Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Hem och Hobby!!!

Inskolningen fortsätter. Idag var hon ute lite själv med fröknar och barn. Mamma stannade snällt inne!!! Fy vad jag bara tycker att det är så jävla (rent ut sagt) jobbigt!!! Usch när dom går på dagis finns det ju inte alls samma möjlighet till att hitta på saker med barnen. Dom är trötta och slitna på sina lediga dagar!!! Kan knappt göra hälften av allt man gör nu!! Usch och fy!! Mina barn... vill ha dom själv!!! Menar inte att dom far illa på dagis men behovet finns inte heller, bara ett måste!! Ett måste för att få mat på bordet! Usch och fy!!! Tiden går så fort, när man jobbar är det ju bara några få timmar på en hel dag man får tillsammans med sina barn, det är ju hemskt!!! Varannan vecka kommer ju barnen få vara hemma för då är ju Bennny ledig så länge han nu får ha detta lyxschema, så jag ska inte gnälla, men jag får jobba och han kan sitta hemma och mysa med dom. Fy vad livet är orättvist va?? Stackars lilla mig!!!

Efter inskolningen åkte vi till hem och hobby! Köpte tyg till dräkter som mamma ska sy till mig, Emmelie, Nellie, Benny och Linus. Vi ska på maskerad nästa helg!! Kul att alla kan gå! Emmelie ser verkligen fram emot det och Nellie kommer älska det hon också. Förra året var vi häxor, dräkter som mamma sytt då också, men det dög inte i år för Emmelie ville vara något annat! Så nu får mormor sy igen! Gör hon i ett nafs...

 Hittade dukar som jag ska köpa till mitt kök. Svart, vitt och lime... Perfekt. Det ska jag fixa med efter jul! Nu ska ju snart julen fram!

Annars händer det inte mycket här. På lördag ska iof Emmelie spela innerbandy!!! Ansträngande för en mammas hjärta att stå som åskådare en hel dag... Man blir ju lite uppjagad!!! Efter det ska vi på 70 års kalas, Bennys pappa fyller 70 bast! Nej nu ska mina barn få lite mat att äta!!! Ha det gott alla där ute i stora världen!!!

 

Torsdagen den 21 oktober 2010 kl. 17:17

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [12] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Privata funderingar

Arkiv

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

 

ettfotoitimmen.se

 

Zoomin: Nyheter & feedback

.com/

 lingla.blogg.se/

frojered3-4.blogspot.com/

mallan.skolbloggen.se/

mumsan02.blogspot.com/

http://frojeredf-1.blogspot.com/

http://miasbloggning.blogspot.com/

http://www.fnissis.blogspot.com/

 http://patriciaaxelsson.blogg.se

 www.emmelie02.n.nu.

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 Här finns mina filmer!! Länkat och klart bara att klicka på länken nedan.

 www.youtube.com/wildanexy

 

 

Här är länken till instagram...

 instagram.com/anneliebj