 10:12

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [7] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Privata funderingar

Arkiv

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

 

ettfotoitimmen.se

 

Zoomin: Nyheter & feedback

.com/

 lingla.blogg.se/

frojered3-4.blogspot.com/

mallan.skolbloggen.se/

mumsan02.blogspot.com/

http://frojeredf-1.blogspot.com/

http://miasbloggning.blogspot.com/

http://www.fnissis.blogspot.com/

 http://patriciaaxelsson.blogg.se

 www.emmelie02.n.nu.

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 Här finns mina filmer!! Länkat och klart bara att klicka på länken nedan.

 www.youtube.com/wildanexy

 

 

Här är länken till instagram...

 instagram.com/anneliebj