Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

MVC

Ja då var man inskriven igen, trots att det var andra besöket. Alla prover låg bra förutom att blodtrycket är lite lägre än mitt innan låga blodtryck. Faktiskt för första gången i mitt liv känner jag av att det ligger lågt. Har blivit lägre för varje graviditet... Benny är ju så säker på att det är tvillingar, han känner det på sig. Hittade lite uppmuntrande läsning idag...

En viktig faktor som påverkar antalet ägg som lossnar från äggstocken är mammans ålder. För en kvinna som är 35 år gammal är sannolikheten att få tvåäggstvillingar fyra gånger större än för en kvinna som är runt 20 år. Detta kan förklaras med att kvinnor släpper mer än ett ägg i samma menstruationscykel när de blir äldre. Blir bägge befruktade blir det tvåäggstvillingar.

Även kvinnor som har fött fler barn  har en ökad sannolikhet att få tvåäggstvillingar.
Lite skraj blev jag ju...

Efter MVC var jag, mamma och Elin och tog en snabbfika. Dom små hulliganerna Tova och Nellie var såklart med. Jag fick stressa iväg för att ta emot Emmelie från skolan.

Nellie var trött när vi kom hem så jag gick och lade mig på soffan med henne och hon somnade direkt. Tänkte det var bäst och ringa till Emmelie och berätta det så hon inte skulle undra och bli orolig när vi inte stod i fönstret som vi alltid gör, utan att vi istället låg i vardagsrummet. När jag ringde henne fick jag bara ett kort svar... Nu fick jag stanna min cykel mamma!!! Hej då!

När hon kommer in i vardagsrummet ett par minuter senare knyter hon händerna i midja och stirrar stint på mig...

-MAMMA nu får du ge dig. Ringa för en sådan sak, jag hittar väl i mitt eget hus. Hade väl bara gått in och kollat. Sluta behandla mig som en bebis!!!!

Så där fick jag mig en knäpp på näsan!!! (tror i allla fall att hon blivit orolig om jag inte ringt, så det så!)

I eftermidddag kom Nathalie en sväng och hälsade på. Emmelie bakade en äpplepaj som vi kunde mummsa i oss...

Idag hade Emmelie en mycket märklig läxa med hem... för ett tag sedan var det tal typ15+3 eller 17+2 och liknande. Nu var det 1+1 , 3+2, 0+0 osv. Fattar inte, hoppas det blivit något fel!! Annars är det inte jätte konstigt att Emmelie ofta suckar och tycker det är tråkigt, för hon upplever inte hon lär sig något. Fast det gör hon massa saker. Fast hon muttrade över sin läxa och kände sig nog lite kränkt... Fyller säkert något syfte som inte jag fattar!! Och framför allt som inte Emmelie fattade!! Nej nu ska jag se om mina "vänner" från USA (dom rika fruarna)har något att tillföra på tv... hör dom när jag sitter här, känns så pinsamt... Ha det bra...

 

 

Måndagen den 11 oktober 2010 kl. 21:49

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [6] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Privata funderingar

Arkiv

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

 

ettfotoitimmen.se

 

Zoomin: Nyheter & feedback

.com/

 lingla.blogg.se/

frojered3-4.blogspot.com/

mallan.skolbloggen.se/

mumsan02.blogspot.com/

http://frojeredf-1.blogspot.com/

http://miasbloggning.blogspot.com/

http://www.fnissis.blogspot.com/

 http://patriciaaxelsson.blogg.se

 www.emmelie02.n.nu.

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 Här finns mina filmer!! Länkat och klart bara att klicka på länken nedan.

 www.youtube.com/wildanexy

 

 

Här är länken till instagram...

 instagram.com/anneliebj