Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Sååå GLAD!!!

Jag har fått ett pris igen!! Denna gången utav Marmor som finns under "mina vänner"!!! Så kul att få uppskattning, och att folk tycker det är värdefullt att man kommenterar och läser! Tack marmor!!!!!

 

Söndagen den 10 oktober 2010 kl. 21:34

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [6] Kommentera detta inlägg

 

 Lösenordskyddat inlägg

Detta blogginlägg är publicerat under kategorin "Privata funderingar", som är skyddad med ett lösenord. Ange korrekt lösenord i fältet nedan och klicka på "OK".

Söndagen den 10 oktober 2010 kl. 17:26

Privata funderingar | Permalänk | Kommentarer [15] Kommentera detta inlägg

 

Allt var ok...

Ja allt var ok med Nexy! Väldigt ok... skönt!!!

I helgen var vi ju iväg på vår höstcamp i Lidköping. Det var såå skönt! På lördagen hade vi hyrt deras relax avdelning med bastu och pool! Det var så skönt. Alla kände sig så avslappnade efteråt!Skönt att göra något sådant ibland, man behöver det. Barnen älskade det såklart!

Annars gjorde vi inte mycket, umgicks på kvällarna med Petra och Tomas... så länge vi orkade. Tydligen börjar vi bli gamla och behöver lägga oss tidigt. Barnen lekte och sysselsatte sig själva! Som här när Emmelie och Nellie leker hund!!! annars lekte Emmelie mest med Alva. På fredagkvällen satt dom inne i vår husvagn och lekte. Rätt som det var kom Alva ut...

-Sover Emmelie frågade vi.

-Bara på lossas sa Alva.

Men så var det inte för Emmelie hade verkligen somnat. Hon somnade när hon lekte att hon sov...

När Emmelie och Alva lekte fick Nellie roa sig själv. Som här med en gryta!!! Trots att hon hade en hel ryggsäck med leksaker med sig.

Visst är det märkligt, jag bestämde att Nellie skulle inte ha massa saker när hon är liten för dom leker ju inte så himla mycket med det. Roar sig ju med så mycket annat! Men hela hennes rum är fullt av saker!! Vem fasen införskaffar alla saker!!!!! Inte jag!!!! Om om det är jag så måste det vara när jag drabbas av olika minnesförluster! Jag kan inte komma ihåg att jag köpt massa skit i alla fall!!!

På tal om att köpa, jag och Elin var på loppis för ett tag sedan. Där köpte jag bland annat en aktivitetsstol till Nellie!!! (hon behövde verkligen en sådan, alla barn bara måste och har säkert en sån... eller inte!!)Jag köpte också ett par blomkrukor!!! Dom hittade jag under Nellies barnvagn när vi var i Lidköping och campa. Så lägligt!! Vi satt ute och fika och då kunde jag håva upp ett par blomkrukor!!! ALLA FICK SIG ETT GOTT SKRATT! MEN INGEN BLEV FÖRVÅNAD!!

Jag bestämde också att jag inte skulle gå med i någon bokklubb och samla på mig massa böcker till Nellie! Hennes ena hylla är snart full av böcker!! Go Boken! Fast Nellie älskar verkligen böcker, det skriver jag inte för att försvara mitt beteende, utan hon gillar verkligen böcker på riktigt!!!

 

Söndagen den 10 oktober 2010 kl. 17:08

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Privata funderingar

Arkiv

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

 

ettfotoitimmen.se

 

Zoomin: Nyheter & feedback

.com/

 lingla.blogg.se/

frojered3-4.blogspot.com/

mallan.skolbloggen.se/

mumsan02.blogspot.com/

http://frojeredf-1.blogspot.com/

http://miasbloggning.blogspot.com/

http://www.fnissis.blogspot.com/

 http://patriciaaxelsson.blogg.se

 www.emmelie02.n.nu.

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 Här finns mina filmer!! Länkat och klart bara att klicka på länken nedan.

 www.youtube.com/wildanexy

 

 

Här är länken till instagram...

 instagram.com/anneliebj