Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Hjärtklappning...

I morse vaknade Emmelie med hjärtklappning. Fick i sig sin frukost men hade fortfarande hjärklappning. Brukar ju ta en stund innan det går över. När hon sedan skulle cykla till bussen hade det fortfarande inte släppt, så jag blev tveksam till hur jag skulle göra med skolan. Men vi bestämde att hon skulle åka iväg och om det inte släpt när hon kommit in i klassrummet skulle hon ringa så skulle jag hämta henne. Jag ringde henne när hon var vid busshållsplatsen och då hade det börjat avta. Sen har jag inget hört så det har väl slutat. Svårt det där med om man ska låta dom gå till skolan eller inte, men jag vet ju att hjärklappningen släpper en stund efter att hon ätit och druckit.

Idag ska Emmelie till miniorerna, där ska det lagas mat till oss föräldrar så får vi gå dit vid fem och äta och lyssna på när dom sjunger. Ska faktiskt bli lite mysigt. Emmelie har lite inbokat nu men bara roliga och mysiga saker. På fredag är det bowling och pizza med fotbollstjejerna. I slutet av denna månaden har föräldrarföreningen fixart med den årliga höstfesten, då klär man ut sig både barn och föräldrar, sen äts det pizza och alla bara umgås. Jätte mysigt faktiskt, Emmelie tyckte det var jätte kul!

På lördag fyller min farfar 90 bast. Så jag ska åka dit och fira honom lite. Farmor och farfar är som sagt gamla och trötta. Så det har beslutats att inga barn ska närvara för farfar orkar inte det. Och dom har många barnbarn och barbarbsbarn. Så jag får lämna familjen hemma och åka själv. Det tar emot lite faktiskt... fast jag är bara borta ett par timmar, men kalas vill man ju gärna åka på hela familjen... men men nu är det bestämt så!

Helgen efter det fyller Bennys pappa 70 så då ska det firas!

Jag mamma och barne ska också någonstans emellan detta ha våran årliga "pumpgörar dag". Vi har flera år gjort pumpor till ljuslyktor som vi har ställt ut. I år kan ju Nellie göra sig en pumpa också.

Bra att ha lite saker inplanerat inför hösten då jag har väldigt svårt för att tycka om hösten... Fast dom sista två åren har jag faktiskt gjort en uppryckning och bestämt mig för att hösten inte är så hemsk som jag en gång i livet bestämt mig för att tycka, så nu kan även jag erkänna att det är rätt ok med höst... Solig och fin höstdag är ju rätt ok...

 

Onsdagen den 13 oktober 2010 kl. 09:29

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [3] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Privata funderingar

Arkiv

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

 

ettfotoitimmen.se

 

Zoomin: Nyheter & feedback

.com/

 lingla.blogg.se/

frojered3-4.blogspot.com/

mallan.skolbloggen.se/

mumsan02.blogspot.com/

http://frojeredf-1.blogspot.com/

http://miasbloggning.blogspot.com/

http://www.fnissis.blogspot.com/

 http://patriciaaxelsson.blogg.se

 www.emmelie02.n.nu.

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 Här finns mina filmer!! Länkat och klart bara att klicka på länken nedan.

 www.youtube.com/wildanexy

 

 

Här är länken till instagram...

 instagram.com/anneliebj