Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

JAG HAR FÅTT PRIS!!!!

Ja idag fick jag ett pris av Elsasmatte som finns under" mina vänner". Hon skriver om sig själv och sitt liv i sin blogg!! Hur hon håller modet uppe trots sjukdomstillstånd!! Så här motiverade hon priset till mig!!! Tack än en gång!!!.

 

1. Annelie

för att du skriver äkta bloggar om livet och familjen, vare sig det händer allvarliga eller roliga saker i ditt liv. Jag har skrattat så många gånger åt dina inlägg för du bjuder verkligen på dig själv. Jag gillar din halvråa humor och din självironi! Jag känner med dig när livet är mindre roligt. Tack för att du får mig att må bra!
 

Sedan är det också tre frågor som ska besvaras när man får priset. Vilket jag självklart hoppas de som får priset av mig också gör!!!

Kram alla läsare!!!!!

1. Vad känns viktigt för Dig?

2. Vad är din älsklingsfärg?

3. Vilka 3 vänner vill du ge detta pris till?
 

Mina svar är:

1- Familjen och vänner som står mig nära! Att det ska få gå bra för mina barn och att dom ska få vara friska och att motgångar som kommer i livet ska kunna bekämpas och sluta lyckligt! Finns massa som är viktigt!

2-Beror ju såklart på vid vilka tillfällen, kläder gillar jag svart! Är alltså rätt dyster.

3- Vilka vänner som ska få det...

1, Sara http://www.fnissis.blogspot.com/ Skriver mycket tänkvärt på sin blogg, samt att hon är en människa med stor empati!!!

2, Susanne mitt i vardagen. För att hon delar med sig utav saker som händer i hennes liv och att hur jobbigt saker än är tar hon ut det positiva i vardagen ändå och skriver som ett extra inlägg!

3, vill också ge tillbaka den till elsasmatte. Även till henne för att trots allt hon kämpar med så lyser det igenom massa glädje och positivitet. Reser sig efter varje dipp!!!

Beundrar människor som bakom svårigheter ser ljuset!!!! Vill passa på att tacka alla som skriver kommentarer för eran värme och omtanke!!

Kram alla läsare!!!

 

 

Torsdagen den 7 oktober 2010 kl. 21:55

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [3] Kommentera detta inlägg

 

Bak...

Här har det bakats!!! Väntade såklart tills min bakmaskin kom hem från skolan!!! Hon älskar att baka! Det blev två sorters bröd och sedan avslutade Emmelie med att göra chokladbollar, till Nellies stora glädje, och mammans stora fasa!!! Efter baket hade jag mjöl, deg, havregryn och kokkos precis i hela huset!!!! Efter en sväng med snabeldraken är det bara degbitar som är kvar på golvet... dom får jag väl skrapa bort!! Fast det är ändå roligt att göra något ihop med barnen!!! Var ju såklart helt övertygad om att Nellie skulle älska det, dessutom måste hon ju träna inför det viktiga julbaket!!! Tji fick jag, hon ville då rakt inte ta i någon deg, hon stoppade fingrarna i den tillslut och åt lite. Chokladbollsdegen rörde hon inte förrän Emmelie lade fram färdiga bollar, då åt hon. Men ta  i smeten... ICKE!!! Så nu måste hon ligga i hårdträning inför julbaket, annars blir det ju ingen jul i Orleka!!!

Sen en fråga, vem fasen har kommit på att man alltid måste bränna sista plåten!!!! Den skulle jag vilja ha tag !! Ännu dummare nu när jag har varmluftsugn!!! För då kunde jag ju stoppat in alla plåtar på en gång!!!! Men det glömde jag mitt pucko!!!

Har gjort kycklingsallad också som vi ska ta med på höstcampen i morgon... När jag kokade pastan glömde jag silen under när jag skulle hälla ut vattnet!!!! Så allt hamnade i slasken! Jag är obotbar!!! Bara att koka nytt, skulle nu Benny nämna att det är lite pasta i salladen, finns det risk för att jag gör livet surt för honom, typ slår av han knäskålen eller liknande!!!

I morgon är det ju återbesök för Nexy på djursjukhuset också!! Blir en dyr i hstoria, ser tusenlapparna bara flyga iväg!! Kostar ju flera hundra arr bara känna doften av deras parkering, visa sig där inne kostar ännu mer... Natura kanske!!!??? Lär ju inte bli gravid i alla fall!!! Och Benny vet ju hur mycket hundarna betyder för mig...Ha ha ha!! Hur som helst hoppas jag att hon sketet ut föremålet dom hittade i hennes mage!!!! Annars blir det natura för både mig och Benny, i värsta fall får jag nog ta dit morsan och... Efter veterinären åker vi och campar, ska bli skönt. Basta och bada bubbelpool, vilket man säkert inte ska göra när man är gravid, men jag gör det... Dom andra ska väl förstöra sina kroppar med ett par öl också... men inte jag då för jag är ju redig, hade naturligtvis hållt mig nykter även som ogravid, eller vad det heter... Eller???

 

Torsdagen den 7 oktober 2010 kl. 17:47

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [6] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Privata funderingar

Arkiv

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

 

ettfotoitimmen.se

 

Zoomin: Nyheter & feedback

.com/

 lingla.blogg.se/

frojered3-4.blogspot.com/

mallan.skolbloggen.se/

mumsan02.blogspot.com/

http://frojeredf-1.blogspot.com/

http://miasbloggning.blogspot.com/

http://www.fnissis.blogspot.com/

 http://patriciaaxelsson.blogg.se

 www.emmelie02.n.nu.

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 Här finns mina filmer!! Länkat och klart bara att klicka på länken nedan.

 www.youtube.com/wildanexy

 

 

Här är länken till instagram...

 instagram.com/anneliebj