Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Tack för maten den var god!!!

Fick lite förmiddags besök!!! Anna-Karin kom förbi en sväng! Det var trevligt!! Länge sedan vi prata!!

Sen var det dags att åka till Elin och äta middag!!! SÅÅÅÅ GOTT!!! Lax i jätte god sås och potatis! Både jag, Emmelie och Nellie tyckte det var jätte gott!!!! Tack tack Elin. Efter maten blev det en lång promenad i "ura-sketa gött" väder!! Sen flyttade vi hästarna så dom fick lite mer at äta! Dom blev såklart jätte lyckliga! Typ som jag när jag ser mat!

Hemma igen så plockade vi i ordning lite och bara tog det lugnt!! Blev lite dans och bus med barnen!!! Nu sover dom som små prinsessor!!!

Nexys sår på ryggen har blivit mycket bättre, kanon salva med andra ord!!! Nej nu ska jag kolla om jag är "Efterlyst" på tv... Ha ha ha... Gud så dåligt skrivet!!!

 

Onsdagen den 29 september 2010 kl. 21:00

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [8] Kommentera detta inlägg

 

Är det inte typiskt!!??

Igår lovade jag Emmelie att köra henne till skolan för cykeln stod kvar på busshållsplatsen eftersom jag hämtade hem henne lite tidigare när vi skulle till Skara! För att hon skulle slippa gå till bussen sa jag att jag kör dig till skolan! Nu är det typ bara 800 meter till bussen men jag vet att hon lätt stressar upp sig på morgonen! Hon stressar upp sig och oroar sig väldigt mycket, för saker som hon inte ens behöver tänka på! Nellie vaknar ju alltid mellan fem och sex så det är ju ingen fara!! Förutom just idag!!! Då sov hon som en stock när klockan ringde! Så jag var sedan tvungen att väcka henne för att köra Emmelie till skolan!! Väcka ett barn som för första gången sover på morgonen!!! Suck!!! Fast jag hade inga planer på att låta Emmelie gå til skolan heller. Jag hade lovat henne!!! Vore inte rätt mot henne!!!

Igår när jag kom hem från hundklubben hade Emmelie somnat i soffan med kläder på!! Typiskt min mamma som tycker barnen ska få göra som dom vill när hon har dom. När allt var fixat här hemma väckte jag Emmelie för jag förstod att hon behövde kissa och borsta tänderna!!! Hon vaknar tills lut, trodde jag!! tittar på mig och blir spritt språngande GALEN!!! Ryter och gråter och är jätte arg! Springer ut i köket, öppnar sopskåpet och börjar knäppa upp byxorna för att kissa! Jag stoppar henne ber henne lugna sig för hon är inte på toaletten! Då börjar hon gapa om att man inte kan hindra barn från att kissa!! Nu får man inte kissa heller!!! Får under tiden tag i ett lock till en barnmatsburk. Den börjar hon greja med (byxorna är fortfarande nerdragna). Ger mig locket och skriker...

Okeja nu mamma, gör det annars kommer vi inte fram!! Detta skrek hon säkert tio gånger!!!!! Helt hysterisk var hon, grät och gapa och skrek. Vad som skulle okejas med ett lock har jag inte en aning om, misstänker att det var GPSen i bilen hon surrade om... Sen tog jag henne gapandes skrikandes och bar henne upp till toaletten för jag förstod att hon var jätte kissenödig!! Sätter henne där försöker lugna henne och ber henne att kissa nu när vi är på toa!! Tittar upp på mig och skriker JAG FÅR JU INTE KISSA!!! Nej sa jag lugnt inte i sopskåpet!!! Tittar på mig igen och säger!!!

-Då ska jag aldrig mer kissa!! Ska dö gammal och kissenödig!!! Då brast det för mig igen och jag började skratta!! Skulle jag inte gjort för då återkom hysterin!! Tillslut efter att hon väckt Nellie somnade hon skönt i sin säng! Hon mindes inget från igår i morse! Visste inte ens vart hon tagit av sig kläderna!!

Ha ha ha! Så kan det bli när man blir väckt utan att riktigt vakna!!! Idag när jag berättade för Elin satt vi och skratta för det var ganska komiskt, fast vissa stunder när detta drama utspelade sig igår var det allt annat än roligt!!

 

Onsdagen den 29 september 2010 kl. 10:00

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [7] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Privata funderingar

Arkiv

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

 

ettfotoitimmen.se

 

Zoomin: Nyheter & feedback

.com/

 lingla.blogg.se/

frojered3-4.blogspot.com/

mallan.skolbloggen.se/

mumsan02.blogspot.com/

http://frojeredf-1.blogspot.com/

http://miasbloggning.blogspot.com/

http://www.fnissis.blogspot.com/

 http://patriciaaxelsson.blogg.se

 www.emmelie02.n.nu.

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 Här finns mina filmer!! Länkat och klart bara att klicka på länken nedan.

 www.youtube.com/wildanexy

 

 

Här är länken till instagram...

 instagram.com/anneliebj