Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Hästarna hemma...

Japp då var hästarna hemma!!! Promenaden hem gick bra! Vi hade Emmelie med som hjälp!! Hon tog Busan!! Nu är helgen över och idag har det inte blivit många knop gjorda, lite fix i hästhagen på förmiddagen, Nellie och Emmelie var med ute i friska luften. Till middag blev det spagetti och köttfärsås, med lite vitlöksdressing och sallad. Efter maten tog jag och Nellie oss en lååång sovstund! Sen var det dags för hästflytt. Nu blir det kvällsmat och lite tv... Ha det så bra ute i höstblåsten!!!!

 

Söndagen den 3 oktober 2010 kl. 20:16

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

Ström lös!!!

Halv fem i morse gick strömmen!! Att vi vet det beror på att Nellie vaknade vid den tiden och tänkte sig nog gå upp! Fast det var ju verkligen helt svart och jag hade ingen lust att sitta vid halv fem på morgonen med en ettåring och enda ljuskälla skulle vara stearinljus!! Vad handikappad man blir!!!! Så tråkigt! Benny gick ut i husvagnen och kokade vatten så vi fick lite kaffe! Utan kaffe på morgonen blir man ju inte människa, om man nu räknas till den kategorin i vanliga fall!

Idag stod det badet i Skövde på planeringen, men vi fick ställa in, jag har blivit förkyld med hals ont och snuva! Vill ju vara frisk till helgen som kommer då vi ska åka och höstcampa! Har bokat bubbelpool och bastu också så det ska bli såå skönt!!

Igår var vi på fotbollsavslutning!!!! Kolla in priset! Gissa om Emmelie var stolt! Pris som hela tjej ligan verkligen kan vara stolta över!!! Som dom har kämpat och blivit så duktiga!! Som tränaren sa igår, när dom började i förra våren visste dom knapt vad en fotbollsplan var! Och dom förlorade typ med 19-0. Och sista matschen vann dom med 5-0!!! Jag trodde jag kanske skulle få ett pris för att jag som mamma bara glömt en enda träning!!! Jag är väl också den enda som glömt en träning... suck!!! Men igår sa faktiskt en av Emmelies kompisars mamma att hon tyckte jag var en bra mamma för att jag gjorde så mycket med just mina barn!! Tänk vad det värmde!! Fast vad man är ovan vid att höra sådana saker, man vet ju inte riktigt hur man ska bemöta det!!! Jag blev helt tagen!! Den tjejen som sa det har jag ju alltid beundrat och tyckt varit såå empatisk och mysig på alla sätt!!! Nu hade jag ju haft superläge att sagt det fast jag blev som sagt så tagen att jag bara tackade så hemskt mycket!!! Elle ja tjej och tjej!! Ha ha ha Sara funkar också!! Hur som helst vad mycket bättre man kan bli på att säga snälla saker(fast man ska mena det). Man kan ju förgylla en annan människas, timmar, dagar, veckor, år ja liv, genom att bara säga ett par vänliga ord som man menar!! Så tack SARA!! Fast jag var så rörd under kvällen att jag inte kunde somna!!! Är väl lite extra känslig nu!!! Fast när jag tänker efter sa jag faktiskt till henne att mer empatisk än hon är kan man inte bli, dagen innan när hon var här och hämtade Malinoch vi satt och småpratade lite!!!

Idag kommer nog mina hästar hem igen! Nu ska dom höstas in!!! Dom har ju fått en kompis också! Elins "Gubben". Han verkar trivas riktigt bra med mina tanter även om Busan är en riktig tjurskalle!!! Så nu ska jag, Emmelie och Nellie gå igenom hagen så den funkar!!! Ha det gott alla!!!

 

Söndagen den 3 oktober 2010 kl. 10:44

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [5] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Privata funderingar

Arkiv

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

 

ettfotoitimmen.se

 

Zoomin: Nyheter & feedback

.com/

 lingla.blogg.se/

frojered3-4.blogspot.com/

mallan.skolbloggen.se/

mumsan02.blogspot.com/

http://frojeredf-1.blogspot.com/

http://miasbloggning.blogspot.com/

http://www.fnissis.blogspot.com/

 http://patriciaaxelsson.blogg.se

 www.emmelie02.n.nu.

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 Här finns mina filmer!! Länkat och klart bara att klicka på länken nedan.

 www.youtube.com/wildanexy

 

 

Här är länken till instagram...

 instagram.com/anneliebj